Šta je novo?

New World In Conflict!

• Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja
posaljes 5 tenkova, sa njima igras 30 sekundi ofanzive, onda kad umru cekas 20 sekundi da ti padne novih 5 koje teras 15 sekundi do mesta gde si stao sa poslendnjih 5...genijalan gameplay. Imam osecaj da je kampanja teska i da ce rusi pobediti :p

posaljes 5 tenkova, sa njima igras 30 sekundi ofanzive, onda kad umru cekas 20 sekundi da ti padne novih 5 koje teras 15 sekundi do mesta gde si stao sa poslendnjih 5...genijalan gameplay

Multi ili single? Ako je multi onda igras i it lose a i u ochajnom timu. Ako je single, spasavaj tenkove i popravljaj ih, chinovi cuda cine kad se skupe, posto u multiju covek zna da ti po svaku cenu ubje izrankovan tenk, dok kompa mozes da vrtis samo tako. Igra jednostavno nije takva kako ti pricas...

E... slusaj, bolje idi igraj najbolju igru svih vremena, i ubuduce, treci dolazak Isusa na zemlju, igru koja lechi sve bolesti i ispravlja sva zla, Halo 3, nego da po svim PC igrama pljujes bez razolga.

Da li jos nekoga zeza refresh rate? Juce sam oslepeo igrajuci na 60hz :(

Da li jos nekoga zeza refresh rate? Juce sam oslepeo igrajuci na 60hz :(

A jesi li odradio ono kod DirectX-a?
Start->Run->ukucas dxdiag--> klik na zadnji Tab (More Help)-->klik na Override--> i u Override Value upises zeljeni refresh rate.

E... slusaj, bolje idi igraj najbolju igru svih vremena, i ubuduce, treci dolazak Isusa na zemlju, igru koja lechi sve bolesti i ispravlja sva zla, Halo 3, nego da po svim PC igrama pljujes bez razolga.

wtf ?! :zgran:

1. Ne igram Halo.
2. Nemam konzolu.
3. meni je WiC krsh, to sam ustanovio jos u beti, ne svidja mi se, kakvi rankovi, u oba tima se isto desava. Za grafiku svaka cast, ali sve ostalo :vomit: Mozda je to stvar ukusa, a mozda i nekih kritrerijuma...

wtf ?! :zgran:

1. Ne igram Halo.
2. Nemam konzolu.
3. meni je WiC krsh, to sam ustanovio jos u beti, ne svidja mi se, kakvi rankovi, u oba tima se isto desava. Za grafiku svaka cast, ali sve ostalo :vomit: Mozda je to stvar ukusa, a mozda i nekih kritrerijuma...

Hm... ok izvini, stvarno sam preterao.

Ne, zbog bugčina u igri igram je na medium details sa shaderima na low, inače krahira i gomila ljudi sa 8800kama i poneki sa 2900 imaju isti problem. Tako da je ne igram zbog grafike.

Ubedio sam 5 ortaka kojima se sviđaju svakom potpuno različiti žanrovi igara da skinu igru i da probamo na netu i svi su se oduševili multiplejom...

Kažem, probaj sa nekim koga znaš da igraš uz voice comm. Kada jedinice traju duže od 10 sekundi, pa nakupe iskustvo jer ih neko popravlja pa ne ginu, kada i ti smeš da manevrišeš unaoklo bez straha da te neko osuši helišima, igra potpuno menja utisak.

Mislim da sam naleteo na taj bag koji pominjete. Čim sam mrdnuo neka podešavanja sa default-a igra stalno zakucava.
E da, i onaj benchmark mi se spucao.
Zaglavljivanje se manifestuje tako što se stalno ponavljaju dva ista frejma, iako bi se po zvucima u pozadini reklo da je igra nastavila normalno da radi.

Poslednja izmena:
ista stvar kao u CoH, hocu bre negativce da igram natenane a ne odmah kroz multi da kapiram sta je sta, sto je smaranje

Mislim da sam naleteo na taj bag koji pominjete. Čim sam mrdnuo neka podešavanja sa default-a igra stalno zakucava.
E da, i onaj benchmark mi se spucao.
Zaglavljivanje se manifestuje tako što se stalno ponavljaju dva ista frejma, iako bi se po zvucima u pozadini reklo da je igra nastavila normalno da radi.

Pokušaj sa ALT-TAB kombinacijom.I meni je tako stalo, uradio sam ALT-TAB, vratio se nazad u igru i sve je bilo OK. :wall:

Toliko sam se lozio na ovu igru (najvise zbog nenormalnih trailera), i onda vidim da nema Rusa. :zgran:
Da-Bog-da-im-se-ruke-sasusile.

Poslednja izmena:
Cekaj, da posle 9/11 neko napravi igru gde kao zli totalitarni rezim napadas slobodni svet, rusis gradove kao kolateralnu stetu vojnih operacija, okupiras slobodne demokracije, stavise, krocis na svetu Americku zemlju!!!!!!!!
Mnogo si ti naivan, Red Alert 3 necemo videti sve do obnove tehnoloske civilizacije i potrosacke elektronike posle treceg svetskog rata.

A da omoguce upravljanje zlim vanzemaljcima u GCII, to su mogli, a? :)
Salim se naravno, ali ovo nije simulacija politickih odnosa, nego rata. Pa s obzirom na to, ne omoguciti da se u kampanji upravlja ruskim hladnoratovskim hardverom, je veliki propust "koliko god to opravdano bilo".

U GC2 ne vodis zlu Terransku imperiju nego klasicne Predatorsko/Klingonsko/Protoske pripadnike plemenite ratnicke rase bla bla truc truc.... Do najava WiCa sam cekao da konacno najave ekspanziju za GC2, kraj igre je direktno nadovestio, kad ono medjutim...

U GC2 ne vodis zlu Terransku imperiju nego klasicne Predatorsko/Klingonsko/Protoske pripadnike plemenite ratnicke rase bla bla truc truc....
Da, ali se na pocetku vodi da su oni zla vanemaljska imperija/rasa/..., pa se tek kasnije saznaje da su ustvari plemeniti, fini itd. itd. Mogli bi i sada isto tako da otkriju da Rusi nisu bili nista gori od njih, i pravili nista manja sra*a po svetu, pa da otvore i jednu kampanju za njih. ;)

Poslednja izmena:
Pff,u 1280 high i sve opcije uključene,dakle AA AF i sve senke igra je skoro neigriva na mojoj mašini. Nekih 10 do 15 frejmova. Ajde strategija je pa se toliko ne primeti ali jako loše radi. Kad se isključe opcije broj sličica se može videti ovde;)

Pa i nemas neku masinu a to su bas dobra podesavanja. ;)

izvini ali ta masina njegova moze da tera CoH sa svim opcijama na high, a da se ne lazemo i grafika je mnogo bolja (ne racunajuci eksplozije). Ako ti mislis da onakav kvalitet prikaza (goran.a je dao link) uz 20-30fps zasluzuje bolji hardwer za visa setovanja onda sam ili ja lud ili ti :). Ono sto je goran.a okacio mi izgledao kao nesto iz 2002-ge god i kao da je terano na 9200pro. Sem eksplozija koje su bas dobre ostalo ocajno izgleda. (na onim podesavanjima).

Da, da igra je igra je graficki tek nesto malko lepsa od COH, doduse explozije su do sada najvernije prikazane kod rts i stvarno ih je milina gledati.
ALi problem je da je igra poprilicno zahtevna tako 8800gts sa svim det na max sa 4xAA i 1680x1080 se vrlo tesko bori.
Tako da sam morao malko da spustim rez na 1600x900, a detalje je prosto greota smanjiti ali opet dzaba mi sve to jer je sve krzavo bez barem malo AA na delu ......
Ahmm sva sreca pa ne volim strategije pa se necu toliko nervirati oko frejmrejta nego cu jos malko uzivati u explozivnim efektima a ostatak prepustam burazu.... :p

Poslednja izmena:
@Gx-x Vise sam se salio nego sto sam ozbiljno mislio. Ja nisam "jedan od vas" da ulazim u toliku dubiozu svake igre, ja igram ono sto mi se svidja i ne hajem mnogo za detalje, poligone itd. Ali CoH je ipak stara igra...

Poslednja izmena:
@Gx-x Vise sam se salio nego sto sam ozbiljno mislio. Ja nisam "jedan od vas" da ulazim u toliku dubiozu svake igre, ja igram ono sto mi se svidja i ne hajem mnogo za detalje, poligone itd. Ali CoH je ipak stara igra...

Mozda je stara, ali je i dalje najlepsa i najbolja strategija po meni...a sta ce tek da bude Opposing Fronts...

@BR@N@C:

znas sta je fora, u tom perormance testu nema AI-a :) Vrti se skripta ;) No dobro nije ni bitno toliko, kome se svidja igra igrace je na ovaj ili onaj nacin, kao sto Civil rece :)

@BR@N@C:

znas sta je fora, u tom perormance testu nema AI-a :) Vrti se skripta ;) No dobro nije ni bitno toliko, kome se svidja igra igrace je na ovaj ili onaj nacin, kao sto Civil rece :)
Ma da, nego sramota me je bilo da kacim ingame slicice jer je fraim rate uzasavajuc, dok me ovaj test malko tesi....... :D

Poslednja izmena:
Jedan od mogucih razloga bi mogao biti da igra ima koristi od dodatnih 2MB cachea kod E6600, dok je takt manje bitan, sto je donekle i logicno jer je u toj rezoluciji i VH detaljima graficka bottleneck a ne CPU

Poslednja izmena:
Jedan od mogucih razloga bi mogao biti da igra ima koristi od dodatnih 2MB cachea kod E6600, dok je takt manje bitan, sto je donekle i logicno jer je u toj rezoluciji i VH detaljima graficka bottleneck a ne CPU

Ok da ima nesto bolje performance zbog dodatnog cachea ali vec 50% je mnogo, pa sta ce onda Penryn sa svojih 12mb cachea da radi :S:

Nazad
Vrh Dno