Tiganj, sherpa....DFI Infinity P35-T2RL Blood Iron ~120e
Lapsus :lupko: Navika iz Voodoo vremena.Nije SLI, nego crossfire.
Tiganj, sherpa....
Da greje se preterano i skupa je za ono sto nudi. Imam utisak kao da nije P35 vec neki SiS cipset.
Po godinama sam vise nego duplo stariji od tebe i onako ocinski ti savetujem, imas dobru plocu i ne menjaj je za ovaj tiganj koji izgleda ko FIC AZ11.kao sto rece kolega iznad Blood iron
Zar to nije onda preporuka "stay away"cini mi se da DFI nema bas uvek 100% isti kvalitet u Infinity seriji, za tako ustaljen kvalitet je ipak LP serija.
Misljenja sam da za procesor cenovnog ranga E2180 ne treba davati vise od 100-120e za maticnu...
Zar to nije onda preporuka "stay away"
DFI skup ne nudi nista prosecnom, racionalnom korisniku, koji trazi pored o/c i bolji int. zvuk, hladjenje, firewire, C.P.R, all solid capasitors, crossfire...cim sam se dohvatio za polugicu za zatvaranje procesora uvideo sam da se radi, po izradi nekvalitetnoj ploci.
Zurio sam pa sam izostavio neke delove i cpu wall je od D920, sa 2160 ide do 2.4Ghz i nemoze dalje memorija .Vec sam pisao da sa dfi nemogu ni to sa isti komponentama.Testirajte gore pomenute ploce, posto ste kompetentniji i imate uslova kao tim i ako ima drasticnih prednosti DFI, povlacim se. Ovako mi sve lici na neku reklamu.
Jos jedan teenager, ima vas mnogo ovde, predajem se.
Ja imam sve tri navedene ploce, kupljene su kod Joke i pricam na osnovu licnog iskustva. A ti?E, mislim stvarno... Znaci, mi nemamo pojma zato sto smo teenageri :wall:.
Covek je trazio dobru plocu za OC i tu su DFI Blood Iron i Lan Partu medju najboljima. DS3 i DS4 ne mogu da se mere sa navedenima
Jel' to cekas sledecu turu posto ona koju si koknuo ne moze da se popravi? :d:d:dprobao sam do sada dve te ploce i ni prva ni druga se nisu grejale,a uskoro ce biti i treca i cetvrta...ceka se nova tura 😀
Ja imam sve tri navedene ploce, kupljene su kod Joke i pricam na osnovu licnog iskustva. A ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari