Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod topdesk-a neće najbolje da radi Spatial i Grid opcija prikaza prozora ali za tu koji ga ti koristiš da bude kao Vista to radi OK!

Pozadina je zanimljiva,hocju je:D

hvala;)

ma nemoj :trust: a otkud tebi ta pozadina? :D :D :D ja imam drugachiju informaciju :)

Prilozi

• bla.jpg
    bla.jpg
    252.7 KB · Pregleda: 118
Taj rad :D

2. u objectdock-u ne mogu nikako da podesim da prikazuje vreme (mislim na weather, ovaj njegov docklet). unesem zip code za beograd (YIXX0005), ali i dalje stoji poruka 'feed not avilable'...vec nekoliko dana... naravno, nista objectdocku ne blokira pristup internetu, vec ne prepoznaje grad beograd; proverio sam prosto tako sto sam uneo zip nekog drugog grada i normalno je prikazivalo vreme za taj grad...

Ovo je i kod mene slucaj. Ne prepoznaje ni kod ni kad ukucam ime grada (Nis ili Bg, Serbia), a naprimer za "Sofia, Bulgaria" radi bez problema. Da li je neko uspeo da resi ovaj problem ili su nas otpisali :mad:

Prilozi

• 2007-10-08_214017.jpg
    2007-10-08_214017.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 63
kutija moze wall ?

e kad smo i to docekali... da illidan trazi wall od kutije... :D :D

blah to je ona free... ja se ponadao da ima verziju visoke rezolucije bez onog vladstudio u cosku :D

sada moram da modujem :d

delimire, pa ko jos skida wallpapere sa interfacelifta? deviantart ftw ;)

blah to je ona free... ja se ponadao da ima verziju visoke rezolucije bez onog vladstudio u cosku :D

sada moram da modujem :d

delimire, pa ko jos skida wallpapere sa interfacelifta? deviantart ftw ;)

Pa sto onda ne skines ovaj sa Devianarta, nego trazis od Kutije :d

bolje da ga nisam ni trazio :p

minimal....

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    118.6 KB · Pregleda: 106
imas u nVidia drajverima da ukljucis transparenciju, a mozda ima i jos neka fora ili aplikacija
:wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno