To ne bi trebalo da bude problem, mogu se kupiti ti kablovi/konvertori koji konvertuju kompozitni (pretpostavljam da ti taj treba) u S-Video koji je na kartici. Imaš prodavnice koje se bave samo izradom i prodajom raznih vrsta konvertora i kablova, ali kako sam video i u Metrou prodaju razne vrste konvertora (uglavnom firme Hamma), pa možeš i tamo da pogledaš.
Pronasao sam ovo:
I ovde je 9 pin VID IN
http://pinouts.ru/Video/radeon_vivo_pinout.shtml
Kako izgleda kod Leadtek?
Da li ima i audio in?
Kapiram al otkud znaju ovi koji izradjuju koji je raspored pinova, koji je video, koji je audio.
i treba mi sa cinceva u MiniDIN9-pin connector for video and audio input.
Ukoliko postoji nekakav standard onda će sigurno znati. Čak i da ne postoji, može neko ko ima taj kabal da premeri i utvrdi koji pin je na šta vezan. Pa da te podatke daš njima, da ti naprave takav kabal.
nije to nikakva piraterija![]()
@kaiser
Od kada se raspored pinova na konektorima vodi kao intelektualna svojina?
Da li je ovo kablić kakav ti treba?
Evo premerio sam šta je sa čime vezano, u prilogu ti je šema. Kao potvrdu da je ovo OK, našao sam pin-out za TV-Out na Leadtekovim grafičkim karticama: link.
Inače, preko tog kabla (bar kod mene na WinFast TV2000 XP) ne ide zvuk, već ga posebnim kablom vodiš na line-in znučne ili TV karte.
Evo premerio sam šta je sa čime vezano, u prilogu ti je šema. Kao potvrdu da je ovo OK, našao sam pin-out za TV-Out na Leadtekovim grafičkim karticama: link.
Inače, preko tog kabla (bar kod mene na WinFast TV2000 XP) ne ide zvuk, već ga posebnim kablom vodiš na line-in znučne ili TV karte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari