Sta li ce im onda "OC edition"???Koliko sam video po forumu,skoro svaki GT ide vise, pa i bez ove oznake koja ,izgleda,sluzi samo da zezne kupca.Ako se ne varam ,kartica je jeftinija od konkuirencije ,a neverujem da joj je FPS drasticno nizi,tako da u tome (mozda)mozes da pronadjes "utehu".A i rezultat joj nije bas za bacanje...Zar samo 50-60mhz za GPU i 60mhz za MEM. Ako je mem. na karti 1.4 onda je to limit za mem. , ali sam malo iznenadjen za gpu ?! To je ipak premalo.
Pozz.
Vredi li uzeti Gigabyte 8600GT za 130e model je GV-NX86T256D?
I ako neko zna na kojim taktovima radi?
:wave:
Trenutno , najbolja kupovina Palit 8600GT Sonic+ .
Radi na 570/1400 ali ne vredi uzeti, za te pare imas Gainward 8600gt glh, ako bas mora pasivno hladjena onda uzmi XFX fatal1ty
dizi taj gpu malo je 710 aj predji 13300 sa tom kartom
naravno da se ne isplati palit je extra da je bilo nje kad mi je trebala grafa verovatno bi nju uzeo. ali kod mog dobavljaca bio gainward meni hitno trebala prodao 7900gs doplatio 10eura i dobio gainward.
probaj mem na 2000 ili 1900 pa onda gpu da dignes jos ako moze mada 13k je extra ja moju za igrice drzim na 12k i malo vise odnosno 770/1800 i sve leti
I za kraj jos samo ovo. Odustajem od daljeg natezanja.
Palit je EXTRA karta, a C2D je chudo sta moze da odradi.
Palit 8600GT Sonic+
725MHz/2150MHz
![]()
![]()
3Dmark03=21705 / 3Dmark05=13380 / 3Dmark06=6576
@FXGT, sta sad kazes!:wave:
Zakljucak je da bar moj primerak stabilno preko 725MHz za GPU i 2150MHz za memoriju ne moze, ali i pored toga rezultati su vise nego dobri.
e to se vec ceni svaka cast zaista lepa karta i lep procesor.![]()
Jel bi bio neko ljubazan da proveri na svojoj Palit karti da li odogvara v-mod sa Vr zona
:wall::bottle::laugh::shock::smack::lupko::wc:
cekaj sinovac neshvatam cemu ta reakcija![]()
Pa stvarno ne znam ko je toliko lud da proba nesto sto se ne odnosi na doticnu kartu, na svojoj karti da bi pokazao nekom da to radi ili ne radi.:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari