Woodnes
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 609
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Sony Z2
- Pametni uređaji
- Bravia
- Pristup internetu
- Optički internet
Zar je moguce da u Beogradu nije moguce naci hladnjak, u sred leta sa ovako patoloski visokim temperaturama. Trazim ZALMANA 9500 ili 9700 vec neko vreme i to bezuspesno.
Pozivem juce jedinu firmu koja nabavlja ove hladnjake i dobijem sumanut odgovor:
" Izvinite, nemamo ih. Mozda ce ih bti krajem septembra"
???
Najbolje bi bilo da ih bude u januaru.
Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dogadjaju, a bojim se da postaju definicija ponasanja ovdasnjih trgovaca, pa sam stvarno 😡
Velika mi je nepoznanica kada ce Srbi i jos neki balkanski narodi (svaka cast izuzecima) da se nauce trgovini.
Bio bih vam zahvalan, prijatelji po hardveru, da mi pomognete da prevazidjem problem (ako mi pre toga ljubimac ne frasira)
Pozivem juce jedinu firmu koja nabavlja ove hladnjake i dobijem sumanut odgovor:
" Izvinite, nemamo ih. Mozda ce ih bti krajem septembra"
???
Najbolje bi bilo da ih bude u januaru.
Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dogadjaju, a bojim se da postaju definicija ponasanja ovdasnjih trgovaca, pa sam stvarno 😡
Velika mi je nepoznanica kada ce Srbi i jos neki balkanski narodi (svaka cast izuzecima) da se nauce trgovini.
Bio bih vam zahvalan, prijatelji po hardveru, da mi pomognete da prevazidjem problem (ako mi pre toga ljubimac ne frasira)
Poslednja izmena: