zanima me da li se u oblivionu glavni quest zavrsava kada se martin pretvori u zmaja i ubije onu satanu(naravno kasnije se skameni)???? igrao sam jos malo ali to su sve sitni sporedni questovi...
Meni su svi sporedni bili zanimljiviji od glavnog![]()
čuj "sitni sporedni kvestovi", pa tek posle toga kreće prava zabava! imaš četiri gilde sa serijalima kvestova, imaš gomilu sporednih po gradovima, imaš dve ekspanzije (knights of the nine i shivering isles). sa glavnim kvestom si tek zagrebao po igri.
E u tom momentu uradis uninstall Obliviona, instaliras Morowind i uzivas narednih pola godine u igri koja nije prilagodjavana onima koji jure lako zabavno stivozanima me da li se u oblivionu glavni quest zavrsava kada se martin pretvori u zmaja i ubije onu satanu(naravno kasnije se skameni)???? igrao sam jos malo ali to su sve sitni sporedni questovi...
Svaki guild ima svoju svrhu.Bez sumnje su DB questovi najzanimljiviji ali nose veliki broj infamy poena,što na početku igre ume da stvori probleme.Moja preporuka je da se prvo odrade mage guild prijemni questovi jer omogućavaju enchantovanje opreme,a na nižim nivoima to itekako ume da napravi razliku.Thieves guild je takođe poželjno početi u ranoj fazi zbog pristupa ½fenserima½kojima prodajete kradenu robu,i inače zbog para.DB odrađivati tek kada se nakupe fame poeni,jer previsok infamy znači onemogućavanje pristupa mages i fighters guildu,teže ćete dolaziti do informacija i ne možete da se lečite u katedralama od vampirizma i ostalih gadosti koje usput pokupite,a čini mi se da neki sporedni questovi zavise od toga."Baja" i "nevidljiv" nikako ne idu zajedno... Dark Brotherhood, e za njih ide svaka preporuka! Za one koji se još nisu učlanili - sećate li se lika koji vas proziva na početku, dok ste još u zatvoru?![]()
Ma ja sam presao skoro sve questove (sve za gilde to je sigurno) ali jednostavno to nije to.Čoveče, znači namerno propustite više od pola igre i onda kukate na autore što "prilagođavaju onima koji jure lako štivo".
Mislim, alo! Pa za takve se ni ne treba truditi.
Ne. Posle toga dobijes armor koji je losiji od onog koji nosis, guildove si verovatno vec resio ako si igrao temeljno, ostaje ti samo da jednim udarcem maca ispravljas sve nepravde tipa "ukrao mi je novcanik" jednim udarcem maca ili bacanjem magije. Igra mi je bila do 00 dok nisam ubio onog Mankar kamerona ili ako se vec zove, sa dva prdeza iz svog maca, i ostalu mu bracu sa jos manje truda. Tada su mi se sve kule srusile jer sam ocekivao epsku borbu, a dobio prasice na kanapu spremne za klanje. Po meni, igra se zavrsila sa zavrsetkom glavnog kvesta i "good ridence" ako smem da dodam. Posle 90% fantasticne igre sam se totalno razocarao. Morrowind je bila epohalna igra u poredjenju sa ovim...ne znam nikako bih nazvao nesto sto je u jednom momentu jako dobro, a u drugom pred sam kraj uzasno lose. Ova zadnja ekspanzija koja od mene koa nekoga ko je pobio sve zivo i nezivo, trazi da ja idem i da glumim istrazivaca i kurira za nekog lika koga sa 4 udarca macem mogu da resim, jednotavno je smesno. (meni)
Ne. Posle toga dobijes armor koji je losiji od onog koji nosis, guildove si verovatno vec resio ako si igrao temeljno, ostaje ti samo da jednim udarcem maca ispravljas sve nepravde tipa "ukrao mi je novcanik" jednim udarcem maca ili bacanjem magije. Igra mi je bila do 00 dok nisam ubio onog Mankar kamerona ili ako se vec zove, sa dva prdeza iz svog maca, i ostalu mu bracu sa jos manje truda. Tada su mi se sve kule srusile jer sam ocekivao epsku borbu, a dobio prasice na kanapu spremne za klanje. Po meni, igra se zavrsila sa zavrsetkom glavnog kvesta i "good ridence" ako smem da dodam. Posle 90% fantasticne igre sam se totalno razocarao. Morrowind je bila epohalna igra u poredjenju sa ovim...ne znam nikako bih nazvao nesto sto je u jednom momentu jako dobro, a u drugom pred sam kraj uzasno lose. Ova zadnja ekspanzija koja od mene koa nekoga ko je pobio sve zivo i nezivo, trazi da ja idem i da glumim istrazivaca i kurira za nekog lika koga sa 4 udarca macem mogu da resim, jednotavno je smesno. (meni)
Nema konflikta,jer nije u pitanju isti lik,pomešao si neštMIslimda si upravu sto se tiche morrowinda. Instalirao sam ga odmah posle obliviona i ponovo ga preshao. Najzanimljivije mi je shto sam nashao kako se prevodi daedricki alfabet i chitao po zidovima dwemerskih pecina. A oblivion mi je napravljen nekako za decu do 10 god. nema ni malo mozganja, niti trebash da pamtish ko je gde... A tek pecine, kao da ti stoje putokazi kuda da idesh (izbledjen trag) i ni u jednoj nema nishta skriveno, dok u morrowindu ima dosta pecina gde su najbolje stvari sakrivene.... Ali posto ovo nije tema morrowind vs oblivion obuzdacu se.
Nego jel neko prvo preshao Dark Braderhud pa Tifove. Jer ima misija za DB kad trebash da ubijesh onog generala, a u tifovima treba da ga poshaljesh u (meni se chini) lejavin. Sta bude kad si ga vec ubio, a treba onda u tifovima da ga zeznesh
Eh, sta da ti kazem, nismo mi krivi zato sto si ti igrao igru na skroz smanjen difficulty.
Ma ne to treba da ubijesh nekog drugog koji se penzionisao, quest se valjda zove Permanent Retirement, a ovo kada trebash za Thieves guild da posaljesh Lex-a u Anvil u questu Takng Care of Lex onda saljesh onog Himenorusa(ili tako nesto) Lexa, onog sto je bio u Waterfrontu kada si ukrao kip od Cheydenhal-ske countresice.MIslimda si upravu sto se tiche morrowinda. Instalirao sam ga odmah posle obliviona i ponovo ga preshao. Najzanimljivije mi je shto sam nashao kako se prevodi daedricki alfabet i chitao po zidovima dwemerskih pecina. A oblivion mi je napravljen nekako za decu do 10 god. nema ni malo mozganja, niti trebash da pamtish ko je gde... A tek pecine, kao da ti stoje putokazi kuda da idesh (izbledjen trag) i ni u jednoj nema nishta skriveno, dok u morrowindu ima dosta pecina gde su najbolje stvari sakrivene.... Ali posto ovo nije tema morrowind vs oblivion obuzdacu se. Mada nemam nishta protiv onih koji kazu da je oblivion dobra, ili super igra, jer svako ima svoje mishljenje.
Nego jel neko prvo preshao Dark Braderhud pa Tifove. Jer ima misija za DB kad trebash da ubijesh onog generala, a u tifovima treba da ga poshaljesh u (meni se chini) lejavin. Sta bude kad si ga vec ubio, a treba onda u tifovima da ga zeznesh.
PS: Ne pamtim u zadnje vreme ni jedan dobar RPG, jedino su me KOTOR-i odushevili
Da bre pa ja da ti verujem, verovatno si imao onaj modovski mac sto ti daje 250 fire dmg on strike i plus ne znam koliko po sekundi pa si uspevao da sve to uradish.bolje da nisi nista rekao. Igrao sam sa slajderom na 2/3. Sto ce reci teze nego na normalu. I ne znam sto me prozivas uopste ? em ti je prvi post, em je odma spamcina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari