Šta je novo?

Crysis!

Po meni su ovi screenovi sra.nje, nadam se da cu promeniti misljenje kada pokrenem igru. Mislim, pogledaj samo onaj bager gore, nista posebno...Daj boze da gresim i da se ona "JC je tata za grafiku" nece ponoviti u ovoj igri. Recimo, svi pricaju kako je CoD4 graficki najlepsa igra do sada (ne racunajuci Crysis) a po meni je vec 3 godine stari Doom 3 engine i dalje neprevazidjen. Videcemo, ako me odusevi grafika, priznacu javno da sam stekao pogresan utisak na osnovu ovih odvratnih screenova gore postovanih.

Poslednja izmena:
Po meni su ovi screenovi sra.nje, nadam se da cu promeniti misljenje kada pokrenem igru. Mislim, pogledaj samo onaj bager gore, nista posebno...Daj boze da gresim i da se ona "JC je tata za grafiku" nece ponoviti u ovoj igri. Recimo, svi pricaju kako je CoD4 graficki najlepsa igra do sada (ne racunajuci Crysis) a po meni je vec 3 godine stari Doom 3 engine i dalje neprevazidjen. Videcemo, ako me odusevi grafika, priznacu javno da sam stekao pogresan utisak na osnovu ovih odvratnih screenova gore postovanih.

Ako ti je ova grafika ******, ja sam Bruce Lee. Mislim, ajde, recimo da je ******, sta je onda sve ostalo? :). Po strani grafika (a koliko god se trudili, ne mo'sh je zanemariti ;)), gameplay je odlican, i ne treba ga siliti, i prelaziti igru na brzinu ...

Poslednja izmena:
Batali to lisce i kamenje, ako mozes postuj neki screen marinca i to iz blizine da vidim detalje jer sam nestrpljiv a tek je na 40% kod mene. Inace, samo da dodam da sam juce instalirao CoD4 klincu iz komsiluka a on ima 19 LCD a nakon toga sam je pokrenuo kod mene na mom ViewSonic P95f+ (sony trinitron) i razlika je nebo i zemlja, sto ce reci da cu biti na katodnoj cevi tamo negde do 2012 godine kada cu ga menjati za OLED.

brooka :zgran:

i razlika je nebo i zemlja, sto ce reci da cu biti na katodnoj cevi tamo negde do 2012 godine kada cu ga menjati za OLED.

Daj brate, ne lupaj gluposti, meni je slika 5 puta ostrija i bolja na svakom LCD-u nego na bilo kom CRT-u, ali necemo o tome.. vidim da ti to ne mozes da primetis, kao sto ti je s*anje grafika u Crysis-u?? Ovo je nesto najperverznije sto sam video dosad, samo pogledaj vodu... moras da budes stvarno lud i da kazes da ono nije bolesno dobro!

E da, ima li neke sanse da ja ovo pokrenem u nekoj najmanjoj Wide rezoluciji u vecinski High podesavanjima i da moze da se odigra?

Poslednja izmena:
E da, ima li neke sanse da ja ovo pokrenem u nekoj najmanjoj Wide rezoluciji u vecinski High podesavanjima i da moze da se odigra?
Sudeći po demou, trebalo bi da možeš da poguraš u 1280x800, medium/high.

Sudeći po demou, trebalo bi da možeš da poguraš u 1280x800, medium/high.

To mi kazi.. ;) Mada, mozda stavim sve na ultra high i nekako se uz 0.5 FPS doguram do vode i cvarim noge na suncu... :D :D

Zato sto je slika ostrija i bolja na LCD-u u stamparijama jos uvek koriste CRT sa trinitron cevkama. Poseti ocnog lekara decko i "ne lupetaj gluposti".

Slika na TFT-u je nesumnjivo oštrija i zdravija za oči, problem je još uvek u reprodukciji boja, pogotovo na TN panelima.
Enivej, ovo nije thread za raspravu o tome.

Zato sto je slika ostrija i bolja na LCD-u u stamparijama jos uvek koriste CRT sa trinitron cevkama. Poseti ocnog lekara decko i "ne lupetaj gluposti".

Pazi, izvini ako je zvucalo ruzno ovo "ne lupaj gluposti".. ali igrom slucaja, ja radim u stampariji i znam da je jedna firma koja pravi profi monitore bas namenjene grafickim studijima bukvalno stala sa proizvodnjom CRT-a jer im svi porucuju LCD-ove.. ali manimo se toga, dajte jos screen-ova.. :)

PC Gamer US dao ocenu 98/100!

Ako ti je ova grafika ******, ja sam Bruce Lee. Mislim, ajde, recimo da je ******, sta je onda sve ostalo? :). Po strani grafika (a koliko god se trudili, ne mo'sh je zanemariti ;)), gameplay je odlican, i ne treba ga siliti, i prelaziti igru na brzinu ...

Na kojim podesavanjima igras i koliko frejmova imas, min max ?
AA, on off ?

Meni demo na high u 1280x1024 daje min 25, max 35 frejmova... pa ga igram u 1024x768, gde je min 35, a max 50 frejmova...

Ok Borise. Nego hoce li neko da postuje screen nekog marinca iz igre da vidim sa koliko je detalja uradjen ili moram da cekam do kraja downloada, svi samo postuju travu, drvece i kamenje...

AA, on off ?

Meni demo na high u 1280x1024 daje min 25, max 35 frejmova... pa ga igram u 1024x768, gde je min 35, a max 50 frejmova...

Otprilike isto kao i demo, pisali smo o tome na gomili stranica vec ... prelistaj ...

Ok Borise. Nego hoce li neko da postuje screen nekog marinca iz igre da vidim sa koliko je detalja uradjen ili moram da cekam do kraja downloada, svi samo postuju travu, drvece i kamenje...

Evo ti marinci, 'bali te marinci :)

BTW, ono sto ste videli u demou od gameplaya je nista ...

Poslednja izmena:
Hvala Gorane. Likovi su veoma detaljno i lepo odradjeni ali sam ipak ocekivao vise, nesto kao na donjoj slici ali izgleda da je to dole slika iz animacije i jos uvek nedostizno za danasnji hardver.

Hvala Gorane. Likovi su veoma detaljno i lepo odradjeni ali sam ipak ocekivao vise, nesto kao na donjoj slici ali izgleda da je to dole slika iz animacije i jos uvek nedostizno za danasnji hardver.

Haha, sad si me bas nasmejao. I ja sam ocekivao Matrix, pa sam se razocarao :D

Pa, toliko se pricalo o revolucionarnoj grafici i o zahtevnosti ove igre da sam se ponadao, ali izgleda da cu cekati jos 20-tak godina (ovim tempom) na grafiku u igrama koja bi me zadovoljila, napredak je nazalost suvise spor...

Pa, toliko se pricalo o revolucionarnoj grafici i o zahtevnosti ove igre da sam se ponadao, ali izgleda da cu cekati jos 20-tak godina (ovim tempom) na grafiku u igrama koja bi me zadovoljila, napredak je nazalost suvise spor...

Uh, pa nema sanse ako ocekujes grafiku da bude kao film da gledas, shvatas valjda da se svaka tekstura modeluje, crta, znas koliko je to dug proces i mukotrpan?
Po meni, ovo je veoma veoma blizu fotorealizmu..

Malo je reci da ova igra izgleda fenomenalno.

Jos shotki ovde : http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,80/?g2_itemId=35359

Ne znam ni sam vise, prosto sam uzivao u COD4, i govorio kako je to vrh, ali ovo ... Nisam pametan ...

P.S. Obratite paznju na shot br.4 koliko dobro izgleda lice tog jadnog malo zutog coveka sto je nastradao jer ne mogu da se odlepim od 'benog racunara i idem da spavam jer sutra radim i bicu sav s..ban i necu biti ni za sta ...

Poslednja izmena:
Bolesno, bolesno, bolesno....
Nadam se da ću je do sutra probati:)

Probao pet minuta :)

Nemam reči :zgran:

Izgleda FENOMENALNO!!

Sta da ocekujem, kako ce ova igra da radi kod mene na konfiguraciji ??? COD4, Gears of War, Jerico...sve mi radi fantasticno na high podesavanjima u rezoluciji 1024, sta da ocekujem ovde?

Sta da ocekujem, kako ce ova igra da radi kod mene na konfiguraciji ??? COD4, Gears of War, Jerico...sve mi radi fantasticno na high podesavanjima u rezoluciji 1024, sta da ocekujem ovde?

COD4 ide bez problema i na D352+7900gt na max, bar sam tako video kod drugara.
Ja ga nisam probao ( mislim igru :) ), jer me ceo serijal nije bas odusevio, tj ne mogu da se snadjem u zbrci.

COD4 ide bez problema i na D352+7900gt na max, bar sam tako video kod drugara.
Ja ga nisam probao ( mislim igru :) ), jer me ceo serijal nije bas odusevio, tj ne mogu da se snadjem u zbrci.

Pogresio si thread, ovde se prica o Crysisu, a ne o COD serijalu i tvojoj ljubavi prema istom ...

Poslednja izmena:
P.S. Obratite paznju na shot br.4 koliko dobro izgleda lice tog jadnog malo zutog coveka sto je nastradao jer ne mogu da se odlepim od 'benog racunara i idem da spavam jer sutra radim i bicu sav s..ban i necu biti ni za sta ...

Nemoj mi nista govoriti, meni sevaju oci :D Dobro je da sam dosao na posao malo da ih odmorim...

edit: preporucujem kapi za oci "Visine" za ovakve slucajeve :)

Poslednja izmena:
AA, on off ?

Otprilike isto kao i demo, pisali smo o tome na gomili stranica vec ... prelistaj ...

A jel te mrzi da napises u dva reda podesavanja, da ne bi ja sad pretrazivao milion strana teme Crysis demo :wall:.

Za vlasnike GTS-a i GTX-a pitanje: koje drajvere koristite ?
Ja koristim 169.01, jel donose neka poboljsanja najnoviji 169.04 drajveri ?

Poslednja izmena:
Lik je ovo prosao za 6 sati na delta modu?

Nazad
Vrh Dno