SBSL
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 319
Da li neko koristi usluge ovog sajta, ali pomocu visa internet kartice..
Hvala...
www.moneybookers.com
Hvala...
www.moneybookers.com
Poslednja izmena:
ja sam bio korisnik tog sajta...
dok nisam shvatio da nemam dovoljno samokontrole u kladjenju
ali jeste www.gamebookers.com na koji je najlakse uplatiti tiket sa moneybookers kesomSBSL je napisao(la):Pa nije to kladionicarski sajt !
STIV je napisao(la):ali jeste www.gamebookers.com na koji je najlakse uplatiti tiket sa moneybookers kesom
ja sam prosle godine u januaru prvo uzeo viza virtuon karticu od Vojvodjanske banke
u svetu se koristi debelo, dok - kod nas kako - ko, jer ne dozvoljavaju sve kartice.
Rajfajzen prolazi u svakom slucaju![]()
Dok sa Maestrom je vec druga prica, Maestro kartica iz Intese do sada samo u prodavnicama i bankomatima po NS-u, sa neta za sada nista sa njom nisam uspeo![]()
Nemoj da lupas!!! Svaka, ali bukvalno svaka kartica mi je prosla na mb-u. Od jedno 10 banaka... Ne moze jedino dina i yuba, al sve moguce vise, mastercard, amex i diners club prolaze...
@igvan
Novac ide tamo gde ti to naznacis. Ako si registrovao i kreditnu karticu i bank account mozes da biras. Mada je svejedno, ako ti je kartica vezana za taj bank account.
Moneybookers provizija je 1.8E na podizanje novca, dok kod banke nemas nikakve provizije...
Sto je najbolje, ne treba ti ni devizni racun, dovoljno je imati neku karticu sa dinarskim racunom i sve radi ok. Kod raiffisena je trebalo nedelju dana da stignu pare na racun, dok kod Erste jako malo ili gotovo trenutno, u toku dana...
Odlicna alternativa paypalu
Da li moze preko moneybookers-a da se uplati na paypal?
Meni je Komercijalna banka naplatila proviziju za prebacivanje sa Moneybookers-a, na devizni racun koji imam kod njih i jos plus sam morao da pisem izjavu zasto sam dobio novac. Nije mi jasno kako ti koristis dinarski racun ili neku dinarsku karticu na koju prebacujes strane valute.
*** ja sam napisao moje iskustvo sa 2 banke i veoma sam zadovoljan... Ne znam kako moze, ali meni radi... MB vuce pare sa kartice koja je povezana na dinarski racun.
Ako kazes MB vuce pare sa kartice koja je povezana na dinarski racun, to mislis kad upload novac na MB ??? Ja imam na MB registrovanu Raiffaisen kreditnu karticu i devizni racun Komercijalne banke, racun na MB koristim za prodaju na Ebay.com i naravno da mi treba devizni racun kad skidam pare sa MB, zato sto je u $.
Ne vidim kako je moguce svuci pare sa MB na dinarski racun u Srbiji, pojasni malo vise nisam te razumeo, od koje banke imas racune i koje kartice koristis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari