Šta je novo?

MotoGP 07

Ako su konacno popravili nesretni zvuk (mikser/blender/mutilica za nes kafu), ima sanse za dobru arkadnu zabavu. Sto da ne?

Enivej, igra je u procesu `kupovine`...(44.2%):p

javi nam kad dodje na 60%, a kasnije i kad dodje na 70%, jako nas interesuje kolko je ko stigao sa downloadom. Eto ja sam na 100% vec 2 dana, cisto da svi znate, posto znam da vas jako to interesuje :p

Poslednja izmena:
nabavio sam moto gp 07 ali nikako da ga pokrenem sa deamon tools. kao da nema niti autorun niti setup file. ima li neko resenje za instalaciju. i drugo jel ima neko full verziju mr3

nabavio sam moto gp 07 ali nikako da ga pokrenem sa deamon tools. kao da nema niti autorun niti setup file. ima li neko resenje za instalaciju. i drugo jel ima neko full verziju mr3

Kontaktiraj THQ Support, red je vec kada si kupio original da ti izadju u susret. :D:d

Kod mene nema motion blur a igra radi odlicno.Da li je jos neko imao ovakav problem ili su ga jednostavno izbacili?

izbacen :) mislim da je zog AA, posto na motogp 3 nije radio AA kad je ukljucen post-processing :S:

Shit zivi.Mislio sam da motion blur moze da se ukljuci pa bi kao izgledalo bolje ali *** tek sam se sad razocarao.

meni smeta sto su izbacili onaj slide kroz krivinu kad dva uta brzo udaris zadnju kocnicu :(

Ela udari je dva puta tako na pravom motoru :D

hmm, ja sam klizao u krivini u dvojci kada sam 2x brzo stiskao gas.

gas ? Hmm...e pa vidis, moguce je i da je gas u pitanju :D

In your face NSX ! :d GAS je u pitanju ! :p

Da li je moguce za doticnu igru postaviti dedicated server i sta je potrebno od uslova za tako nesto? (hardware, brzina konekcije i sl).

Pozz.

Nazad
Vrh Dno