RashaGigabyte
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 301
Taman Posla Ion! Nema ni potrebe za tim!!!
Probao igru, konfiguracija iz potpisa, startovala se u 800x600 sve na medium. Mrsko mi je da igram na toj rezoluciji (kad mi je native 1280x1024), pokusam da promenim rez i nista. Igra zatrazi restart, krene i ucita ponovo 800x600. Nije ni do rezolucije problem, ne dozvoljava ni promenu "na losije"...
Kako da promenim rez? :?
Da li ti sačuva profil?Odnosno da li možeš da ga učitaš?Ako ne onda je to već čuveni problem ove igre,moraš imati uključenu konekciju da bi sačuvao:S:,odnosno loadovao.
Instalirao sam patch 1.1 i desava mi se ponekad da mi u toku igre resetuje racunar.
Nekad mogu da je igram sat vremena i nista a sledeci put kada je pokrenem odigram je 2min i resetuje se komp.
Moram da napomenem da mi se to desava i kada je CPU na defaultu i kada ga malo OC-ujem (npr na 3.04Ghz). Sve nesto mislim da je problem u grafickoj i da se pregreje posto ima pasivno hladjenje ali opet i ta sumnja pada u vodu jer, kao sto rekoh, desava mi se da igru teram sat vremena i nista.
Sta li to moze da bude?! Jel se to desava jos nekom?!
Da li je moguce da je problem do zvucna iako imam poslednje drajvere sa Creative-ovog sajta?! Probacu i Software mod za zvuk!
AKo ti restartuje masinu( a ne samo da te izbaci iz programa) onda je hardverska nestabilnost.Moze biti OC,napajanje itd.
Da li ti sačuva profil?Odnosno da li možeš da ga učitaš?Ako ne onda je to već čuveni problem ove igre,moraš imati uključenu konekciju da bi sačuvao:S:,odnosno loadovao.
Uzas, bas bas mi je zao![]()
I meni je zao sto je danas poginulo 40 ljudi u avionskoj nesreci na nekim ostrvima, i meni je zao... Ljudi ginu svaki je.eni dan sirom planete, pa ne vidim da za tim ljudima placete (ovaj forum nije namenjen za to), nema mesta patetisanju...
Mislim pa kome nije zao, ali jesi li ga poznavao... pa da ti je toliko zao.
Tragedije se desavaju svuda...
Za ovog sam cuo da je poginuo, imenom i prezimenom pa sam svestan pogibije. Ovih ostalih nisam svestan pa mi nije toliko zao. Svakog dana umre bar 1000 ljudi od gladi, i njih mi je zao, ali ne poznajem ih, nisam ih gledao na TV-u, nemam spiskove imena itd. Sasvim prirodna stvar da ti bude zao nekog koga znas nego nekog za koga nisi ni cuo...
Poredjenje ti nije na mjestu.... gx-x je vec objasnio zasto...Colina sam jos i prije pratio, lik koji je bio u svoje vrijeme najludji vozac.... X puta je mogao da pogine tako, i zavrsi ovako....Sto je jos gore mali pogine s njim...I meni je zao sto je danas poginulo 40 ljudi u avionskoj nesreci na nekim ostrvima, i meni je zao... Ljudi ginu svaki je.eni dan sirom planete, pa ne vidim da za tim ljudima placete (ovaj forum nije namenjen za to), nema mesta patetisanju...
Mislim pa kome nije zao, ali jesi li ga poznavao... pa da ti je toliko zao.
Tragedije se desavaju svuda...
Poredjenje ti nije na mjestu.... gx-x je vec objasnio zasto...Colina sam jos i prije pratio, lik koji je bio u svoje vrijeme najludji vozac.... X puta je mogao da pogine tako, i zavrsi ovako....Sto je jos gore mali pogine s njim...
Meni nece ni sa SM 3.0 karticom.
Shader Model 3.0 grafička.
Shader Model 3.0 grafička.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari