Šta je novo?

Cemu toliki download?

Sve sto sam skinuo od Marley-a zvuci isto na bilo kom protoku. Kao da je neko sa originalnih ploca prebacio na trake pa sa traka na cd pa onda u mp3. Cuje se pucketanje sa ploca, visoki tonovi se pogubili na trakama a kompresija na kraju najmanje smeta.
Jedino nekakvi remix-i posle njegove smrti zvuce bolje.

e bre Marley se i ne slusa zbog kilobajta

Istinu zboriš, pod odredjenim okolnostima zvuči sjajno :)

Poslednja izmena:
nadjite neka remastered izdanja, ko ja :)

Ja na primer patim od toga da skidam serije, tako da trenutno imam na hardu 500gb serija i jos 100tinak dvd. Ali meni su sve slozene, sa prevodima, omotima.. Ne skidam sve serije sto mogu da nadjem, nego one sto se meni gledaju i koje volim. Filmove skidam samo HDripove i to rezem na jedan obican ili double layer dvd u zavisnosti da li je 720 i 1080 rip. U mkv formatu sa prevodom i 5.1 zvukom, i to samo one koje hocu da imam u kolekciji.

O da, serije su zakon :smoke:. OTH i 24 rulez :D.

^Znaci, ove nove ne skidas posto ih nema u HD-u? :)

Pa ne znam cemu toliki download, ali evo na sta meni odlazi 95% saobracaja na internetu. Uglavnom skidam najnovija rap, r&b, soul, funk, jazz izdanja, e sad verujte mi da se od ova prva dva zanra pojavljuju nove stvari na svakih par sati, e cim se pojavi nesto novo skinem, preslusam i sacuvam sta je dobro, a ostatak brisem i tako slusam vecinu pesama nekih 6 meseci pre nego sto se pojavi kod nas, jer su nam mediji krajnje azurni. Jedina smetnja tom mom downloadu je mali hard, mizernih 60 giga, a verujte mi da bih mogao za dva dana da nabavim podataka da napunim opusteno hard od 1TB. I na kraju cemu toliki download, mislim sta ce meni 7000 pesama, kada realno valja nekih 1500, ali *** nikad ne znas kad ce nesto da ti slusa. Filmove i serije retko skidam, ali ako ih skinem, stavljam ih na cd ili dvd i uzivam.

Koju vezu imas kad za 2 dana mozes da skines 1TB ?
Gde zivis, na Jupiteru ? :D

On je rekao da moze da nabavi podatke i napuni HD od 1TB za 2 dana...

Ali nije rekao kako da nabavi jer je verovatno mislio na nabavku na nacina.....

@tema vecinom muzika,ponekad neki horor ili komedija,ponekad i neka igra (mada mi je lakse da kupim iako imam 512 ADSL bez torrent zabrane...)

ne znam, ja sam jedno vreme bio navučen, al u zadnje vreme sam se svukao, ukapirao sam da imam gomilu đubreta koje mi skuplja prašinu,pa mi to dohvati klinac i porazbija sve, a koje vi to serije skidate?? ,)

ne znam, ja sam jedno vreme bio navučen, al u zadnje vreme sam se svukao, ukapirao sam da imam gomilu đubreta koje mi skuplja prašinu,pa mi to dohvati klinac i porazbija sve, a koje vi to serije skidate?? ,)

LOST, BSG, Heroes, Jericho, Prison Break, Weeds :)

Uh...Smallville :)

p.s. volim da vidim da ih ima još kao ja...Clark Kent..jel :smoke:

Nazad
Vrh Dno