- Učlanjen(a)
- 30.07.2000
- Poena
- 770
Je l' video neko da li ima mod koji dozvoljava da se i u drugoj ruci drzi oruzije - a ne stit/baklja/stafeta/burek? Ono, u desnoj mac za bockanje, a u levoj bodez za blokiranje i pariranje...
Nisam video mod, ali to zvuči poprilično besmisleno. Zašto bih koristio bodež u drugoj ruci, ako njime ne mogu i da bocnem? Mada, to nije loša ideja za neku ekspanziju... da pojedine rase mogu da mlate sa dva laka oružja... posebno one brze.
Perorez Izrazite Besvetosti Srebrnog Princa, +45 armor, +50% reflect damage, +20% spell resistance, 12 armora, +10 block skill.
Dosta jeste za minimalne detalje, pozeljno bi bilo jos 512MB RAM-a i barem GeForce 6600GT za nesto vise.
Ovo je mozda tachno, ali samo kada promenish mesta karticama, jer je 7300 slabija od 6600, a meni sve lepo radi na high sa mojom X1600Pro(iste performanse kao 6600GT).Mislio sam na 9600Pro al nema veze
6600GT može da izgura fino ali mora da se gasi trava. Sa karticom 7. generacije potpuno je druga priča. Evo ova moja 7300GT DDR3, 1024x768, HDR, default high podešavanja osim tekstura koje su na medium zbog 128 MB, ide potpuno glatko.
Čini mi se da ih puni Varla stone, ili Welkynd stone, ne sećam se, probaj. Možeš ih naći u dedričkim ruševinama. Naravno, iteme možeš napuniti u svakom Mages guild-u, ali košta...
Nisu Dedricke vec Ayleid Ruins(Ancient High Elves gradovi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari