Nazalost, ovaj fix ne popravlja texture... samo sredjuje ono sto je vec sredjeno u rarovanoj verziji.![]()
Ja imam .rar-ovanu verziju narodnjaka, a nisam instalirao taj fix. Problemi su jedno neucitavanje nivoa (kada se sa onim zombijem penjem liftom na gore), par nepostojecih tekstura, i 2 stojanja u mestu npc-ova, i to dva ista lika koji kao vare kola, a ustvari stoje rasirenih ruku... Dakle nista strasno... Osim ovog ucitavanja, dakle mozda njega fix popravlja, a ja sam nekako uspeo da ucitam sledeci nivo... Od tad sam igrao par sati i nikakvih problema dalje nije bilo...
Isto je i kod mene, nije veliki problem ali eto malo mi smeta, pogotovo sto se ne secam neke igre
da je nedostajala textura na nekom objektu, ili da se NPC pogube (doduse neki su imali te probleme sa HL2)![]()
Au, bre nije valjda da nisi procitao ovo:A sto Frohman, ne kapiram ? :sceptic:
Nije losa ova epizoda...mislim, 'de jos ima ovako dobra voznja chargera kojim se gaze zombiji i karakondzule
Bagovi isti i kod mene, tu i tamo poneka default tekstura, kao i NPC-ovi u default poziciji...fix resava "problem" shortcuta i nemogucnosti startovanja igre...
Zanimljivo da su ovde ubacili dinamicke senke, ali od flashlighta!Kakva glupost.I to samo staticni objekti bacaju senku od lampe...NPC-ovi jok.Steta, jer bi grafika bas bila sjajna.
A prica je i dalje negde u oblacima...vidim da cu morati da sacekam nastavak zitija Gordona Frohmana ne bi li saznao o cemu se ovdi radi![]()
Au, bre nije valjda da nisi procitao ovo:
http://www.hlcomic.com/
Obavezno stivo za sve nas kojima je prica HL2 konfuzna![]()
ma koga je briga za pricu, bitno je da ima sta da se raznese i da leti krv na sve strane![]()
A sta hoce da urade sa G-manom, tj sta je taj lik...ma fuck it...tu su otisli u nekom suludom pravcu, da me ne bi iznenadilo da je to gordonov "Ispektor Ragib" ...
inspektor Nagib i shibicar Ragib![]()
Ah, ali ta teorija je pretrpela ozbiljan udarac...malopre videh i da je Eli Vance upoznao G-mana, na sta sam zaboravio...hmmm
Misterija ostaje![]()
Nesto mi govori da je na onom brodu ipak Monolit koji je poceo da doziva Gordona Frimena![]()
ja ne znam sto vi pricate da je kratko, ja juce igrao bar 5 sati i jos nisam presao, sad ubiam one strajdere onim debilnim bombama :S: smor... Ostak do tada je solidan u proseku. Negde je bas extra, nede je onako srednje zalosno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari