hugoboss
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 304
obzirom da nemam dovoljno jaku masinu za vistu [a i ne nameravam i pored jake masine da je instaliram] interesuju me vasa iskustva sa raznoraznim clean i tweek-ovanim win-ovima. nameravam da instaliram sledece nedelje win [znaci generalka] pa me zanima koji mi vi verziju preporucujete da stavim?
posedujem obican sp2, black, kao i corporate sp2... dakle pored ovih pomenutih koje mi jos preporucujete?
hvala! poz!
p.s.-kad sam vec kod generalke, zanima me koji mi program preporucujete za pravljenje particija posto do sad nisam imao ni jednu, a vidim da je to postala neophodnost... isto tako malo ako je moguce da mi objasnite taj proces participiranja... 😀 hvala!
posedujem obican sp2, black, kao i corporate sp2... dakle pored ovih pomenutih koje mi jos preporucujete?
hvala! poz!
p.s.-kad sam vec kod generalke, zanima me koji mi program preporucujete za pravljenje particija posto do sad nisam imao ni jednu, a vidim da je to postala neophodnost... isto tako malo ako je moguce da mi objasnite taj proces participiranja... 😀 hvala!