Swiper
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 765
Verovatno dosta vas muču muku sa pronalaženjem dobrih titlovanih prevoda za filmove ali ih je veoma teško naći.. Prevode obično nalazim na www.divx-titlovi.com i na www.podnapisi.net ali je dobrih jako malo. Primetio sam da dva autora rade jako lepe titlove i što se tiče sihronizacije kao i samog prevoda a to su "tinmar" i "almin" iliti "minal" (momci čekaju da izadje zvanična DVDRip verzija titla i onda sami prevode i prevodi su extra, svaka čast). Jedan radi hrvatske a drugi bosanske. Meni to nije toliko bitno, bitnije mi je da je prevod lepo uradjen. Da li je primetio neko ko još radi fine titlove? Dosta mi je titlova na divx-titlovi.com koji se vuku za sve verzije filma tako što prvobitnu verziju, koja je pravljena za TS ili TC, samo prepravljaju i naravno ništa ne ispadne od toga. Onda kada treba da pustim neki noviji film, skinem 10-ak prevoda i ustanovim da je sve jedno te isto g***o samo što su se drugačije potpisivali na kraju filma a titl blagi užas.
Daklem, recite ako znate ko je pouzdan "uploader"?🙂
Ili recite ako znate na kom još mestu mogu da nadjem titlove od gore navedenih autora? Na ova dva sajta ima njihovih titlova ali ih malo ima.. Nadam se da to nije sve što su oni radili...
Pozdrav i hvala na odgovorima!
Daklem, recite ako znate ko je pouzdan "uploader"?🙂
Ili recite ako znate na kom još mestu mogu da nadjem titlove od gore navedenih autora? Na ova dva sajta ima njihovih titlova ali ih malo ima.. Nadam se da to nije sve što su oni radili...
Pozdrav i hvala na odgovorima!
Poslednja izmena: