ja sam napomenuo da imam vistu x64 i svestan sam koliko ona obara performanse ali na xp nema sanse da se vratim, kod mene je GTS imao 9748 a ova 11489, poboljsanje osetno ne samo u 3dmarku nego u realnom radu u igrama znaci, evo prpbao sam Crysis na VERY HIGH na 1680x1050 bez AA naravno nema seckanja, cim se ukljuci AA krece polako da pada fps
pa pitaj palit mozda je neprevljena izmena na napojnoj grani, mem i sl bolji chipovi u sonicu itd
@Paradigma - nema potrebe da se takmicim s nekim!
Nije reč o takmičenju već o rezultatima koji bi poslužili ljudima za poređenje i orjentaciju. Da bi to bilo moguće mora da postoji jasno definisano okruženje u kojem se testira. Bez tih uslova priča o performansama je deplasirana i ne služi ničemu.
Ja sam uzeo Asus radeon HD3850 za 155e. Nisam imao vise zivaca da me leraju prodavci. Zadovoljan sam. Za te pare nema bolje
Ja sam uzeo Asus radeon HD3850 za 155e. Nisam imao vise zivaca da me leraju prodavci. Zadovoljan sam. Za te pare nema bolje
Daj baci neke rezultate, kako radi u kojoj novoj igri, malo Markova i to...
hmmm kod mene je dok sam imao xp skor bio za nijansu veci u odnosu na vistu ali zanemarljivo mozda 200-300 markova vise. Kod tebe je jaci CPU mozda zbog toga izvlacis veci skor, ko bi ga znao (a tu su uvek i cuveni gremlini), vidim da si postovao rezltat u 3mark06 ranking sobi. Ali vidis ti imas GTS 640M, ima razlike u odnosu na 320 pogledaj i testove po netu i ovde, ja uporedjujem moju staru GTS 320 i sadasnju GT 512, od GTS 320 je GT 512 bolja u realnom radu i to se dosta oseca. Nema razloga da se prepucavamo dalje sa nekim testovima i glupostima. Pozzsa viste ti i govorm rezultate. Ja na visti i na XP-u imam isto 3dmarka06, ne znam kako tebi obara?! Za igre je ok, stvarno obara performanse ali meni je uvijek davala isto marka kao i XP.
@Paradigma - nema potrebe da se takmicim s nekim!
Evo i test 8800GT 256MB
Galaxy GeForce 8800GT 256MB
Sve u svemu nije losa kartica osim sto puno brze gubi performanse pri povecanju rezolucije/AA/AF nego HD 3850.
pun je net testova ove dve graficke kartice, malo guglanja i sve se nadje a plus ima i test ovde na benchu pa svi mogu lepo da vide, da se ne bi sad prepucavali ovde oko skora i slicnog i davili ljude za dzabe, evo lepo link http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=146775Nije reč o takmičenju već o rezultatima koji bi poslužili ljudima za poređenje i orjentaciju. Da bi to bilo moguće mora da postoji jasno definisano okruženje u kojem se testira. Bez tih uslova priča o performansama je deplasirana i ne služi ničemu.
Ewo jedan test 8800GT-sa 256MB
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=208691
Pa kartica po ovom testu sije ili je jednaka sa HD3870 u skoro svim igrama. Izuzetak je samo 1920x1200/4XAA CoD i Bioshock.Evo i test 8800GT 256MB
Galaxy GeForce 8800GT 256MB
Sve u svemu nije losa kartica osim sto puno brze gubi performanse pri povecanju rezolucije/AA/AF nego HD 3850.
Anyway thanks to the powerful G92 core, 8800GT 256MB can have a better performance comparing to HD 3870, not to mention its rival HD 3850.
NVIDIA G92’s production rate is not enough to meet the supply’s need, and in mid-Dec they still need to unveil G92-8800GTS, so many manufacturer not willing to produce 8800GT 256MB, just want saving some G92 for 8800GT 512MB or GTS to earn more. But according to some source, G92 supply problem will be solve in Dec, and Leadtek, MSI, Gainward, XFX and ASL are all finished their 256MB design. They are all ready to release 88800GT 256MB.
To je odlično, prosto neverovatno za 155€
I da, to je 256MB varijanta?
pun je net testova ove dve graficke kartice, malo guglanja i sve se nadje a plus ima i test ovde na benchu pa svi mogu lepo da vide, da se ne bi sad prepucavali ovde oko skora i slicnog i davili ljude za dzabe, evo lepo link http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=146775
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari