Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

Pa flashget pamti password kada se postavi za default. Kada se jednom ukuca ne mora vise.

Da, ali postoje programi koji te tačkice lako pretvaraju u čitljiv tekst.
Toliko od mene na tu temu.

Poslednja izmena:
Dobro sad, ko još ima nameru da daje svoj password nekom zlotvoru :d

Ma Rapid je zakon, ja ga koristim vec dve nedelje i rezem DVD-e bar jednom dnevno :D
Obavezno stavi da ti je aktivan samo po jedan download i max brzina svo vreme ide.
Samo ces malo poludeti koliko trosis na DVD-e :D Meni je otislo vec 14 dvd-a za ove dve nedelje (a bio sam i na odmoru 4 dana:d).
Evo kako ide download i nedeljno "potrosenje" dl:

Prilozi

• download.jpg
    download.jpg
    151.9 KB · Pregleda: 193
  • history.jpg
    history.jpg
    149.7 KB · Pregleda: 156
koristim ga 5 dana i stvarno je sjajan,
ubacim linkove u Rapget i ogranicim na jedan down :D
za nocj skine ~2.6gb :D na adsl 1mbit

A dali je moguce koristiti isti rapidshare nalog sa vise racunara sa istim IP?

Sa istim IP adresam?
Ako si mislio da uzmes sa jos nekim po pola nalog moze da se koristi u isto vreme.
Ako si mislio na dva racunara koji koriste istu internet konekciju tipa ADSL preko rutera na dva racunara i vise to isto moze.
Jedina stvar koje mora de se pridrzava je onaj njihov limit tj. ni to nemora kad ga predjes za nesto malo on te obavesti.

Poslednja izmena:
Imam wireless, pa sam mislio da uplatim zajedno sa drugom posto imamo isti IP.

Ali sam negde cuo da nemoze sa dva kompa sa istim IP.

Može dva kompa sa istom IP adresom, nije problem. Samo se pridržavajte limita i to je to.

U wirellesu radi provereno i sa 3 računara tako da nemaš frke ;)

1 računar
2 IP adrese
istovremeno skidanje
problem ?

Poslednja izmena:
nije bitan ip, ljuuudi! :D Moze sve sto vam dusa iste, samo imate ogranicenje do 25gb na 5 dana

Ako neko hoce da delimo RS nalog, neka se javi na pm.

Ako neko moze da kaze koji to Down Menager je najbolji za rapid. Ja skidam do 10 fajlova
istovremeno preko browser-a(Firefox), probao sam FreeDownload menager(doduse 4-5 linkova
istovremeno) ali nije htelo. Da stavljam rapget ili getright?.

Poslednja izmena od urednika:
Ako neko moze da kaze koji to Down Menager je najbolji za rapid. Ja skidam do 10 fajlova
istovremeno preko browser-a(Firefox), probao sam FreeDownload menager(doduse 4-5 linkova
istovremeno) ali nije htelo. Da stavljam rapget ili getright?.

Nije htelo u isto vreme jer FDM ih stavi na cekanje
i kako koji zavrsava pusta nova 2, mozes tako da narokas kolko oces.

Poslednja izmena:
Da, ova revizija 711 je ponovo proradila kako treba.

FDM .704
nikad problema
koristim paralelno sa Flash getom
ubacim pass i samo flashgot all ( selected) iz FFa

Koristim RS premium vec nekih godinu dana (sa manjim prekidima), flashget je do skoro radio savrseno, medjutim ova nova 1.8 verzija mi strasno problema pravi. Bude dosta neispravnih rarova pa moram ispocetka da skidam + dosta puta jednostavno prestane da skida (pojavi se X crvene boje) pa moram rucno da ga nastavljam. Moram probati taj RapGet.

Ja vozim 1.71, bitno mi je da je besplatna, i nikakvih problema nemam.

flashget ne radi lepo u zadnjih nekoliko meseci [i verzija] - zato sam i presao na FDM ponovo.
inace, vise volim fles get, cak imam i flashgot za ffox, al dzaba - flash get - nix
FDM -radi :)

Ljudi, nesto nece da mi skida sa RS, a ne mogu da udjem na njihov sajt,

problem do njih???

Poslednja verzija FlashGet-a koja valja je 1.73.128 ili kako su je sada prekrstili Classic version :D
To je u stvari poslednja komercijalna verzija iz koje je samo izbacena zastita i ispravljeno par sitnih gresaka. Onda su Kinezi uzeli stvar u svoje ruke i upropastili nesto sto je savrseno radilo :S:

Poslednja verzija FlashGet-a koja valja je 1.73.128
Ako nekom treba, evo je ovde
Meni radi odlicno sa premium nalogom, nikakvih problema nemam.
Moze li neko da mi objasni kako trebam da podesim FG da bi mi skidao fajl po fajl?
Hteo bih da ubacim 5-6 linkova, da skine jedan pa kad zavrsi da krene sa skidanjem drugog pa treceg itd.

Ako nekom treba, evo je ovde
Meni radi odlicno sa premium nalogom, nikakvih problema nemam.
Moze li neko da mi objasni kako trebam da podesim FG da bi mi skidao fajl po fajl?
Hteo bih da ubacim 5-6 linkova, da skine jedan pa kad zavrsi da krene sa skidanjem drugog pa treceg itd.
Ma evo je i na zvanicnom sajtu:
http://down6.flashget.com/fgf173.exe

a fajl po fajl podesi ovako:
Tools>Options>Connection>pod Limit izaberi 1 za Max simultaneus jobs

Sa kojom verzijom FLashGeta vam radi RS ?Ja koristim 1.72 pa da vidim jel pametno da prelazim na novije verzije.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno