Jaruzelski
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.03.2007
- Poena
- 319
da branim amere od rusa?
oni izgleda pucaju samo na trziste texasa... hrrrkpfuj
Mmmda, ovaj deo Evrope (zajedno sa Rusima) je inace poznat po jakom trzistu video igara
da branim amere od rusa?
oni izgleda pucaju samo na trziste texasa... hrrrkpfuj
posaljes 5 tenkova, sa njima igras 30 sekundi ofanzive, onda kad umru cekas 20 sekundi da ti padne novih 5 koje teras 15 sekundi do mesta gde si stao sa poslendnjih 5...genijalan gameplay
Da li jos nekoga zeza refresh rate? Juce sam oslepeo igrajuci na 60hz![]()
Da li jos nekoga zeza refresh rate? Juce sam oslepeo igrajuci na 60hz![]()
U Options-Graphic Options-Advanced imaš podešavanje Refresh rate-a. :wave:
E... slusaj, bolje idi igraj najbolju igru svih vremena, i ubuduce, treci dolazak Isusa na zemlju, igru koja lechi sve bolesti i ispravlja sva zla, Halo 3, nego da po svim PC igrama pljujes bez razolga.
wtf ?! :zgran:
1. Ne igram Halo.
2. Nemam konzolu.
3. meni je WiC krsh, to sam ustanovio jos u beti, ne svidja mi se, kakvi rankovi, u oba tima se isto desava. Za grafiku svaka cast, ali sve ostalo :vomit: Mozda je to stvar ukusa, a mozda i nekih kritrerijuma...
Sad tek vidim da postoji samo US/NATO single player kampanja ,Crvena armija moze da se vodi samo u multiplayeru...shit![]()
Mislim da sam naleteo na taj bag koji pominjete. Čim sam mrdnuo neka podešavanja sa default-a igra stalno zakucava.
E da, i onaj benchmark mi se spucao.
Zaglavljivanje se manifestuje tako što se stalno ponavljaju dva ista frejma, iako bi se po zvucima u pozadini reklo da je igra nastavila normalno da radi.
Da, ali se na pocetku vodi da su oni zla vanemaljska imperija/rasa/..., pa se tek kasnije saznaje da su ustvari plemeniti, fini itd. itd. Mogli bi i sada isto tako da otkriju da Rusi nisu bili nista gori od njih, i pravili nista manja sra*a po svetu, pa da otvore i jednu kampanju za njih.U GC2 ne vodis zlu Terransku imperiju nego klasicne Predatorsko/Klingonsko/Protoske pripadnike plemenite ratnicke rase bla bla truc truc....
@Gx-x Vise sam se salio nego sto sam ozbiljno mislio. Ja nisam "jedan od vas" da ulazim u toliku dubiozu svake igre, ja igram ono sto mi se svidja i ne hajem mnogo za detalje, poligone itd. Ali CoH je ipak stara igra...
Ma da, nego sramota me je bilo da kacim ingame slicice jer je fraim rate uzasavajuc, dok me ovaj test malko tesi.......@BR@N@C:
znas sta je fora, u tom perormance testu nema AI-aVrti se skripta
No dobro nije ni bitno toliko, kome se svidja igra igrace je na ovaj ili onaj nacin, kao sto Civil rece
![]()
Perfomance guide:
http://www.gamespot.com/features/6179006/p-7.html
Jedan od mogucih razloga bi mogao biti da igra ima koristi od dodatnih 2MB cachea kod E6600, dok je takt manje bitan, sto je donekle i logicno jer je u toj rezoluciji i VH detaljima graficka bottleneck a ne CPU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari