Beko kao brend i nije toliko losh, mada sam video taj LCD i ne dopada mi se slika, mnogo je los kontrast. "Kol'ko para tol'ko muzike"![]()
ODLICNO RECENOBEKO ti je firma kao CLA-Tronic, 'srpski' WEG i slični. Znači nađeš kod Kineza neki no-name proizvod, oni zalepe etiketu koju hoćeš i vozi. Tako da su te kupovine uvek mačka u džaku. Može da se desi da je Beko za jedan model ugovorio sasvim ok posao, a da drugi model kupuju od drugog dobavljača i da bude totalni promašaj.
Beko je firma iz UK, koja ima svoju fabriku u Turskoj.
nije bitno cija je firma i gde im je proizvodni pogon,vec kojim nacelima se firma vodi.
i nike i adidas se pravi u vijetnamu i maleziji i kini pa su najbolje patike,i dacija se pravi u rumuniji pa je bolja od lade i juga.
mada stoji da se beko izgleda vodi politikom da bude sto jeftiniji na ustrb kvaliteta
Takodje imam Beko masinu za sudove, kada sam je kupovao u svojoj klasi je bolja od Gorenja (koji je kao,jelte, ultra bolja marka), i besprekorno radi...u UK je Beko izuzetno cenjena marka,naravno u srednjoj klasi...tako da sto da ne,Beko LCD, ako lepo sljaka...
Uf shto je Gorenje ultra bolja marka... Shrafciger kompanija.![]()
Kamo te lepe srece da je i EI Nis Shrafciger firma![]()
Pa evo, nasli su comtrade i prave Crypton LCD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari