Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

A gde to ima da se kupi po toj ceni ?! Odakle ti informacija?
Auuu ala skace evro!!! Juce 81.46 a danas vec 82.44

@omnik
Jel mozda znas koji sam ja na toj listi cekanja i da li da se nadam za ovaj petak ili tek tamo 15.12??
Thx za info

Poslednja izmena:
A gde to ima da se kupi po toj ceni ?! Odakle ti informacija?

@omnik
Jel mozda znas koji sam ja na toj listi cekanja i da li da se nadam za ovaj petak ili tek tamo 15.12??
Thx za info

pa ja sam je kupio danas :S: jedan ortak uzeo za njega i uspeo da izmuva i za mene jednu. Ne znam gde je tacno uzeo jer nije mi jos ni dao karticu :smash: , ali pitacu ga gde je uzeo, pa cu ti reci na PM, da ne reklamiram....

pa ja sam je kupio danas :S: jedan ortak uzeo za njega i uspeo da izmuva i za mene jednu. Ne znam gde je tacno uzeo jer nije mi jos ni dao karticu :smash: , ali pitacu ga gde je uzeo, pa cu ti reci na PM, da ne reklamiram....

Pa tema je i otvorena da bi se diskutovalo o tome GDE ima da se kupi... Ali nwm, aj pusti i meni na pm de ima, daleko je 15 decembar, mnogo daleko....

uh sorry, pa da, lepo kaze "Domaće tržište iliti GDE da kupim?" :wall:

sad sam ga cimnuo, uzeo u nekoj radnji "Nova computers"

Gainwarda je bilo na kashichicu - dobio sam samo jednu koju su chekala petorica :)
Prodata je za 22000 dinara...
No kao shto svi istichu treba sachekati 15.decembar !

Poslednja izmena:
Ja sam danas dobio jednu Gainward u Gig..... pa ceni 19100.Stiglo im je tri komada izgleda da sam srecne ruke:)

I ja sam danas kupio jednu Gainward u Gigatronu...ne znam da li i koliko ih jos imaju za 19100... sto je valjda ok cena..

Ja mislim da ce na kraju ceo bench forum da ima 8800GT ... bice dosadno :-devil-:

nece imas ovih atijevih fanova oni ce 3850 i 3870 :D

primecujete kako cene skacu na eurolink sajtu ... mora da to evro skace pa preventivno ....

Evro stvarno skače, normalno je da i cene skaču jer se baziraju na Evru. ;)

BTW, ATi fanova je sve manje ako smem da primetim. :)

Poslednja izmena:
Skace zato sto se prosle nedelje u IT firmama evro racunao 79 din. a sad se racuna 86 din.

Skace zato sto se prosle nedelje u IT firmama evro racunao 79 din. a sad se racuna 86 din.
Pad vrednosti dinara nema veze sa tim, vec sa politicko-ekonomskom situacijom u zemlji.
Jel' stize 8800 GT sutra u Eurolink?

Poslednja izmena:
pa da
mi s jedne strane, ratni veterani s druge strane
oni traze dnevnice a mi dziforsove ...
pa ko prezivi pricace

Ne znam da li ponavljam vec receno, ali u PINu su vec dobili 3. posiljku 8800GT. Imaju 2 vrste: Gainward (na default klokovima) i MSI (overklokovanu verziju).

Zovem PIN, Eurolink i WebHouse svaki dan i svaki dan ista prica.. Bilo, prodalo se, bice sledece nedelje (za deset dana, 15. decembra, uskoro, zovite sutra, prekosutra, bla, bla, bla).
Pre cu docekati novi 8800GTS nego ovaj 8800GT.
:wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
@shone nisi mi jasan, ljudi lepo naruce kartu i cekaju a ne trce od prodavca do prodavca, narocito ako znas da je nestasica doticnih
pa tako oni sto su na listi cekanja ako je firma ozbiljna dobit je je po redu kako su narucili, to je normalna praksa u celom svetu

te prakse ce se eurolink drzati kao i verovatna svaka firma koju si kontaktirao...

Ne mogu ti objasniti koliko mi se cini 15.12.2007 daleko pogotovo sto niko ne moze da mi potvrdi da li cu uopste i tada docekati Palit Sonic koji sam narucio preko Eurolink-ovog sajta. Verujem da imaju mnogo porudzbina a ne znam koji sam po redu na tom njihovom spisku i koliko grafickih kartica im stize......
Ako neko iz Eurolinka cita ovo moram da kazem da sam juce uzeo i 2 x (2x1Gb Geil Ultra) isto naruceni preko sajta i lepo me okrene covek i kaze da imaju i da mogu odmah da preuzmem.... Cisto mozda me malo podignu na tom spisku.... :p :p
Milina jedna. Mislim da se lik zvao Zarko ili Zeljko.....
@zeljko
Da nisi mozda ti taj lik ?????? Ako jesi hvala na brzom obavestenju.

Nadam se da me sada shvatas.

haha jok, ja sam samo jedan u nizu na spisku za kopovinu doticne karte i dosta mi je to sto znam da sam se prijavio medju prvima :)

E pa mene zanimam kako znas da si se prijavio medju prvima???
To mogu i ja da kazem iako nemam pojma koji sam se prijavio.
Jel imas pristup njihovom spisku ili sta???? Ako imas baci pogled da vidis sam da znam da li da se nadam ili ne.....

Zovem PIN, Eurolink i WebHouse svaki dan i svaki dan ista prica.. Bilo, prodalo se, bice sledece nedelje (za deset dana, 15. decembra, uskoro, zovite sutra, prekosutra, bla, bla, bla).
Pre cu docekati novi 8800GTS nego ovaj 8800GT.
:wall: :wall: :wall:
Cisto informacije radi, ako je vec toliko hitno - videh juce u izlogu XFX 8800GT (onaj Alpha Dog Edition) u Pakomu u 29. novembra... ne secam se tacno cene, mada mislim da je oko 23K.

E sad, ne znam da li je ovo skupo u odnosu na ostale, da li je "losa" karta ili sta vec... ali eto, ako je nekome hitno, samo da se zna da ima negde da se uzme.

ako si video samo kutiju, cenim da je prazna :p

kolika je potraznja skoro sam siguran da ni oni nemaju, nego verovatno moze da se rezervise i kod njih...

ima te karte u imikom-u, mislim da je cena oko 220 dilerska sa PDV!

ako si video samo kutiju, cenim da je prazna :p

kolika je potraznja skoro sam siguran da ni oni nemaju, nego verovatno moze da se rezervise i kod njih...
:D:D:D:D

Pa ne verujem bas da je prazna... mada, mozda je to ona fora kao sa cokoladama u nekim kioscima - prazni omoti, da neko ne ukrade :p
Mada, nije ni to, tamo u izlogu silni iPod-ovi... mada, opet, mozda su to samo makete... hmmm... :d

nadji broj da zovemo, garantovano je navlakusa.....:butt:

Vrh Dno