Koja je to radnja gde dozvoljavaju dva puta da vratis monitor?!
Kopao sam po podešavanjima i boja može fantastično da se "našteluje", praktično na nivo crt-a koji i dalje posedujem.
Koliko razumem, fazon sa kvadratićem i pozadinom je izjednačiti ne boju, već svetlinu. U nekom sasvim drugom programu....
....Monitor je po preset podešavanju imao izraženiju crvenu boju (kad su RGB na po 50), i to sam empirijski, prema fotografijama smanjio na 45... verujem da nije tako na svim primercima.
Za tekst, net i slično koristim "ubijeni" preset, text iz magic bright-a, jer napreže oči fascinantno malo, praktično kao da čitaš novine... A za igranje i pun doživljaj najviše mi leži brightness oko 65, kontrast oko 75.
Ako neko ima još sugestija, recepata za podešavanje i slično, pliz narode podelite s nama!
Ja josh chekam moj monitorKazite mi, da li dolazi DVI kabl sa monitorom? Chini mi se da dolazi, ali nisam 100% siguran...
sikili je napisao(la):a kako znas da je S?
C4in je napisao(la):Shto se kaze, treca sreca... S' obzirom da ga drzim na stolu celih par sati
poz svima..
pratio sam vase savete i danas uzeo 223BW za 295 evrica . . i naravno imam jedan bad pixel . . naranzdaste boje . . .
no sta sad da radim...necu sigurno cimati ljude i zbog toga ga vracati
. . a monitor je predivan...!!!!!!!!!!
molim vas ljuudi, koju rezoluciju vi koristite?
1680x1050 je kristalno ostra i predivna slika ali naravno sve je presitno i bole me oci...
a sve druge manje rezolucije imaju relativno mutnu sliku...
probao sam i 1440x900 ali nisam bas nesto zadovoljan...
koja je vamaaaa?????????
help!!!
faaala unapred
Treba koristiti njegovu nativnu rezoluciju a to je 1680x1050, nije to kao na CRT-u da mozes da stavljas koju god hoces..
BTW, u koju kategoriju spada sivkasti bad pixel, sivkasto beli otprilike? Da li su to oni polu mrtvi pixeli i ima li smisla pokusavati neko resenje za odglavljivanje(recimo ovaj program iz predhodnog posta)? Mislim ni ne vidi se uopste, ali reko ako moze, pokusao bi nesto.. samo ne znam da li se tim programima moze slucajno s*ebati stvar, odnosno izazvati jos koji BP?![]()
1. 1680x1050 60Hz (ovu rezuluciju jedino mozes da smanjiš u nekim igricama, ako za tim ima potrebe)poz svima..
pratio sam vase savete i danas uzeo 223BW za 295 evrica . . i naravno imam jedan bad pixel . . naranzdaste boje . . .
no sta sad da radim...necu sigurno cimati ljude i zbog toga ga vracati
. . a monitor je predivan...!!!!!!!!!!
molim vas ljuudi, koju rezoluciju vi koristite?
1680x1050 je kristalno ostra i predivna slika ali naravno sve je presitno i bole me oci...
a sve druge manje rezolucije imaju relativno mutnu sliku...
probao sam i 1440x900 ali nisam bas nesto zadovoljan...
koja je vamaaaa?????????
help!!!
faaala unapred
tesko da te bole oci od sitnog teksta, na 22" wide je ta rezolucija sasvim ok (cak i na 20" wide monitorima, koji imaju istu rezoluciju).poz svima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari