Šta je novo?

MotoGP 07

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Izasao je :)
Prethodni nastavak je bio bas los...Ovaj obecava.
Grafiku su najzad malo unapredili.MotoGP 05 mi je bas bio super zezanje, narocito u LAN-u.
Ko prvi dodje do igre, neka ostavi utiske.Gameplay ne verujem da su bitno izmenili, tako da me u ovom slucaju najvise zanima grafika :d Ocu bre tockove, ne petouglove :p

au, ja sam prespavao sve od GP3 pa na ovamo. poslednji sam presao GP2, a 3. sam ostavio za kasnije...

LoL, na GP2 sam mislio :D ...sad ga nadjoh medju diskovima.
Prethodni je bio sa RT 3 u nazivu i nije licio ni na sta.Cak je i losije izgledao od 2ke.
GP2 je bio super.

Izasao je :)
Prethodni nastavak je bio bas los...Ovaj obecava.
Grafiku su najzad malo unapredili.MotoGP 05 mi je bas bio super zezanje, narocito u LAN-u.
Ko prvi dodje do igre, neka ostavi utiske.Gameplay ne verujem da su bitno izmenili, tako da me u ovom slucaju najvise zanima grafika :d Ocu bre tockove, ne petouglove :p

Postoje Moto GP 1.,2. i 3. deo, i sve sam ih igrao i presao. Moto GP 3 je odlicna jer nudi arkadni (trke po ulicama) i simulacijski deo (realne trke), i grafika je vrhunska.
Ne znam mozda mislis na neke konzolne naslove, taj Moto GP 05 ne postoji...

Tacno, ispravio sam se u prethodnom postu.
3ka mi se nikako nije dopala, jeste da ima taj ulicni mod, ali sa ulicama koje se seku pod pravim uglom...mnogo br kockasto.To mi je bas zasmetalo...A grafika je bila losija od 2ke, jer su neke stvari nedostajale cini mi se...kisa je bila bolja u 2ci...ne znam, jednostavno 3ku nisam nikako zagotivio koliko mi je GP 2 bio dobar.

Poslednja izmena:
ako se izuzme taj ulicni mod u trojci, trka po pistama je bila solidna, dosta slicna dvojci. ah, da imam sada svoj sporet rado bih obrnuo par krugova :(
jel' moze neki link ka novoj igri? nista ne mogu da nadjem...

Znam da je PC soba, ali igrao sam na Xboxu i grafiku nisu unapredili (modeli motora izgledaju dosta bolje). I meni je Moto GP 05 bio do jaja kad sam igrao na PC-ju i extra sam ga naučio, ali sad nisam imao vremena da se pozabavim sa 07-icom, da vidim kakva je u odnosu na prethodnika...

Aj promenite naslov u MotoGP 07, kako i treba da se zove...inace ima da se "kupi" za PC.

Znam da je PC soba, ali igrao sam na Xboxu i grafiku nisu unapredili (modeli motora izgledaju dosta bolje). I meni je Moto GP 05 bio do jaja kad sam igrao na PC-ju i extra sam ga naučio, ali sad nisam imao vremena da se pozabavim sa 07-icom, da vidim kakva je u odnosu na prethodnika...

Postoje Moto GP 1.,2. i 3. deo, i sve sam ih igrao i presao. Moto GP 3 je odlicna jer nudi arkadni (trke po ulicama) i simulacijski deo (realne trke), i grafika je vrhunska.
Ne znam mozda mislis na neke konzolne naslove, taj Moto GP 05 ne postoji...

What the fuck ???

Ili ste vi to igrali pod drugim imenom:
MotoGP 3 = MotoGP 05
MotoGP 2 = MotoGP 03 (ili koje vec godine je izasao)

Znaci ovaj GP 07 bi trebalo da bude GP 4 ?

Poslednja izmena:
Da li je neko probao ovaj novi MotoGP 07 a da je odigrao MotoGP4 by Namco za PS2 (koji je keva za ovaj drek sto je izlazio za PC)?
Ako ovaj novi nastavlja sa fizikom i realnoscu kao u prva dva dela (nisam se ni potrudio da pogledam treci) onda cu radije da nastavim da przim Superbike 2001, GP500 i malo Tourist Trophy na Nuru kad svratim kod drugara.

Pozdrav, Djoksa

***, sporo ide :p
Baci neki shot.Mene bas zanima da li izgleda onako kao u trejleru.(tu i nije neka ekstra grafika, al nije ni losa).

***, sporo ide :p
Baci neki shot.Mene bas zanima da li izgleda onako kao u trejleru.(tu i nije neka ekstra grafika, al nije ni losa).

Ovo je sramota i kaciti :S: Manja ludost bila bi da okacim svoje smesne fotke :D

Prilozi

• MGP07 01.JPG
    MGP07 01.JPG
    487.1 KB · Pregleda: 159
  • MGP07 02.JPG
    MGP07 02.JPG
    306.3 KB · Pregleda: 116
  • MGP07 03.JPG
    MGP07 03.JPG
    289.9 KB · Pregleda: 94
  • MGP07 04.JPG
    MGP07 04.JPG
    395 KB · Pregleda: 164
  • MGP07 05.JPG
    MGP07 05.JPG
    359.9 KB · Pregleda: 125
ja cu joj dati sansu. ako je dobar feeling sto se tice motora, grafika i nije toliko bitna. ipak jako retko izlaze voznje motora, pa ako je gameplay dobar moze se progledati nesto losijoj grafici kroz prste...

Poslednja izmena:
Ovo s.... moze da vozi samo onaj ko nije vozio pravi motor :)

ja cu joj dati sansu. ako je dobar feeling sto se tice motora, grafika i nije toliko bitna. ipak jako retko izlaze voznje motora, pa ako je gameplay dobar moze se progledati nesto losijoj grafici kroz prste...

Ovo je igra kalibra chabra. Nich ne valja. U znak protesta, kupicu igru, ali neku drugu, i od nekog drugog izdavaca, ovima ne bih ni dinara dao :D

Ah, da, nisam ni pohvalio izuzetan trud za nepostojanje true WideScreen podrske. A ja sam mislio da smo mi iz Srbije najveci fusheri kad je posao u pitanju.

Poslednja izmena:
a da neko uporedi igru sa MotoGP2 i 3? meni je dvojka bila solidna arkadna zabava, trojku nisam jos odigrao. ako je sedmica u tom fazonu, ne vidim problem...

Ima li neko neku ideju koja je minimalna hardverska zahtevnost za ovo cudo, nigde ne nadjoh prokletinju :d

Ne bi trebalo da bude neshto zahtevno. Meni je Gp 2 na 6600 tada radila kao podmazana sve na max, tako da cisto sumnjam da ce i ovde neshto vishe traziti jer napredak u grafici se ne vidi...

E genijalno...da mi je samo znati sta trazis na benchu u podforumu "Igre" ...
Realnost?? ;)

Pa bas i ne vidim da na podforumu OC postoje izjave tipa kloknuo sam Semprona na 6 gigaheraca i komsiji je crkao elektricni brijac u kupatilu...iliti ja shvatam da je nekome pucanje sa neogranicenim oruzjem zabavno (i meni je bilo sa 5 god.) ali reci da je to najbolja pucacina je glupost, a takve igre jos i ne pretenduju da budu realne uopste :)

@NSX:
Kako god...GP2 je bio ekstra za voznju u LAN-u, uopste ne trazim fuckin simulaciju, niti treba svaka igra da lici na WTCC/GTR/LFS.
MotoGP je sasvim solidan da ne bude totalna limunada kao NFS.I to je to.
Jedino sto sam ovde ocekivao je napredak u grafici, koji postoji, ali nista narocito.Igru cu da predjem i da pikam u multiju.
Po meni je ovo i dalje najbolja voznja motora.Kao sto je i CMR2 bio i ostao najbolji reli :)
Dakle, najbolja zabava, al da nije stupidass kao NFS, ili volan-only kao punokrvne sTimulacije.

I ja misllim da je motoGP najbolja voznja motora,igrao sam svaki deo i uvek me drzao da vozim i po dosta puta ceo sampionat.Videcu sad sa ovim novim kako situacija stoji i deluje mi ok.

Po snimcima na youtube rekao bih da su cak i u TDU realniji nego u ovoj igri :)

Nazad
Vrh Dno