Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jeste videli ovo kada nabraja cene komponenti u komentarima kod prvog filmica :

memory 600 evra
cpu 1450evra
kuciste 140 evra
maticna 230 evra
monitor bio 300 evra
napajanje 250 evra
graficka 750 evra
dvd rezac 30 evra
mis i tastatura 50 evra
zvucnici 100 evra
psihicka kartica bila 300 evra
12x12cm kulera 60 evra
i ima jos hladjenje za memoriju
hladjenje vodeno za cpu i jos neki mali kuler

Mozda mu nije dobro od te psihicke kartice :)

Kad bih mogao da biram jednu zelju, izabrao bi da ga sretnem negdje gdje nema puno ljudi (svjedoka) :)

:-devil-: A ja bih tu bio za svaki sluchaj, da neshto ne podje naopako:-devil-:

Znaci ne mogu da vjerujem da je ovo neko snimio?! :wall::wall: Lik je boze sacuvaj, ne dao Bog nikome! Malo mi ga zao, mozda je zlostavljan u djetinjstvu, mada bih ga razbio sa uzivanjem :banana::banana:
P.S. Ti bi ga ovjerio :D:d

Poslednja izmena:
daj brisite ove postove sve, pa zar je ovakvom liku mjesto ovde?! Ovo je best forum na teritoriji EX YU, nije mjesto za tumacenje nervno oboljelih!!! Sry za moje off:Klanjanje:Klanjanje
Edit@ A on ako je member ovde, pod hitno BAN:smack:

Poslednja izmena:
Znaci ne mogu da vjerujem da je ovo neko snimio?! :wall::wall: Lik je boze sacuvaj, ne dao Bog nikome! Malo mi ga zao, mozda je zlostavljan u djetinjstvu, mada bih ga razbio sa uzivanjem :banana::banana:
P.S. Ti bi ga ovjerio :D:d

Aha:)

Ma pajser, shta se moze, voli shit, samo o tome pricha:d
Trebao bi da riba klonje po kasarni nekoj malo:eyebrows:

Eto josh 16 dana do cele krize, treba sakupiti resurse za novu grafichku, nadajmo se klanju izmedju nvidia-e i ati-a, i padu cena naravno.
Idem se malo igrati sa editorom, a i video sam par lepih shotova sa korejancima upucanim u vazduhu, pa malo da vezbam:)

Aha:)

Ma pajser, shta se moze, voli shit, samo o tome pricha:d
Trebao bi da riba klonje po kasarni nekoj malo:eyebrows:

Eto josh 16 dana do cele krize, treba sakupiti resurse za novu grafichku, nadajmo se klanju izmedju nvidia-e i ati-a, i padu cena naravno.
Idem se malo igrati sa editorom, a i video sam par lepih shotova sa korejancima upucanim u vazduhu, pa malo da vezbam:)

ja se jos uvijek nadam da cu ovom mojom tjerat to nekako. Nije da mi se ne daju pare za jos jednu, nego necu iz principa da *****m hardver zbog jedne igre (dobre igre)!

U profilu mu pise age 24, a ispod toga da je rodjen 1988 :D :d

ahaha,pazi stvarno :d ovo je sve bolje od boljeg
-back on track:
Fino je znati da se radi na igri i dalje...i neka, nek rade na drajverima...ako i budu ta tri frejma dobitka, to mu dodje 20ak % napretka.

Poslednja izmena:
Prvi patch:)

The time has finally come, Crysis is finally complete and ready for mass production before being distributed around the world. But the work on Crysis isn't over yet. Crytek are already working on the first patch which will include fixes for many bugs and other issues present in the SP Demo. Nvidia and ATI are also still working hard on drivers so you can get the most of your graphics hardware when playing Crysis.

Nadam se dobiti josh 3 frejma:)

I josh:

“Crytek and EA are rewarding PC gamers with the world’s most technologically advanced video game,” said Roy Taylor, vice president of content at NVIDIA. “Our programmers are intensely proud to have helped Crytek push the boundaries of interactivity and immersion. The game was developed and tested on NVIDIA, and we recommend GeForce 8800-Series graphics cards for the best experience.”

Kako Bender kaze: They can kiss my shiny metal ass:)

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=542

Crysis Single Player Demo Benchmarked

As expected, the demo benchmark results and reports from various sites have now started to emerge in large numbers. Some of the benchmark scores include results from the just released GeForce 8800 GT model from NVIDIA and from Intel's upcoming 45nm Core 2 Extreme QX9650 processor as well.

Everyone can run the official demo benchmarks with these two .bat files which are located on the \Bin32\ folder:

Benchmark_CPU.bat (for benchmarking your processor)
Benchmark_GPU.bat (for benchmarking your graphics card)

Allow the test to run at least two times to get an accurate result. If you don't want to wait all the 4 runs to complete you can either press ESC after two passes have been completed or you can edit these two configuration files which are located on the \Game\Config\ folder:

benchmark_cpu.cfg (demo_num_runs = 2)
benchmark_gpu.cfg (demo_num_runs = 2)

QX6850 & QX9650 VS Phenom X4 VS CRYSIS

http://news.expreview.com/2007-10-29/1193590532d6599.html

Prilozi

• score.png
    score.png
    5.6 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
Ljudi ocete vi da razglabate u nedogled o nekom retardiranom liku ili ce mo da pricamo o Crysis-u?

Evo, ja pricham:p
Reatard nije bitan:p

Ma ima komp od 4 000 EUR a i Genius zvucnike pored monitora od 20e... pacenik.

Ja sam licno razocaran. iz neznam kog razloga tacno, gajio sam iluziju da ce igra biti mnog bolje optimizovana.

Obzirom na dinamiku akcije, nedopustio vj ovo igrati sa niskim fps-om!

I dalje mi nije jasno kako je moguce da je CPU zauzece u proseku 80% ito samo za jedno jezgro... Mislim tamo poligoni prste na sve strane i CPU mora sa njima da na'rani GPU!

Poslednja izmena:
Ja sam licno razocaran. iz neznam kog razloga tacno, gajio sam iluziju da ce igra biti mnog bolje optimizovana.

Obzirom na dinamiku akcije, nedopustio vj ovo igrati sa niskim fps-om!

I dalje mi nije jasno kako je moguce da je CPU zauzece u proseku 80% ito samo za jedno jezgro... Mislim tamo poligoni prste na sve strane i CPU mora sa njima da na'rani GPU!

Mislim da je Crysis samo marketinski potez za mozda nadolazeci super PC zvani Dzevat1tality. Mozda je pustio pipke i u industriju hardvera, ko ce znat sta bu...li moze past na pamet!!!

Poslednja izmena:
Meni nije jasan ovaj prvi patch. Hoce li se on naknadno instalirati na finalnu verziju, jer vidim da je igra postala gold? Sto li su to radili? Ili on radi i za demo?

Nema razlike ni kod mene (Vista Ultimate x64) - demo se vuce ko G*VNO u Visti u odnosu na XP

Daj molim te postuj skorove iz XP-a i iz Viste!

Inace testirao sam i ja 32 bit vs. 64 bit. 800x600 Very High (poenta CPU demoa je da testira fiziku kroz urusavanje onih koliba, pa se mora setovati na very High) na kombinaciji X2@3GHz+8800GTS 320 i u oba slucaja FPS je 26,3 fps.

Igra je monstruono zahtevna.
mada i dalje ostaje misterija niskog CPU opterecenja.

Izivljavanje!

Najzad naterah da sve radi, dodushe nema zvuka motora ali radim na tome.

Moga bih stvarno lep mod da se napravi, uz malo truda i zivaca, ali editor je prosto predivan:S:
Kad bi se kupilo par manijaka, moglo bi tu biti neshto.
Shta mislite?:crash:

A shto se tiche patch-a, kontam patch ko patch, shta je tu nejasno?
Tako svi rade, izdaju, pa patchuju, to je politika, kao neshto rade:p
Cenim da u tom patch-u mozda lezi odgovor Nedjinog pitanja, kontam mozda bolja cpu iskoriscenost.

Prilozi

• My ride Crysis 2007-11-01 00-39-38-56.jpg
    My ride Crysis 2007-11-01 00-39-38-56.jpg
    200.2 KB · Pregleda: 116
  • Bez tochka Crysis 2007-11-01 00-37-24-84.jpg
    Bez tochka Crysis 2007-11-01 00-37-24-84.jpg
    243.1 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Pa kako ne cujes misa kada sklanja kameru da kao snima komp :wall:

Jel? Nisam ga bas mnogo slusao, nemam zivaca za to :)

No evo dokaza da on to gura u nekoj mizernoj rezoluciji ...

To gore je moj shot u setovanjima koje je on kao postavio, i tacno se vidi velicina fps countera u odnosu na celu sliku ....

A i kada skloni kameru sa monitora, dok ***** o svom kompjutrrrr, cuju se klik klik klik, aka menjanja setovanja ... (u pravu si W Boy ...)

Poslednja izmena:
ajd se vratite temi molim vas dve strane cistog off

Jel? Nisam ga bas mnogo slusao, nemam zivaca za to :)

No evo dokaza da on to gura u nekoj mizernoj rezoluciji ...

To gore je moj shot u setovanjima koje je on kao postavio, i tacno se vidi velicina fps countera u odnosu na celu sliku ....

A i kada skloni kameru sa monitora, dok ***** o svom kompjutrrrr, cuju se klik klik klik, aka menjanja setovanja ... (u pravu si W Boy ...)
1024 x 768 ili 800x 600;) tacno,jadnijeg lika u zivotu nisam video a jos kad sam ga cuo kako "prica" na nekom cunga lunga engleskom prosla me je neopisiva jeza :zgran:

Poslednja izmena:
@ nedjo: Evo joshe experimenata, affinity na jedno jezgro, i dobijam shtucanje svakih desetak sekundi, primetno loshije radi, ali cpu i dalje nije 100% opterecen.
Meni uopshte ne ide u glavu da je ovo single core igra.

Moze neko objashnjenje?
Anyone?

Poslednja izmena:
AA 8x na 2600xt ddr3.

I u vezi multi-core optimizacije, vratio sam affinity na oba jezgra, i gle chuda sad je sve uslovno receno glatko, nema zakucavanja.
Gorane, mishljenje o optimizaciji?

Poslednja izmena:
A jeste videli ovo kada nabraja cene komponenti u komentarima kod prvog filmica :

memory 600 evra
cpu 1450evra
kuciste 140 evra
maticna 230 evra
monitor bio 300 evra
napajanje 250 evra
graficka 750 evra
dvd rezac 30 evra
mis i tastatura 50 evra
zvucnici 100 evra
psihicka kartica bila 300 evra
12x12cm kulera 60 evra
i ima jos hladjenje za memoriju
hladjenje vodeno za cpu i jos neki mali kuler

Mozda mu nije dobro od te psihicke kartice :)

Svaka cast na komentaru,nisam se skoro tako dobro nasmejao :D:D:D
Nego iznenadjen sam da igra radi i na x800xt znaci ne trazi PS3.0 ?

AA 8x na 2600xt ddr3.

Sto bi onaj ciga rekao ... Neko medju nama nije nas ... Steta sto je slagao i za hardver jer ce biti teze identifikovati ga :D ... A tu je, osecam, prosto se oseca smrad :D

@SOCOM,
Nemam neki stav jos uvek, cekam da vidim u full verziji kako se CPU ponasa kada bude scena koje ce biti intenzivnije od ovog celog demoa zajedno...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno