Šta je novo?

Vip prepaid telefoni

OK, hvala. Malo sam preracunao i ovo se manje isplati od paketa bez telefona ali sa dupliranom dopunom.

Danas sam dobio SMS sa broja 1223: Zahvaljujemo sto ste posetili Vip centar. Kako bismo poboljsalji nase usluge, molimo Vas da ih ocenite na skali od 1 do 5 slanjem besplatne SMS poruke. Vas Vip.

Pozitivan slucaj kvalitetne komunikacije sa korisnicima.

Telefoni jesu zakljucani, c140 je solidan entry level telefon, koji nije onako zastareo kao neki, nema neke napredne funkcije ali ima solidan imenik, puno mesta sam sms-ove, dobar i glasan prijem, voice memo organajezer isl. ne deluje kao telefon na kome mogu brzo da se kucaju sms-ovi obzirom na ne bas udobnu gumiranu tastauru, koja se posle malo duze upotrebe pomalo lepi.

definitivno vredi te pare..

Ostala je samo Nokia 1600, sada po snizenoj ceni 2999 dinara, od kojih se 2500 vraca kroz pretplatu.

Kao prvi operater koji je u Srbiju uveo uređaj Blackberry od Vodafona, Vip sada prvi predstavlja i sopstveni brendirani telefon: Vip 226 će biti u prodaji od utorka, 22. januara, za samo 2,999 dinara u okviru atraktivnog pripejd paketa.
Vip 226 je namenjen korisnicima koji žele moderan telefon od stila po povoljnoj ceni. Uređaj je ultra tanak, ima ekran sa 65K boja, i veoma je jednostavan za upotrebu. Telefon Vip 226 ide uz garanciju od čak 24 meseca, a napravljen u saradnji sa kompanijom Sagem, francuskim proizvođačem mobilnih telefona. Link
Verovatno je u pitanju sličan telefon kao Vodafone 226. Solidan telefon sa čak 24 meseca garancije za manje od 3000din mislim da to nije bajka.
Da li neko ima info da li je kodiran? Da li će kao za predhodnu Nokiju 1600 trebati registracija? Da li ono cena sa PDVom?

Vrh Dno