ma mogao si ti za manje love da pazaris neki CRT koji bi ti bio bolji za posao, al si to precutao da bi imao tog lepotana na stolu![]()
@NSX pa uglovi gledanja npr. tu je CRT neprevazidjen, izbor rezolucije bez skaliranja koje ima kod TFT-a, osvezavanje ekrana vece kod CRT-a, CRT nema problema sa bad i stuck pixelima
Ne kazem da je CRT bolji ali da ima jos uvek neke prednosti u odnosu na TFT to stoji
ajd ti, strucnjak, jos imas onaj raspali LG CRT pa i ne znas sve mane TFT-a :d Puska ti je fino objasnio
O ne. Ta Iiyama jede 223BW za dorucak. :wave:
Ali ovo nije tema.
Ma super su ti fotke...odlicne...za potpuni ugodjajJos ako si ti radio ovu zverku od automobila odmah narucujem i monitor i auto:smoke:
Joj, brutalan je. Pogotovo kad sam video prikaz, izgled tabela i radni prostor u maxu.
Definitivno ide na dobosh 930bf uskoro
... Jedno pitanje u vezi podesavanja drajvera za igre, ako moze objasnjenje sta i kako, u nekim igrama vidim da mogu samo native rezoluciju ne i oni 1440x900 npr ?
P Ovaj monitor narocito sada kada je oko 310e treba ne kupiti nego trcati sprintom do radnje i oteti ga jer je BEST BUY u svakom pogledu.
... Nakacio sam ga na DVI i stiklirao opciju "Use Centered Timings" u ATI CCC ali nece da je centrira :wall: Da li je imao neko slican problem i sta moze da bude u pitanju???...
Nikako da postavim fotke monitora u radu jer nemam vremena ali evo 5 dana kako vec radim na poslu na njemu i podesio sam sve kako treba, cak sam stavio 19cu CRT pored da bi namestio boje kako treba i sve radi perfektno. Nema bad ili dead pixela i osvetljenje je predobro. Interesuje me kako da udjem u service menu jer nemogu da nadjem to nikako...thanx:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari