Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

Instalirao sam patch 1.1 i desava mi se ponekad da mi u toku igre resetuje racunar.
Nekad mogu da je igram sat vremena i nista a sledeci put kada je pokrenem odigram je 2min i resetuje se komp.
Moram da napomenem da mi se to desava i kada je CPU na defaultu i kada ga malo OC-ujem (npr na 3.04Ghz). Sve nesto mislim da je problem u grafickoj i da se pregreje posto ima pasivno hladjenje ali opet i ta sumnja pada u vodu jer, kao sto rekoh, desava mi se da igru teram sat vremena i nista.

Sta li to moze da bude?! Jel se to desava jos nekom?!
Da li je moguce da je problem do zvucna iako imam poslednje drajvere sa Creative-ovog sajta?! Probacu i Software mod za zvuk!

Poslednja izmena:
Probao igru, konfiguracija iz potpisa, startovala se u 800x600 sve na medium. Mrsko mi je da igram na toj rezoluciji (kad mi je native 1280x1024), pokusam da promenim rez i nista. Igra zatrazi restart, krene i ucita ponovo 800x600. Nije ni do rezolucije problem, ne dozvoljava ni promenu "na losije"...

Kako da promenim rez? :?

Ja nisam imao problema sa promenom rez na mojoj konfi.

Sada sam igrao igru neko vreme i na Software modu za zvucnu i opet mi se restartovao posle 2 trke. Sada znam da zvucna nije problem.
I dalje sumnjam na graficku i na pasivno hladjenje ili eventualno drajvere.

Probao igru, konfiguracija iz potpisa, startovala se u 800x600 sve na medium. Mrsko mi je da igram na toj rezoluciji (kad mi je native 1280x1024), pokusam da promenim rez i nista. Igra zatrazi restart, krene i ucita ponovo 800x600. Nije ni do rezolucije problem, ne dozvoljava ni promenu "na losije"...

Kako da promenim rez? :?

Da li ti sačuva profil?Odnosno da li možeš da ga učitaš?Ako ne onda je to već čuveni problem ove igre,moraš imati uključenu konekciju da bi sačuvao:S:,odnosno loadovao.

Da li ti sačuva profil?Odnosno da li možeš da ga učitaš?Ako ne onda je to već čuveni problem ove igre,moraš imati uključenu konekciju da bi sačuvao:S:,odnosno loadovao.

Ne znam ni gde se chuva profil? Nasao sam samo brdo xml fajloava i u svakom u kome sam nasao da se spominje rezolucija, sam editovao i stavio 1280x1024 ali bez uspeha... :( Kakav je to bag da moram da imam konekciju? Internet ili LAN konekciju? Hajd probacu kuci da se povezem na net pa da promenim rez, ali glupavo mi deluje ,)

Pozdrav :wave:

Instalirao sam patch 1.1 i desava mi se ponekad da mi u toku igre resetuje racunar.
Nekad mogu da je igram sat vremena i nista a sledeci put kada je pokrenem odigram je 2min i resetuje se komp.
Moram da napomenem da mi se to desava i kada je CPU na defaultu i kada ga malo OC-ujem (npr na 3.04Ghz). Sve nesto mislim da je problem u grafickoj i da se pregreje posto ima pasivno hladjenje ali opet i ta sumnja pada u vodu jer, kao sto rekoh, desava mi se da igru teram sat vremena i nista.

Sta li to moze da bude?! Jel se to desava jos nekom?!
Da li je moguce da je problem do zvucna iako imam poslednje drajvere sa Creative-ovog sajta?! Probacu i Software mod za zvuk!

AKo ti restartuje masinu( a ne samo da te izbaci iz programa) onda je hardverska nestabilnost.Moze biti OC,napajanje itd.

Meni se nikad tako nesto nije desilo na mom X2 3600+ sa poprilicnim OCom.Desavalo se dok sam testirao da izbacuje iz igre,ali restart nikada(COD2,COH,HL2 LC,FarCry,R6 Vegas,Dirt,GRAW2 itd.-nijedna nije resetovala sistem).

Poslednja koju sam igrao i koja me je iznenadila zahtevnoscu je Dirt,posebno u trkama sa vise kola.Ta igra je jedna od prvih pored Vegasa i GRAW2 kod koje sam video oba jezgra uposlena i neku korist od multithreadinga(sa 7600GS recimo mogu da igram u navedenoj situaciji u 1024x768 i med. detaljima,AA off-nekih 25 fps :),nije najsrecnije ali sa jednim jezgrom dodeljenom igri nije skoro pa ni upola toliko :( )

Ja sam stalno online, sta treba da uradim da bi promenio rezoluciju?

tuzna vest :(

Colin McRae and son die in helicopter crash

COLIN R.I.P. :(

colinpa9.jpg

Poslednja izmena:
Kakva greota, preziveo sve i svasta i pogine u helikopterskoj nesreci!!! :wall:

R.I.P.

Uzas, bas bas mi je zao :(

Uzas, bas bas mi je zao :(

I meni je zao sto je danas poginulo 40 ljudi u avionskoj nesreci na nekim ostrvima, i meni je zao... Ljudi ginu svaki je.eni dan sirom planete, pa ne vidim da za tim ljudima placete (ovaj forum nije namenjen za to), nema mesta patetisanju...
Mislim pa kome nije zao, ali jesi li ga poznavao... pa da ti je toliko zao.
Tragedije se desavaju svuda...

Strasno tuzna vest za auto sport. Izugibljena je jedna legenda :(

I meni je zao sto je danas poginulo 40 ljudi u avionskoj nesreci na nekim ostrvima, i meni je zao... Ljudi ginu svaki je.eni dan sirom planete, pa ne vidim da za tim ljudima placete (ovaj forum nije namenjen za to), nema mesta patetisanju...

Za ovog sam cuo da je poginuo, imenom i prezimenom pa sam svestan pogibije. Ovih ostalih nisam svestan pa mi nije toliko zao. Svakog dana umre bar 1000 ljudi od gladi, i njih mi je zao, ali ne poznajem ih, nisam ih gledao na TV-u, nemam spiskove imena itd. Sasvim prirodna stvar da ti bude zao nekog koga znas nego nekog za koga nisi ni cuo...

Za ovog sam cuo da je poginuo, imenom i prezimenom pa sam svestan pogibije. Ovih ostalih nisam svestan pa mi nije toliko zao. Svakog dana umre bar 1000 ljudi od gladi, i njih mi je zao, ali ne poznajem ih, nisam ih gledao na TV-u, nemam spiskove imena itd. Sasvim prirodna stvar da ti bude zao nekog koga znas nego nekog za koga nisi ni cuo...

Istina. Ali o5 jezim se patetike.
Samo ima jedna veza (tajna)...
Pre par godina je umro Richard Burns, a svi znamo voznju po njemu...Richard Burns Rally.
Sada Colin otisao pod DIRT...
(ovo je bio crnjak). Nisam mogao izdrzati :S:.

Da li neko zna mozda kako se zove programce koje mozda posluzi za ljubitelje kolin seriala, a nemaju jace graficke kartice

Kad se pojavio neki od Sajlent hil delova bilo je jedno programce koje je "simuliralo" (programski nadoknadjivalo nedostatke graficke karte (i u tom slucaju shadera, cinimi se 1. nesto, a mozda i 2) Uz pomoc toga sam pokretako i Sajlent Hil i ozivljavao efekte na NFS na starom racunaru

Da li neko slucajno zna kako se zove program, da vidim da li ima neka nova verzija?

Poredjenje ti nije na mjestu.... gx-x je vec objasnio zasto...Colina sam jos i prije pratio, lik koji je bio u svoje vrijeme najludji vozac.... X puta je mogao da pogine tako, i zavrsi ovako....Sto je jos gore mali pogine s njim...

Poslednja izmena:
Poredjenje ti nije na mjestu.... gx-x je vec objasnio zasto...Colina sam jos i prije pratio, lik koji je bio u svoje vrijeme najludji vozac.... X puta je mogao da pogine tako, i zavrsi ovako....Sto je jos gore mali pogine s njim...

Pa veruj mi ja sam ga pratio takodje, nisam bas tako mlad, dovoljno je da neko ima preko 25 godina i ako ga zanima WRC onda je sigurno pratio Colin-a 90-tih godina...
Ali kao sto rekoh patetika ubija...

Zna li neko sta je potrebno da se ukljuci "advance particle" u CMR2005 :D

Probao sam kod burazera na Gforce6600 i opet ne moze da se upali.

igra mi izbacuje, pogotovo kada cackam grafiku. Menjao drajvere, klokovi fabricki, ali ne vredi.
Jel imao neko slicnih problema i kako ih je resio?. Da napomenem da imam neku verziju od 8.5GB

Nazad
Vrh Dno