Evo, napravio sam mapu Zrenjanina. Kod mene dobro radi:
http://rapidshare.com/files/56368517/Zrenjanin_mapa.zip.html
Nego, imam problem. Naime, instalirao sam nekoliko mapa na memorijsku karticu, (prema upustvima na prethodnim stranama kreirao sam folder Apps na mem kartici) i kad sam htio jednu da obrišem, pojavio se problem što neće da se obriše s kartice. Probao sam i Brew Commanderom, i MPMom, ali nisam uspio. I onda sam restartovao mobilni. Kad sam ga ponovo uključio, pojavio se taj problem da se telefon nevjerovatno usporio, i da neće da otvori u My Stuff memorijsku karticu, već kaže nešto kao Memory Card inserted, please wait. Takođe, sada odjednom mi se npr. u folderu souns na kartici pojavljuju svi fajlovi po tri puta, i to kad se gleda u Brew, a u MPM nisu triplirani. Poslije izvjesnog vremena i čačkanja uz pomoć MPM rad se unormalio, ali kada se restartuje, sve se ponavlja, dakle, dozlaboga usporen i neće da otvori mem. karticu. Mada startuje programe sa nje. Ima li neko ideju šta raditi, a da se ne formatira kartica? Ako treba daću još neki dodatni opis ovog problema. Ima li neko, uopšte, sličan probem, i kako vi brišete programe koje ste instalirali na karticu?