Šta je novo?

Novi iPod nano

dobro parche garderobe...:)

Non stop obilazim Diesel, da kupim nove u drugoj boji, posto kazu da svake godine imaju model Lugger, ali u drugoj boji. Mozda lupetaju.

Ove sam kupio u Amsterdamu, a izgleda da u BG stigne nekoliko parova, pa se odmah razgrabe - logicno kada su najbolje, kao i iPod :)

Poslednja izmena:
Evo i Garfieldu se vise svidja stari nano ;)

ga070923.gif

http://www.garfield.com/comics/comics_todays.html

Haha, lol. Imam widget za OS X koji svakog dana prikazuje strip o garfildu. Taj je danasnji i stoji mi u dashboardu. Cool fora. I meni je odmah pao napamet stari Nano.

Da malo osvežim temu.
Danas mi je stigao iPod Nano nove generacije pravo sa 5. Avenije i mogu vam reći da sam i ja (iPod sam kupio supruzi - jaaaakooo je zadovoljna) prijatno iznenađen kvalitetom device-a.
Uopšte ne mislim da mu je dizajn unazađen u odnosu na prethodnu generaciju (ovo je čisto subjektivan utisak), čak naprotiv, mislim da je potez da se i nano izrađuje ceo od metala pravi.
Display je izuzetno kvalitetan, jasno se sve vidi, kontrast je stvarno odličan, meni sasvim odgovara. 4 GB je dovoljno za blizu 1.000 pesama mp3 formata, što je mojoj supruzi više nego dovoljno, a mislim da i meni ne bi trebalo više (osim kada bih prodao svoj 2,5" hdd i koristio ga i kao prenosni disk, onda bih kupio iPod Classic).
Za sada mu nisam našao neku veću zamerku, stvarno su ovi iz Apple-a mislili na svaku sitnicu.
Javljam kasnije još utisaka.
Poz

Sta si dobio od opreme uz nano?

USB kabl za povezivanje sa comp-om
Sluške
Nešto plastično čemu još uvek ne znam svrhu
Garancija, uputstvo
Račun
Sve spakovano u plastičnu kutijicu, a ovo u fensi kesi na kojoj piše fifth avenue

Kupio sam od user-a V-O-Y-A-G-E-R za 160 eura.
Inače, cena je 149 dolara (dakle, oko 115 e) + shiping, ne znam koliko bi izašlo, verovatno nešto manje od ovih 160 evrića, ali ovo je bilo bez cimanja.

Da malo osvežim temu.
Danas mi je stigao iPod Nano nove generacije pravo sa 5. Avenije i mogu vam reći da sam i ja (iPod sam kupio supruzi - jaaaakooo je zadovoljna) prijatno iznenađen kvalitetom device-a.
Uopšte ne mislim da mu je dizajn unazađen u odnosu na prethodnu generaciju (ovo je čisto subjektivan utisak), čak naprotiv, mislim da je potez da se i nano izrađuje ceo od metala pravi.
Display je izuzetno kvalitetan, jasno se sve vidi, kontrast je stvarno odličan, meni sasvim odgovara. 4 GB je dovoljno za blizu 1.000 pesama mp3 formata, što je mojoj supruzi više nego dovoljno, a mislim da i meni ne bi trebalo više (osim kada bih prodao svoj 2,5" hdd i koristio ga i kao prenosni disk, onda bih kupio iPod Classic).
Za sada mu nisam našao neku veću zamerku, stvarno su ovi iz Apple-a mislili na svaku sitnicu.
Javljam kasnije još utisaka.
Poz

Uzivo izgleda mnooooooogo bolje nego na slikama. Bas je malecan :)

Sad sam video Vito mp3 plejer I PLAY 2GB, IPod touch izgled za 100€. Verovatno uzivo izgleda mnoooooooooogo gore nego na slikama :D
E, kinezi, kinezi...

Ako nekog zanima, prosle nedelje je stigao i kod nas, po najavljenim cenama. Ja sam ga video (i kupio) u game-s prodavnici. I, da, slazem se mnogo je lepsi uzivo a ekran je super, jedino mi je tockic malo neprecizniji od mog starog ipoda micro.

Sad sam video Vito mp3 plejer I PLAY 2GB, IPod touch izgled za 100€. Verovatno uzivo izgleda mnoooooooooogo gore nego na slikama :D
E, kinezi, kinezi...

Malo je glupo komentarisati proizvod na osnovu slike, je l' da.;)
Funkcionalnost?
Kvalitet izrade?
Uzmi ga u ruku pa ga onda iskomentariši, videćeš da je utisak potpuno drugačiji.
Ovo sa kinezima neću ni da komentarišem.

Da li mi se čini ili ti pokušavaš da kažeš da je taj Vito dobar?

BTW, prvih nekoliko strana komentari su uglavnom bili zasnovani na slikama novog nanoa ;)
A molim te, iskomentariši kineze, video sam i koristio gomilu IPod klonova i zaključak je da su svi ******. Ne vidim zašto bi ovde bilo drugačije :trust:

Da li mi se čini ili ti pokušavaš da kažeš da je taj Vito dobar?

BTW, prvih nekoliko strana komentari su uglavnom bili zasnovani na slikama novog nanoa ;)
A molim te, iskomentariši kineze, video sam i koristio gomilu IPod klonova i zaključak je da su svi ******. Ne vidim zašto bi ovde bilo drugačije :trust:

Nismo se razumeli.:S:
Mislio sam da si pohvalio izradu kineza u odnosu na iPod, pa rekoh da postujem...
Sorry, missunderstanding.

Novi nano nema tv-out?

ne postoji ni nekakav dock, dodatak ili bilo sta sto ga moze nacerati da pusta na tv-u?

bas steta sto vise ne moze da se sprovede video sa ipoda preko earphone jack-a kao na prosloj gen. Skontali su da masa nije kupovala njihov AV cable, vec koristila obicne od kamera....ovako jos 50 USd je obaveza...bas su losi zbog toga...
mada citao sam negde i da novi creative Zen nece imati video out na earphone jack-u..

E sad malo ja,
da vidite sta je tek fanatik :)

Naime, ja imam ipod video 30gb, star malo vise od godinu dana - prakticno cim se pojavio kod nas ispazario sam ga, a u roku od zadnjih nedelju dana sam nekim kompenzacijama dobio Ipod nano 3-g (video) i Ipod Touch od 8gb.
Sve je drugacije dok te uredjaje ne uzmete u ruke. Touch prosto trazi da se ceo dan "pipa" i "mazi". Kod kuce imam WiFi pa je surfovanje njime extra zadovoljstvo... Ili youtube... Da ne govorim o kvalitetu izrade oba uredjaja!!!! A da ne govorim o kvalitetu video koji pusta...
Iphone koji se koristi u nasoj mrezi nije DEKODIRAN nego PATCHOVAN, ako me razumete i zna da se ponasa veoma hirovito - ovo je citat mog drugara koji se bavi dekodiranjem i popravkom mobilnih. Tako da mozda treba sacekati da stignu oni koji su namenjeni za evropsko trziste, cak se suska da ce oni biti 3G, MMS ce raditi i ostalo...
Ali da se vratim na Ipod. Sta da kazem na kraju: nano je izuzetno lep i brz i sve sve - ovaj koji ja imam je crne boje. Touch je neverovatan uredjaj, na kome sve radi sjajno i bajno - kako je to vec kod Mac-a slucaj (na poslu radim - izmedju ostalih PC - i na Imac, prva generacija sa kamericom i to je prosto milina...).
Ovo moze da bude zakljucak: zao mi je sto u ovom trenutku ne mogu da zadrzim touch (finansije... smrc, smrc...) nego morma da ga "udam"..

Aj da mi neko kaze dal novi Ipod nano ima diktafon?

Kupio sam novi Ipod nano od 4gb. Iako sam mislio da posle druge generacije se nista bolje ne moze pojaviti, prevario sam se :)

Odlican je u svakom pogledu: izgled, novi softver, video (mali ekran ali velika rezolucija), trajanje baterije (ne nesto mnogo, ali ipak jos duze)... Novi softwer me bas nekako "tera" da lepo organizujem muziku (iako to ne volim da radim), da nabavljam album artwork's i td.

Inace, ne znam da li mi se cini i da je malo glasniji od prethodinaka? Ili mi je to prethodni (2nd gen od marta) malo vremenom "utihuo"?

Ono što me je zapanjilo da većina prodavaca još uvek za stari nano traži više novca nego što košta novi. Novi nano 8 GB košta 18.700 a stari isto 8 GB sam video, recimo u mamutu da košta 22.800.... svašta. :lupko:

I mene, ali sam izricito trazio 3rd gen jer se svi prodavci "zalete" za ovaj 2nd gen :)

Kupio sam novi Ipod nano od 4gb. Iako sam mislio da posle druge generacije se nista bolje ne moze pojaviti, prevario sam se :)

Odlican je u svakom pogledu: izgled, novi softver, video (mali ekran ali velika rezolucija), trajanje baterije (ne nesto mnogo, ali ipak jos duze)... Novi softwer me bas nekako "tera" da lepo organizujem muziku (iako to ne volim da radim), da nabavljam album artwork's i td.

Inace, ne znam da li mi se cini i da je malo glasniji od prethodinaka? Ili mi je to prethodni (2nd gen od marta) malo vremenom "utihuo"?

Reci mi Dzef koje formate videa moze da pusta i kolko zauzima ceo film kad se konvertuje za iPod?

Mislim da podrzava H.264 format, ali ja uz pomoc Videora iPod Nano Convertera konvertujem bilo koji avi, mov... Film od 718mb mi je spao na 388mb (najlosija setovanja, ali sasvim dobar kvalitet). Nisam nesto previse cackao, mozda moze i bolje.

Ja sam potpuno zaboravio da taj ekran na ipod-u uopste nema malu rezoluciju tako da film i ne moze mnogo da se reskalira (vecina DivX-ova i nema neku rezoluciju).

i ja sam dobio novi ipod nano :)))))))

Kupila mi devojka novi ipod nano od 8gb za rodjendan.Mislim da cu da je zhenim:)))))al na stranu sad to.
imam neke spotove na kompu koje nece da mi ubaci u itunes, pa ne mogu da ih konvertujem za ipod nano, a ja bih ih bash jako gledao. Jel ima neko reshenje,neki konvertor.

Nazad
Vrh Dno