Šta je novo?

Vip prepaid telefoni

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li su ovo cene sa PDV-om ili bez?

Bezobrazno nigde nisu naglasili na strani!

Jok, neko ce da ti da 2.5kcsd na lepe oci.
Eh, ljudi nikada zadovoljni...

Pa ljudi, primetite da su ovo telefoni nize klase... namenjeni su ljudima koji i dan danas koriste krseve poput 3310 i C40 kojima je vreme odavno isteklo a koje treba zameniti. 200 kinti za dopunu nije mnogo (pa na tih 200 dobijes jos 250)... eh sto bih ja voleo da je telekom nekad tako davao :p

Daš im palac, oni oće ***ac ... :D

Nema telefona uz ugovore - operateri ponude telefone uz ugovore,
Velika ugovorna obaveza - operater ponudi smanjenje ugovorne obaveze,
Nema telefona uz prepaid - operateri ponude telefon uz prepaid
Ne valja što je samo jedan tip aparata uz prepaid - operater ponudi više različitih telefona uz prepaid
I opet ne valja? :D

Kakvi smo mi Srbi narod ... pa to je neverovatno!

Setas ulicom, vidis znak kod deljeonice mobilnog operatera. Dobrovolji deljac mobilnih telefona te pita: N73 ME ili W810? Odbijas, jer vec imas stotinjak istih i pitas kad ce N95 :) :)

Poslednja izmena:

Kladim se da, kada bi neko od njih ponudio džabe telefon sa džabe karticom i džabe pretplatom i džabe mesečnim minutima i porukama, da bi pola njih pitalo "a što baš taj telefon, može li neki drugi" :D

Daš im palac, oni oće ***ac ... :D

Nema telefona uz ugovore - operateri ponude telefone uz ugovore,
Velika ugovorna obaveza - operater ponudi smanjenje ugovorne obaveze,
Nema telefona uz prepaid - operateri ponude telefon uz prepaid
Ne valja što je samo jedan tip aparata uz prepaid - operater ponudi više različitih telefona uz prepaid
I opet ne valja? :D

Samo budala moze na ove sherpe da se hvata ili ko prica mnogo.

Poslednja izmena:
Znas onu narodnu: Kad je dzabe i sirce je slatko.
Ko te pita... uzmes par telefona pa kad ides negde na rodjendan poneses fon. Bolje to nego neko sugavo vino ili sta ti ja znam ... a on ako mu se ne svidja neka ga baci :D

Ne tražim telefone od 200+ evra
ali bar da ponude nesto slično MTSu u Crnoj Gori
mob. sa kamericom i kolor ekranom ( Nokia 6030 )
poželjno i 4 meseca besplatno (nije neophodno)
ispod ovoga ne idem :p

prevara

Treba da znate da je ovaj Vip trebao da startuje 1 sept. a onda se jedan od nasih srpskih dir. koji je tamo predlozio da se narodu na ovaj nacin uzme jos lova, ovaj Vip je najveca prevara, los signal, 1000 din onog bonusa nisi mogao da iskoristis nigde u medjun. raz ni placanje sms raznih usluga, parking ... niti zvato telefone za oglase kao sto je 3611361
Sramota i niko vise da nije na toj mrezi pa cemo videti sta ce pametnici izmisliti:smash:

los signal, 1000 din onog bonusa nisi mogao da iskoristis nigde u medjun. raz ni placanje sms raznih usluga, parking :
Jasno je bilo definisano da se bonus moze iskoristiti samo u domacem saobracaju, a sad sto ima ljudi koji placaju danak neinformisanoscu tu Vip nije kriv, za razne sms usluge (npr. cetvorocifreni brojevi) treba da se potpisu ugovori izmedju vipa i pruzaoca te usluge. Meni je aparat prikazivao losiji signal po indikatoru na ekranu aparata medjutim u toku razgovora nije se to primetilo vec sam za bivno cudo najjasnije mogao da cujem sagovornika, a to nisam na na telenoru i mt:s-u pre toga uspeo.
Sramota i niko vise da nije na toj mrezi
Bas si pametan i nasao si da nekome zabranjujes na kojoj mrezi ces ko biti, svako za svoje novce bira gde ce dobiti najbolji kvalitet usluge. Vidim da si se danas reaktivirao na forumu na kome nisi ni jednu poruku napisao od 18.02.2002. od tada se dosta toga promenilo sto se tice stanja u mobilnoj telefoniji u Srbiji na srecu korisnika.

Da nisam bio tu bio sam u nekim drugim zemljama, gde Vip ima mrezu i bas zbog tog iskustva ti kazem da je ovo stvarno prevara koju je samo nas narod napaceni progutao

Sta reci nego smejurija nema ugovara ali te vezuju dve godine da kupujem dopunu da bi te cascavali, ma nek se nose u m......... to je smesno kao i telenor i telekom toga nema nigde preko!!!

Coperas ne trabunjaj! Prvo procitaj sta pise "Dobijaš ovaj ekstra kredit uz sledecih 10 dopuna (250 dinara bonusa uz dopunu od najmanje 200 dinara, najviše jednom mesečno *)" ako ti nije jasno "vezu" te 10 meseci! Mozes i da im dopunjujes tih 10 meseci, u vremenskom roku od 24 meseca, a i ne moras, niko ti ne brani.
A ovaj sto zabranjuje ljudima bolje da se informisao sta ce moci da radi sa tih 1000 dinara pre nego sto je ista rekao.

Sto se ponude tice nije losa, ako nekom treba mob za zvanje i poruke moze da dobije sasvim solidnu spravicu za ne veliku lovu i sto je najvaznije sa najverovatnije godinu dana garancije.

Poslednja izmena:
Sta reci nego smejurija nema ugovara ali te vezuju dve godine da kupujem dopunu da bi te cascavali, ma nek se nose u m......... to je smesno kao i telenor i telekom toga nema nigde preko!!!

Ocito ne znas da citas :) 2 godine imas sansu da ostvaris bonus od 2500 din. Znaci 2 godine ako budes uplacivao po 200 din kredita, dobijaces jos 250 preko...pa sve tako dok ne dodjes do 2500.

lol

Najbolje u celoj prici, ipak je sto te niko ne tera da uopste koristis mobilni telefon, ako mislis da te pljackaju :)

Ako telekom moze da da telefon gde posle dobijas kredit iako ne uplacujes nista smatram da bi i VIP trebalo da ponudi isto, pa valjda oni jure nove korisnike.

Setas ulicom, vidis znak kod deljeonice mobilnog operatera. Dobrovolji deljac mobilnih telefona te pita: N73 ME ili W810? Odbijas, jer vec imas stotinjak istih i pitas kad ce N95 :) :)

HAHAHAHAAAAAAAAAAAA:D:D:d:d:d

Di si se setio izraza "DELJEONICA" :smoke:

U svakom slucaju, uprav je tako..... Nikad zadovoljni :S: Jos si zaboravio reci da su na kraju to "deljioca" pretukli, mobile pobacali u jarak i otisli gundjajuci sto vec jedared nema tog N95.... O TEMPORA, O MORES! :bottle:

P.S. A ko uopste tera nekoga da daje VIP-u novac? Pa pazi, taj fon kosta 30 EUR sa kreditom i Full nov itd... A na mobilnom svetu pise da je najjeftiniji nov preko 40 EUR ako se ne varam. U cemu je ondak problem ?!??

PPS. DAL NEKO ZNA DA LI JE TAJ/OSTALI TELEFON KOD VIP-A KODIRAN ILI NIJE?

Poslednja izmena:
Kol'ko ja znam, nije.

Kol'ko ja znam, nije.

pa ondak....jeste... :)

Ko daje vise?!?? :p

Salu na stranu, da li neko ima fon da mi kaze za sigurno? Ili da ipak kupim kod lelekoma onaj komplet za 3000 sa monohromatskom nokia-om?

Aj postavicu new tread pa cu pitam....mozda ce neko ko ima da brze vidi...treba mi info do sutra :)

:,,::,,::,,:

Jos jedna novost za prepaid korisnike Vip mreze:
Dopunom kredita do kraja septembra dobijate 100 besplatnih nacionalnih SMS+svaka dopuna se udvostrucuje do max. iznosa od 2000din do kraja godine.

je li to znaci da nesto prodaja ne ide kako je planirano...

Vip prepaid mobilni aparati su kodirani za Vip mrezu, info od juce oko 15h iz njihove prodavnice u Bul.Umetnosti. Mogu se koristite SIM kartice u tim aparatima iz prve (Ko rano rani) i druge (normalne) akcije i kredit ce vam se dopuniti na taj stari broj ukoliko uplatite 200din. mesecno.

Trenutno ne vrse registraciju brojeva medjutim moze da se ode u neki od Vip centara sa licnom kartom koju ce oni fotokopirati i potpisati registracioni list da bi vas kasnije kada pocne registracija kontaktirali.

O kakvoj se registraciji radi? Da li ovaj paket moze da se kupi i da se odmah koristi ili se ceka do daljnjeg?

Paket sa prepaid telefonima moze odmah da se kupi i koristi, registracija je da te unesu u njihovu bazu korisnika da bi ako izgubis/ukradu ti... SIM karticu mogao da dobijes isti broj u Vipu.

Nazad
Vrh Dno