Šta je novo?

Crysis!

ljudi, secate li se dobro far cry-ja ;)
e pa njega si mogao da igras sa tada najnovijom karticom (9800) na very high u 1024x768 bez aa/af :) sa sve pojedinim >10fps dropovima
sada se crysis moze igrati na very high (vista ili xp sa tweak-om svejedno) na kartici staroj GODINU DANA bez puno fps drop-ova (za sada lol :d) i to sa sve 16af (aa je doduse pa recimo neupotrebljiv :wall:) i to sve u 1280x1024 (1440x900 svejedno)
case closed:smash:
p.s.cak se ni oblivion nije mogao terati na max kada je izasao na tadasnjem najjacem hw-u ;) imao je dropove samo tako
p.s.2 bez kukanja!spusti rez i djipaj lol licno sam probao 1024x640 sa 16aa i cak u toj mizernoj rezoluciji igra izgleda fenomenalno

Izvini Ivke, ali to sto pricas vazi samo ako se govori o rezoluciji 1024x768 i 1280x960 na 8800GTX ili Ultri sa C2D na 3GHz. A i tada je average FPS solidan ali minimum FPS pada gadno ispod 20, a u relanoj igri ce imati i vece padove nego u onome ingame benchmarku.

Kazite mi ocu li ja moci na mom racunari igrati ovo

Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
Memorija 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Grafička kartica NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)

uhhh zaebano, ali moj pasulj kaze 13.2415 fps/sec

Sto bi ovo trebalo da znaci.
Ne razumijem ti ja ovo sto si napisao :d

Kazite mi ocu li ja moci na mom racunari igrati ovo

Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
Memorija 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Grafička kartica NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)

Rezolucija na 800 x 600 i sve na medium i imacesh nekih 20 fps u proseku.....

Goranwhatever i ostala ekipo, manje spamovanja & flejmovanja po ovoj temi...

kada ne bi bila retardirana pitanja, ne bi bilo ni spamovanja a jos manje flejmovanja :)
ako je neko presao igru... koliko mu je trebalo? jel isto kao i svaki drugi new age fps (5-7h) ili nesto duze?

8-15 sati, u zavisnosti kako igras.

Ljudi upravo sam presao igru. Na zadnjom misiji kada uspem da pobegnem sa broda i udjem sa devojkom u avion onda kao treba da se vratim po jos nekog? (tako bar kaze)
I pojavim se na brodu i odjednom krene CREDITS. Da li je to to ili kod mene nesto ne valja?

hvala za spoiler :D
mislim da je to fora kao i sa far cry-em, kao sa svakom drugom igricom sada... prave mesta za nastavak..

Ljudi upravo sam presao igru. Na zadnjom misiji kada uspem da pobegnem sa broda i udjem sa devojkom u avion onda kao treba da se vratim po jos nekog? (tako bar kaze)
I pojavim se na brodu i odjednom krene CREDITS. Da li je to to ili kod mene nesto ne valja?

Završio i ja ali kod mene nije takav kraj. Kad uđem u avion onda ona nekako padne sa aviona i on je povuče za ruku opet gore, zatvore se vrata i krene credits.

Završio i ja ali kod mene nije takav kraj. Kad uđem u avion onda ona nekako padne sa aviona i on je povuče za ruku opet gore, zatvore se vrata i krene credits.

Pa da to ali kada je uvuce nazad kaze kao da je ostao jos neki lik ziv i da treba i njega da pokupimo. Onda se odjednom pojavim na brodu, i taman da krenem kad CREDITS! ;)

Ljudi, vi se to zahebavate da ste presli igru ili ne.
Pa zar je moguce da je tako kratka, da je zavrsite za 2-3 dana?
:zgran::zgran::zgran::zgran::zgran:

I ja je završih...
Jes' kratka :(
Ali fino su upakovali razna okruženja i delove sa vozilima.
Onaj zero G deo je totalno tripozan :)

Poslednja izmena:
Zahtevnost je upravo onakva kakvu sam ocekivao, doradjen far cry engine, malo dosadno ali finalan utisak cu imati posle instalacije u Visti x64, mislim imam Vistu samo
me mrzelo da dva puta instaliram Crysis ali moracu zbog 'very high' :)

Poslednja izmena:
Meni se sviđa... *** kad sam kao mali hteo da budem astronaut :D

Zahtevnost je upravo onakva kakvu sam ocekivao, doradjen far cry engine, malo dosadno ali finalan utisak cu imati posle instalacije u Visti x64, mislim imam Vistu samo
me mrzelo da dva puta instaliram Crysis ali moracu zbog 'very high' :)

Pa Very High mozesh da imash i na XP-u.....

Bash sam uporedjivao kvalitet textura na High i Very high(DX10 tweak), na putu gde je krpljen asfalt ima dva 2 kamenchitja, identichno izgledaju, nema razlike. :) tu sam se bash zagledao ... mozda negde drugde ima.

Bash sam uporedjivao kvalitet textura na High i Very high(DX10 tweak), na putu gde je krpljen asfalt ima dva 2 kamenchitja, identichno izgledaju, nema razlike. :) tu sam se bash zagledao ... mozda negde drugde ima.

Koliko sam skontao - nema!

Evo i konkretnih primera: uporedni testovi

A sto se tice perfomansi, heh... Ovaj odogor sam upravo dobio od ortaka koji radi sa hardverom! Citiram ga: Nego sto se tice DX10 pogledaj malo na netu, sve pisano za DX10 ceka nove graficke, ove koje postoje ne zadovoljavaju ni 30% zahteva :smash:

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Koliko sam skontao - nema!

Evo i konkretnih primera: uporedni testovi

A sto se tice perfomansi, heh... Ovaj odogor sam upravo dobio od ortaka koji radi sa hardverom! Citiram ga: Nego sto se tice DX10 pogledaj malo na netu, sve pisano za DX10 ceka nove graficke, ove koje postoje ne zadovoljavaju ni 30% zahteva :smash:

Pozdrav!

Prijatelj se malo pravi pametan. Sve DX10 kartice jesu hardverski potpuno kompatibilne sa DX10 standardom. DX10.1 ne podrzava ni jedna trenutna kartica. Niti ima nijednu igru u najavi.

Isporavaju kartice sve zahteve, ali:
1. sve DX10 igre do sada nisu full DX10 nego su u DX9 dodavani efekti ili je ponesto menjano. Evo cak i Crysis nema pravu svrhu sa DX10.
2. Vista ubija performanse. Ono malo sto se dobija boljom podrskom za visejezgara i multitreading nije ni blizu dovoljno da nadoknadi sva usporenja Viste (besmisleni nivoi zastite HD sadrzaja). A i dalje izlaze igre koje jako malo cene drugo jezgro, a kamo li visejezgarne procesore.

samo slepom coveku high i very high mogu izgledati isto u crysisu.

Vrh Dno