Šta je novo?

AMD Announces Catalyst 7.10 "Shoot Em Up" Driver

ne kazem da nije, ali kazem da nije u redu da pricaju o poboljsanju za nju (za x1000 series) ako ih nema, naprotiv.

Nesto mi malo kasne,kao da je remont u pitanju,a ja bih voleo da budu "BANG"(dzaba ljudi sve ovo dok ne izadje ati tool, sve je ovo DEF.)

Ajde ljudi vi koji imate AMD kartice probajte ih, zivo me interesuje ima li kakvih promena :)

u visti ima,dobijam isti broj poena kao u xp,a i kloknuo sam je vise nego ranije..
5000 peena u 3dmark06
Bioshock od slabo igrivog u dx10 postao savrseno igriv bez fps manjeg od 25 u 1024,toliko za sada

I to na 2600Pro...zanimljivo......vraca mi poverenje u AMD ali za sada to je tek vrh ledenog brega. Voleo bih da cujem rezultate i 2600XT i 2900XT modela.

PA dobro ja sam 2600Pro kloknuo na 800/770 stabilno znaci radi kao XT....

vredi li intalirati za 1950Pro ?

Da li ovaj driver moze bez problema da se instalira preko onog hotfixa za bioshock od 90+mb
a da bioshock i dalje radi kako treba itd...

Heh pa hotfix je sluzio da donese 7.9 katalistu optimizacije za bioshock, 7.10 to sadrzi u sebi. Ne morash se igrati sa driverima, samo stavi poslednji.

Inace drajveri su odlicni , isprobao sam COH OF i definitvno se oseca ubrzanje, isto vazi ca COD2. Utisak je i da su ostrije texture.

Heh pa hotfix je sluzio da donese 7.9 katalistu optimizacije za bioshock, 7.10 to sadrzi u sebi. Ne morash se igrati sa driverima, samo stavi poslednji.

Inace drajveri su odlicni , isprobao sam COH OF i definitvno se oseca ubrzanje, isto vazi ca COD2. Utisak je i da su ostrije texture.

Pa dokle ce oni vise da izostravaju te texture :p

Da,teksture su dosta ostrije.jako se primeti.
A i nema ispadanja u win vise,rade strava!

Ne znam kako je kod vas ali kod mene verzija 7.9 i nova 7.10 nakon instalacije, a po pokretanju igre izbaci da ima neki problem oko d3d-a i nece da pusti nijednu igru u direct3d modu. 7.7 recimo rade korektno ali ova zadnja dva istu gresku pustaju. Inace u pitanju je Sapphire 1950PRO AGP (sa 512 DDR3 ako je bitno). Ima li ko slicnih problema sa v 7.9 i 7.10???

kod mene rade, ne bih znao da kazem da li su bolji/gori od prethodnih...

ET: Quake Wars radi primetno bolje, a primecujem i malo ubrzanje u Call of Duty 4 demo.

Kod mene 3D ide dobro,ali 2D ostavlja neke linije po ekranu.Gremlini?
Nikad nisam imao ovakav problem(nov win)

Kod mene isti problem i u Visti. Opet javlja da nesto ne valja D3D??? Probao sam reinstalaciju DirectX-a u XP-u i opet isto. Vista nova, sveze instalirana sa 7.10 drajverima opet isto javlja sto i XP sa 7.9 i 7.10. Vratio sam 7.8 na Vistu i sve radi sad najnormalnije. Ima li ko ideju zasto 7.9 i 7.10 prave D3D probem??

7.9,7.10 i omega 7.9.1 ne rade sa agp karticama.
budjavi ati

Ja probao ali bolje mi radi sa 7.9 verzijom. Sada sam instalirao probe radi Omega Driver-e 7.09.1 i igre rade bolje nego sa 7.9 i 7.10...

bolje u kom smislu ?
- brze ?
- lepse texture ?
- ?

Nazad
Vrh Dno