Definitivno - za Corsair.
I ja sa shvatio, al' tek kada sam procitao tvoj post.:S:Prvo mi nije bilo jasno sta si hteo da kazes, ali sam tek posle 30 sekundi ukapirao da se ova crtica cita kao minus![]()
Jel mozete da formatizujete u NTFS? Ja ne mogu, bas lepo.
Ni ja ne mogu da formatiram u NTFS. :wall:
Average for a 2Gig GT FV would be 21 MBs Sequential write and 34 MBs Sequential read. And no we use more than one memory and controller for this part. We can try replacing the drive if you like, please use the On Line RMA Request Form (http://www.corsair.com/warranty/rma_form.aspx) and we will be happy to replace them.
Na nekom holandskom sajtu video sam iste rezultate kao i mi sto smo dobili. Izgleda da niko nije postigao 34 MB read.... Barem je upis realan, a i to je nesto.
![]()
Pa kako prodavac da ti da, kad ni sam proizvodjac ne garantuje te brzine? :dPrvo pitam da li daju garanciju na brzinu zapisa/citanja(mada ne verujem da daju na to) pa onda kupim otvorim i pitam mogu li da ga bocnem u vas komp odma sada odma :type:
Prvo pitam da li daju garanciju na brzinu zapisa/citanja(mada ne verujem da daju na to) pa onda kupim otvorim i pitam mogu li da ga bocnem u vas komp odma sada odma :type:
Pa bogami, moze i vise... cak i 10-ak MB/s, kao sto je vidjeno na prethodnim primerima.'Ajde realno, koliko moze da varira ta brzina? Pogotovo zato sto su velike megabajt gore-dole ti bas nesto ne znaci, bar ja tako mislim.
Pa bogami, moze i vise... cak i 10-ak MB/s, kao sto je vidjeno na prethodnim primerima.
To je i meni zacudjujuce, za megabajt gore-dole zaista nije problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari