Šta je novo?

8800GT sreća [utisci, generalije]

Pa razmislio bi i Paradigma nego ko je lud da mu da 250 evra za 8800gts 640. A mogu da zamislim koliko je platio,koliko Paradigma nema te da odgovoris? Sta je nestalo ti sati na dial up-u?

Vecj vidim omiljenog moderatora, sa +1 ban u potpisu:)

Poslednja izmena:
Pa razmislio bi i Paradigma nego ko je lud da mu da 250 evra za 8800gts 640. A mogu da zamislim koliko je platio,koliko Paradigma nema te da odgovoris? Sta je nestalo ti sati na dial up-u?

Narode da mu otkrijem kako dolazim do interneta? :d

Sta mislite o MSI NX8800GT i o njenom overclocku?
fullimage.php

Paradigma sta mislis o ovom zotac-u? Brza je od klokovane 8800gtx.;)

Pa brate sta cu promenicu ja nik, nisam ja kriv sto ovde neki (mislim na Paradigmu) imaju vise protekcije.:D
Ma daj, kakva protekcija, to je timski rad, drzimo bench van plamena,)
Budi deo tima:wave:

Pozz.

Sutra je uzimam,ako je josh ima u pakom-u,pa cju u petak postovati utiske i rezultate ,ako me ne bude mrzelo:)

Ko se igra u toj rezoluciji?:smash:

Pa jeste ne igra se niko, ali se zato igra u 1280x1024, a tada moze biti samo jos gore! Dobra je karta 8800GT, ali ej itekako dobra i 8800GTS, a o 8800GTX da i ne govorimo. Jeste da je sada jeftinije, da je povoljnije, da su se kako ti kazes zaj*bali svi koji su kupili 8800GTS sa 640MB, ali razmisli. Kada vec kazes da nisi stekara i da neces da se grbavis za 1500dinara za 8800GT, da su se ti ljudi koji su davali po 350-400eura pre 7-8 meseci izigrali sa njima samo tako, a koliko vidim jos ce da ih sluzi bar 6 meseci. S toga nemoj vise smarati sve na forumu sa tvojom kupovinom 8800GT karte, jer ni oni tebe nisu smarali sa njihovim 8800GTS kartama pre 7-8 meseci. Imaj malo postovanja prema Paradigmi i ostalim clanovima foruma, jer dok si ti vozao autice po prasini oni su uveliko "vozili" voodoo karte ;)

P.S. Da ne bude zabune nemoj ni da razmisljas o tome da li je 8800GTX brzi od 8800GT, veruj jeste, svuda i uvek, ma sta testovi pokazivali u 3DMarku06 u 1280x1024 bez aa i af. 3DMark06 se ne igra, a jos manje se neko sa takvom kartom igra u bilo kojoj rezoluciji nizoj od 1650x1080, a tu se zna ko vlada, sto zbog 128SP sto zbog 768MB mem na 384 bit magistrali. ;)

Poslednja izmena:
Pa jeste ne igra se niko, ali se zato igra u 1280x1024, a tada moze biti samo jos gore! Dobra je karta 8800GT, ali ej itekako dobra i 8800GTS, a o 8800GTX da i ne govorimo. Jeste da je sada jeftinije, da je povoljnije, da su se kako ti kazes zaj*bali svi koji su kupili 8800GTS sa 640MB, ali razmisli. Kada vec kazes da nisi stekara i da neces da se grbavis za 1500dinara za 8800GT, da su se ti ljudi koji su davali po 350-400eura pre 7-8 meseci izigrali sa njima samo tako, a koliko vidim jos ce da ih sluzi bar 6 meseci. S toga nemoj vise smarati sve na forumu sa tvojom kupovinom 8800GT karte, jer ni oni tebe nisu smarali sa njihovim 8800GTS kartama pre 7-8 meseci. Imaj malo postovanja prema Paradigmi i ostalim clanovima foruma, jer dok si ti vozao autice po prasini oni su uveliko "vozili" voodoo karte ;)

P.S. Da ne bude zabune nemoj ni da razmisljas o tome da li je 8800GTX brzi od 8800GT, veruj jeste, svuda i uvek, ma sta testovi pokazivali u 3DMarku06 u 1280x1024 bez aa i af. 3DMark06 se ne igra, a jos manje se neko sa takvom kartom igra u bilo kojoj rezoluciji nizoj od 1650x1080, a tu se zna ko vlada, sto zbog 128SP sto zbog 768MB mem na 384 bit magistrali. ;)

U brate sto si ti neka uvlaka,sta mislis da ces posle ovih par reci da postanes V.I.P.:mad::mad:

Pa da krenemo:pod 1. Necu niko da me dere jer kakva je to sreca dati 300 evra za grafiku pa to vise nije meinstrim nego ode u visoku klasu jer to 8800gt happynes? Pa
nije. Seti se koliko je kostala 7900gs,toliko ce biti i ova karta, nikad ne bih uzeo referentni model (ako nema drugi)tako sad ne zurim. 2.Zotac amp je jaca u 1280x1024 nego gts 640 cak se kolje i sa gtx u 3d marku06 je jaca.3.Jeli da nisi ti zaposljen u pakomu pa nam valjas fore da nas oderete. 4.A sto ja sa 1950 pro nisam mogo da pokrenem ove igre do sad na jakim detaljima? :mad::smash: 5.Sto se tice Paradigme voli covek da pravocira uz to kako kaze nista ne razume.:mad:

Poslednja izmena:
:d:d:d:d:d:d

Pa da krenemo:pod 1. necu niko da me dere jer kakva je to sreca dati 300 evra za grafiku pa to vise nije meinstrim nego ode u visoku klasu jer to 8800gt happynes? Pa
nije. Seti se koliko je kostala 7900gs,toliko ce biti i ova karta, nikad ne bih uzeo referentni model (ako nema drugi)tako sad ne zurim. 2.Zotac amp je jaca u 1280x1024 nego gts640 cak se kolje i sa gtx u 3d marku06 je jaca.3.Jeli da nisi ti zaposljen u pakomu pa nam valjas fore da nas oderete. 4.A sto ja sa 1950 pro nisam mogo da pokrenem ove igre do sad na jakim detaljima? :mad::smash: 5.Sto se tice Paradigme voli covek da pravocira uz to kako kaze nista ne razume.:mad:

Ko je ovog loodaka pustio kaveza, alo straza... vrata ostala kanda otvorena, sto bi rek'o Balasevic...

Kao prvo ne znas gramatiku srpskog jezika. Ako ti ovaj jezik nije maternji, to je druga stvar. Ako jeste, ajde se lepo vrati malo ti u osnovnu skolicu, pa ponono da ti malo ucis srpski jezik, ali bez prepisivanja, chobane... Ne znas ni da napises ono sto zelis da kazes, i tu se tu razlikujes od velike vecine ostalih forumasha, evo bas u ovoj temi...

Kao drugo, realnnost je da je 8800GT 512MB dosta bolja kartica od ove moje GTS 320MB, ali je isto tako realnost da se niposto ne isplati menjati je za GT, mnogo para bi se izgubilo, a premalo boljitka bi se dobilo, imajuci u vidu pare potrosene na razliku, naravno...
8800GTS 320MB je itekako dovoljna za igranje u rezolucijama do 1600x1200 (tj. 1680x1050 za one sa wide monitorima). Pa sta meni znaci sto bih npr ja imao 90 fps-ova u Bioshocku (na 1280x1024 sve high AA uklj) kada sa GTS 320MB imam 50 fps-ova. Isto tako i u Medal Of Honor Airborne,...

A mozemo lepo videti da GT nije dovoljna za Crysis, jer za Crysis nije dovoljan ni GTX, pa nije ni GT, jer je losija od GTX-a...

Naravno videcemo sta ce biti sa nadolazecim igrama, ali igre izasle sve do sada fenomenalno rade na GTS 320MB...
A kada se buem(o) odlucili za promenu graficke, mi vlasnici GTS 320MB, to sigurno nece biti GT, vec neka Nvidia 9xxx, ili mozda ovi noviji GTS-ovi, koji su u planu...

Ako ne mozes ovo da razumes, onda barem ne vredjaj druge koji razmisljaju isto ovako kao ja, vec brani svoj stav, ako si u stanju, a mislim da nisi jer nisi pismen...

Poslednja izmena:
5.Sto se tice Paradigme voli covek da pravocira uz to kako kaze nista ne razume.:mad:

Koji je tvoj problem ?? :wall: Shta te sad Paradigma proziva kad je obrnuto ?? Chovek nece da prelazi sa 8800GTS 640 MB na 8800GT 512 MB i tachka..... Ako bi ja imao 8800GTS 640 MB ni ja nebi prelazio....

Ostavi choveka na miru i nemoj da mi odgovarash na ovaj post.....

Nazad
Vrh Dno