Šta je novo?

Nova TT kutista Xaser VI i Armor+

zokocx

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2007
Poena
465
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5900X & Noctua NH-D15S chromax.black
Matična ploča
Gigabyte X570 AORUS Ultra
RAM
G.Skill Trident Z Neo DDR4 2x16GB 3600Mhz 16-16-16-36 1T
GPU
MSI RTX 4080 16GB Suprim X
Storage
Samsung 980 Pro 1TB, 970 Evo Plus 1TB, Intel 545s 512GB SSD, Seagate 2TB HDD
Zvuk
Creative Inspire 5.1 P580
PSU
Corsair RM1000x
Kućište
Fractal Design Torrent RGB (Black TG Light Tint)
Monitor
LG 38GN950-B
Miš & tastatura
Logitech G402, ASUS ROG Strix Flare II Animate | Glorious Model O
Mobilni telefon
Realme GT2
Pametni uređaji
Kindle Paperwhite 11th gen.
Steam
https://steamcommunity.com/id/slayer987/
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pojavice se dva extra kutista od Thermaltake-a , Xaser VI je pravljen kao naslednik veoma dobre IV (bicce verzija Silver i Black) i Armor + , oba kutista ce biti u dve verzije sa vodenim i bez, i predvidjena su da rade i sa vazdusnim, imaju veoma interesantni sistem stavljana maticne ploce... skoro kao da nije ni potrebno otvaranje bocne stranice (samo zobg napajanja)

Evo i linka za download jos nekih slika. Meni se ovaj Xaser VI strasno svidja , mozda nije kvalitet kao CM Cosmo koje je extra kutiste, ali vise je onako obicno ovo su kutista za hard core gamere...

PS: Nemogu se skinuti sve slike sa tog linka, ima duplikata... samo Xaser Black ima.

Prilozi

• VG400LB_Xaser VI_EDM_01_A07082701.jpg
    VG400LB_Xaser VI_EDM_01_A07082701.jpg
    34.7 KB · Pregleda: 340
  • Armor+_Black_L.C.S_EDM01_07090701.jpg
    Armor+_Black_L.C.S_EDM01_07090701.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 349
Poslednja izmena:
bash extra izgledaju....

Moćno izgledaju ova kućišta, a i cena im je 100% moćna.Tako bih voleo da ih posedujem.... :d

Plava crvena i crna - estetika za shamar :)

Al da je lepshi od predhodnog [koji je imao ono TER MAL TAKE las vegas sijanje slova] to je definitivno

Imam Xaser III, i zadovoljan sam kucistem generalno...mada mi se armor vise svidja od ova dva gore.
Cene su sigurno blizu 2 glave, ako neko zna tacno nek ga ne mrzi da otkuca...

prelepa su :)

Takođe imam Xaser III i nema potrebe za boljim, i ne verujem da su ova dva bolja od njega, mozda su lepša, ali da su bolja... sve su to igre bez granica.

Poslednja izmena:
Eto gde idu pare :D

Znaci armora uzimam cim se pojavi pa tacno i da je 250 evra, a ne bi smelo da bude toliko, ne verujem kolko je lep, znaci svaka im cast kako su ga napravili...

Jos ako ih budete mogli naci kod nas.
Ja vec dva meseca pokusavam kupiti Kandalfa LCS, al mi bas nesto i ne ide od ruke. Nemoj sad neko da mi kaze ima Alti jer sem sto im stoji na sajtu, nikad ga nisu ni imali :)
Ovaj Armor+ mi bas vino izgleda, najvise mi se svidja sto nisu ponovo sakrili USB prikljucke iza nekog bezveznog plasticnog poklopca nego ih stavili gde zapravo i treba da budu. Extra mi je detalj sa "protokomerom". E sad, po meni je sistem hladjenja ipak korak nazad, jer pored toga sto je prakticniji za montazu i odrzavanje, ipak mu je hladnjak duplo manji nego na prethodnom Armoru LCS, to mi je malo skenj, mrzim kad nesto novo po bilo cemu zaostaje za prethodnom verzijom.

Poslednja izmena:
Idi i na pcberzu, mnogi ga navodno imaju sve dok ga ne narucis :)

Uzas koja kicerica....

Idi i na pcberzu, mnogi ga navodno imaju sve dok ga ne narucis :)

PC berza je djubre, na itsvet-u rade azuriranje na svakih nedelju dana. Naravno treba ih pozvati ali iskreno sve shto sam video na itsvet-u to je imalo u lageru te prodavnice.

Plava crvena i crna - estetika za shamar :)

Al da je lepshi od predhodnog [koji je imao ono TER MAL TAKE las vegas sijanje slova] to je definitivno
da li moras svaki tred da ishejtujes??:)
to sijanje mozes da iskljucis ako ti se ne svidja,
p.s. armor stvarno extra izgleda
p.s. LCS pao na ispod 190e \o/ :D

@Šiki ne loz' se:p

Poslednja izmena:
da li moras svaki tred da ishejtujes??:)
to sijanje mozes da iskljucis ako ti se ne svidja,
p.s. armor stvarno extra izgleda
p.s. LCS pao na ispod 190e \o/ :D

@Šiki ne loz' se:p

Vrati se drkanju na kandalfa :D

A plava i crvena se inache slazu ko nebo i zemlja

Eto gde idu pare :D

Znaci armora uzimam cim se pojavi pa tacno i da je 250 evra, a ne bi smelo da bude toliko, ne verujem kolko je lep, znaci svaka im cast kako su ga napravili...

Koja si ti paljevina :D

Armor nije kich.Ja ga imam i extra je kucishte.Ovaj novi Armor se toliko malo razlikuje na prvi pogled da mi se chini skoro da su isti.Xaser malo vishe shljashti ali on je namenjen malo mladjima.
Josh neshtio: kada slikaju artikle,namerno ispadnu shljashteci jer je to pravilo u marketingu vec godinama.
U praksi ne sijaju toliko a pogotovo Armor,koji je za mene extra kucishte.

Poslednja izmena:
Mogu samo da potvrdim rechi DARK SIDE, Armor apsolutno nije shljashteci niti je nesto napadan, blue led-ovi su diskretni i kuciste uopste nije ruzno barem meni, mada je Kandalf bolji posto pokriva komplet optiku, a ova mini vratanca na Armoru nisam siguran da imaju neku osim estetske funkcije

bitno sta je u njemu ja sam birao kuciste 2 meseca pa ga sad na kraju ni ne gledam stoji ispod stola
ali ova da su extra jesu uffffff

Mogu samo da potvrdim rechi DARK SIDE, Armor apsolutno nije shljashteci niti je nesto napadan, blue led-ovi su diskretni i kuciste uopste nije ruzno barem meni, mada je Kandalf bolji posto pokriva komplet optiku, a ova mini vratanca na Armoru nisam siguran da imaju neku osim estetske funkcije
Da.Evo slikao sam ga aparatom sa opcijom pojachavanja bolja pa opet ne sljashti.Vishe je mrachno kucishte( moj ukus :)) nego shljastece.Neko bash ume da odvali i josh da ostane ziv:d

Prilozi

• DSCN4818.jpg
    DSCN4818.jpg
    227.8 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena:
Ja vec digo ruke od toga da cu naci Kandalfa LCS, kad juce mi nenadano javili da mi je stigo Kandalf :) Posle mukotrpne instalacije, konacno radi!!!
Krenem ja sinoc sav srecan da otvorim kuciste, kad cvrc, pokvarena jedna od brava, 45min pokusavao da ga otvorim i na kraju sam uspeo tako sto sam skinuo onaj zadnji deo gde je ventilator i PCI prorezi (sreca pa moze da se skine spolja, al nisam to odmah primetio) i onda iznutra otpustio bravu. Jezicak je za delic milimetra predugacak pa ne otpusti, sastrugacu ga malko pa ce biti ok, al ovako nesto mislim d anije smelo da se dogodi.

Ja vec digo ruke od toga da cu naci Kandalfa LCS, kad juce mi nenadano javili da mi je stigo Kandalf :) Posle mukotrpne instalacije, konacno radi!!!
Krenem ja sinoc sav srecan da otvorim kuciste, kad cvrc, pokvarena jedna od brava, 45min pokusavao da ga otvorim i na kraju sam uspeo tako sto sam skinuo onaj zadnji deo gde je ventilator i PCI prorezi (sreca pa moze da se skine spolja, al nisam to odmah primetio) i onda iznutra otpustio bravu. Jezicak je za delic milimetra predugacak pa ne otpusti, sastrugacu ga malko pa ce biti ok, al ovako nesto mislim d anije smelo da se dogodi.

Daj slike unutrasnjosti dok je prazan i posle kad ubacish mashinu.

Za slike kad je prazan je malo kasno :)
Prazne unutrasnjosti imas po netu kolko hoces. A sto se pune tice, tu bi vec mogli nesto da odradimo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno