Proximus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2002
- Poena
- 619
Plus, iPod savrseno staje u moje omiljene Diesel farmerke sa dzepom za iPod![]()
dobro parche garderobe...
Plus, iPod savrseno staje u moje omiljene Diesel farmerke sa dzepom za iPod![]()
dobro parche garderobe...![]()
Sta si dobio od opreme uz nano?
Da malo osvežim temu.
Danas mi je stigao iPod Nano nove generacije pravo sa 5. Avenije i mogu vam reći da sam i ja (iPod sam kupio supruzi - jaaaakooo je zadovoljna) prijatno iznenađen kvalitetom device-a.
Uopšte ne mislim da mu je dizajn unazađen u odnosu na prethodnu generaciju (ovo je čisto subjektivan utisak), čak naprotiv, mislim da je potez da se i nano izrađuje ceo od metala pravi.
Display je izuzetno kvalitetan, jasno se sve vidi, kontrast je stvarno odličan, meni sasvim odgovara. 4 GB je dovoljno za blizu 1.000 pesama mp3 formata, što je mojoj supruzi više nego dovoljno, a mislim da i meni ne bi trebalo više (osim kada bih prodao svoj 2,5" hdd i koristio ga i kao prenosni disk, onda bih kupio iPod Classic).
Za sada mu nisam našao neku veću zamerku, stvarno su ovi iz Apple-a mislili na svaku sitnicu.
Javljam kasnije još utisaka.
Poz
Sad sam video Vito mp3 plejer I PLAY 2GB, IPod touch izgled za 100€. Verovatno uzivo izgleda mnoooooooooogo gore nego na slikama
E, kinezi, kinezi...
Da li mi se čini ili ti pokušavaš da kažeš da je taj Vito dobar?
BTW, prvih nekoliko strana komentari su uglavnom bili zasnovani na slikama novog nanoa
A molim te, iskomentariši kineze, video sam i koristio gomilu IPod klonova i zaključak je da su svi ******. Ne vidim zašto bi ovde bilo drugačije :trust:
Novi nano nema tv-out?
ne postoji ni nekakav dock, dodatak ili bilo sta sto ga moze nacerati da pusta na tv-u?
Aj da mi neko kaze dal novi Ipod nano ima diktafon?
Kupio sam novi Ipod nano od 4gb. Iako sam mislio da posle druge generacije se nista bolje ne moze pojaviti, prevario sam se
Odlican je u svakom pogledu: izgled, novi softver, video (mali ekran ali velika rezolucija), trajanje baterije (ne nesto mnogo, ali ipak jos duze)... Novi softwer me bas nekako "tera" da lepo organizujem muziku (iako to ne volim da radim), da nabavljam album artwork's i td.
Inace, ne znam da li mi se cini i da je malo glasniji od prethodinaka? Ili mi je to prethodni (2nd gen od marta) malo vremenom "utihuo"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari