Šta je novo?

X800XT sta joj je?

• Začetnik teme Začetnik teme dok
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci ista situacija kao kod mene.Sigurno je do struje.Kad sam nosio komp u vikendici radila je i prolazila sve testove i na defaultu.Kuci gasi monitor (led dioda samo blinka).kada smanjim klok radi ispravno.

@dok
koji su ti naponi na 12V ?

napon na 12V-11.19V citano iz everesta

Probajte da razdvojite grafiku da bude sama na jednoj grani napajanja, znaci nista CD, HDD, floppy, fan, bla-bla... nego bas sama. I tad koristite molex koji je najblizi samoj kutiji napajanja (posto imate pad napona na provodniku, pa ovako umanjujete efekat...)

@dok
auu....
tvoji naponi su katastrofa
kod mene u everestu prikazuje od 1.58V - 11.71 V

Najlakse je onda da u Rabitu ubacite bolesne vrednosti za napon, klok memorije, klok gpu-a. I neka crkne!!! Posle oni nek biju glavu sta se desilo, a ako pitaju kako ste rukovali, kazite da ste "nogovali" (copyright by gx-x)! Ionako je vreme za PCIe!

Poslednja izmena:
Nakon zamene napajanja - isprsio sam se za Corsaira (100+ojra) i ponovnog neresenog problema ... u naletu adrenalinskog shoka otisao sam ponovo do doticne prodavnice i insistirao da ponovo posalju ovo smece na reklamaciju i da me apsolutno ne interesuje nista, ako treba donecu i svoj komp pa neka mi "strucnjaci" nameste karticu da radi ili hocu zamenu ...
i da ne duzim..... nakon mesec i kusur dana javise se da je "kartica neispravna" ...
epilog....
prelazak na PCI-E ...
uzeh 1950Pro....
the end

Poslednja izmena:
'fala bogu pa je neko procitao sto pricam u zadnja 3~4 posta...

Drago mi je da se sve lepo zavrsilo za tebe...

P.S Sta bi sa onim Vf900?

Evo ga na X1950Pro 😉

Najlakse je onda da u Rabitu ubacite bolesne vrednosti za napon, klok memorije, klok gpu-a. I neka crkne!!! Posle oni nek biju glavu sta se desilo, a ako pitaju kako ste rukovali, kazite da ste "nogovali" (copyright by gx-x)! Ionako je vreme za PCIe!

U roku od 2 minuta mogu da saznaju sta se desilo: odleme BIOS cip, ubace ga u programator, iscitaju sadrzaj i ucitaju u Rabit i vide bolesne vrednosti i pozdravis se sa garancijom. I nije ti neki savet.:-devil-:

Ostoja
Zar ti zaista mislis da se neko bavi tako sofisticiranim nacinom da bi utvrdio kvar ???

Ja imam pozitivno iskustvo sa promenom napajanja,umesto kineza 350 stavio sam 520 i da ne ureknem radi bez problema.
Jedini problem je sto se i dalje greje 51/47 posto nigde nemogu da nadjem Zalmana....
Jos samo da ima shadere 3.0 sve bi bilo O.K.

Ma kartica je super (bila ;( )

Prilozi

• Z-1 004.webp
    Z-1 004.webp
    113.7 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno