Nenad22
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 715
Moja oprema
- Laptop
- Macbook Pro 13" M1
- Mobilni telefon
- iPhone 13 mini
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Planiram da uradim upgrade trenutne konfiguracije. Ovo radim najvise zbog igrica(nove graficke), jer za ostale poslove mi je dobar i ovaj sempron. Uskoro cu uzeto novu graficku, 8800gt ili mozda novi ati, uglavnom neku u tom cenovnom rangu, pa trenutni procesor sigurno ne bi mogao to ispratiti.
Hocu sto vise da ustedim na procesoru i ploci, da bi mi ostalo love za gore planiranu graficku. Posto cu igrati igre u native rezoluciji, mislim da procesor nema presudni uticaj i bolje sto jacu graficku da uzmem.
Tako da razmatram Intel E2140 seriju, ili eventualno neki E4xxx ako bas ima neke osetne razlike. A sto se amd-a tice nisam bas siguran da za tu cenu imam nesto bolje od ovih procesora, ispravite me ako ima...
OC se podrazumeva ali sa stock hladjenjem.
Posto nisam bas upucen u ploce i memorije i njiihovog uticaj na OC ovih procesora mozete mi predloziti neku kombinaciju.
unapred hvala
Hocu sto vise da ustedim na procesoru i ploci, da bi mi ostalo love za gore planiranu graficku. Posto cu igrati igre u native rezoluciji, mislim da procesor nema presudni uticaj i bolje sto jacu graficku da uzmem.
Tako da razmatram Intel E2140 seriju, ili eventualno neki E4xxx ako bas ima neke osetne razlike. A sto se amd-a tice nisam bas siguran da za tu cenu imam nesto bolje od ovih procesora, ispravite me ako ima...
OC se podrazumeva ali sa stock hladjenjem.
Posto nisam bas upucen u ploce i memorije i njiihovog uticaj na OC ovih procesora mozete mi predloziti neku kombinaciju.
unapred hvala