Šta je novo?

AMD Announces Catalyst 7.10 "Shoot Em Up" Driver

pitao ja Nedju ima 10 dana i on ne odgovara.to im valjda politika
inace sa 7.9 i 7.10 kad pokrenem COD2 dobijem crn ekran.pomaze restart a u 3dmarku izbaci poruku.instalacija prodje normalno i sve je normalno dok se ne pokrene neka 3d aplikacija.
:d
Ma kakva bre politika!
Uglavnom, mislio sam da sam ti odgovorio, ali misliti i ... nije isto :)
U svakom slucaju nisam drajver expert, a Bogami ni tehnicka podrska, no to je nebitno. jedini savet koji mogu da ti dam jeste da skines poslednju redsitribuciju DirectX-a, da deinstaliras drajvere i ponovo sve instaliras.

Reci mi da li po povratku na 7.8 sve radi?

Pazi da ti ne odgovore... :)
Bez zezanja... ATI nikad nije odgovorio ni na jedan bug-report koji su npr. game developeri postavili.
Eh sad si ga bas izgeneralizovao. Pa po tebi ATI nema game developer relationship tim u opste?!
Zasto mislis da ce obicnom kupcu da odgovore? Pokusaje ta cimnete Nedju.. On sada radi za AMD/ATI pa mozda zna neki detalj.
Obzirom na ono sto ja radim, tesko mogu da pomognem oko problema vezanih za drajver. :wave:

Poslednja izmena:
Narode, moze li neko (vican sa engleskim) da sroci pitanje direktno u ati/amd support? Bas me interesuje sta oni imaju da kazu u svoju odbranu po tom pitanju :type:
ajd sroci cu ja :) samo mi lepo sroci na Srpskom

rade 7.8 i svi predhodni.i sa ccc i bez ista stvar.win sam reinstalirao najnoviji directx i sve isto.
i omega 7.9.1 se isto ponasaju.jest da mi je znanje engleskog skromno ali koliko sam uspeo da razumen na amd/ati forumu ovo se desava samo sa AGP karticama.

moze li mi neko poslat link od najnovijih drivera za graficku asus x1600 plz :D

trenutna verzija drivera mi je 8.391.0.0

www.guru3d.com pa tamo nadjes lepo uvek sveze i najnovije plus gomila twikovanih

edit ne kucaj dva posta za redom vec koristi izmeni

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno