Da da..Sta je to smesno i zalosno?Mozes li da obrazlozis?Mogu i ja dosta puta da napisem isto kao reply na neke postove,ali ne uradim tako.
Kao sto je Charlie napisao na Ace's,TriFire(sto je AMD eksluziva ,bar za sada) ce omoguciti 30K u mark06.
"Ako mu dodate bolju memoriju, i bolji chipset, novu reviziju, med i mleko bice 10% brzhi"
Uzjedno ako se Skulltrail platformi stavi -FBDIMM +DDR2 +snoop +quadchannel, sta mislis da li ce biti samo +10%? Ja znam da samo +snoop dodaje 10-15% za 3DMark, +quadchannel daje do 10%, sta ce biti kada udje i +DDR2 -FBDIMM?
Mislim, volim ja competition, bla bla bla, ali kada AMD vec mesec dana nakon launch-a nema K10 u slobodnoj prodaji (ako ne racunas farsu na NewEgg-u), sa nikakvom indikacijom, osim gomile spekulacija/nade AMD fenboja, vreme je da se prizovete pameti - ako AMD posle pokazhe da je bolji, super, ako ne, necete biti razocarani.
A nista ne nagovestava da ce biti brzhi clock-for-clock - a da ne pricamo kada ce (moci ce ali pitanje je kada) dostici 3GHz, dok Penryn na 3GHz vec ima u 80W verziji.
Iskreno, sve mi ovo ne lichi na competition, vec "tu smo negde, i to je dovoljno.".
PS Koji moj post na XS?Ja sam dao link ka XS,nisam tamo postovao(odavno).
Pa ti mi licis na Informal-a 99%, ili kopiras njegove postove sa XS-a ovde

Isti nacin govora and stuff.