Suicide_samurai
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2005
- Poena
- 650
a i fabrike Canona i ostalih marki :d
Obzirom da Fuji lagano uvodi i stabilizaciju na senzoru, topik lagano može da se zaključava.![]()
Kompakt Canonima će još dugo godina biti dovoljno samo ime da se dobro prodaju.
Ko kaze da samo pocetnici zele da nose aparat svuda sa sobom? To bi i profiji hteli, al ne mozeStvar je u tome da pochetnik kome je bitno da aparat stane u torbicu i nosi ga svuda sa sobom, ne bi trebao da da 500e za fotoaparat, vec da kupi neki canon A od 200e
Užasno smoriste vi fotografi i oni koji se tako osećate sa tom pričom o neverovatnom, neviđenom i neprevaziđenom S6500 i njegovom nenormalno dobrom i ponovo neprevazidjenom senzoru i pustite nas papane da na miru pogledamo i neki drugi fotoaparat.
fenomenalni aparat koji ni slike ne moze da prelista :banana::banana:
Za 6 meseci koliko imam s6500, ni jednom mi nije palo na pamet
da listam slike na aparatu. Ne znam na šta konkretno misliš,
ali uglavnom ih gledam samo na kompjuteru.
sta je cudno u tome da se slike na terenu pregledaju direktno u aparat?
i ja sam ih "listao" kad sam imao manju memorijsku karticu, pa da eventualno neke manje bitne slike obrisem zbog prostora na kartici.
Znachi sad treba da kupish krsh od fotoaparata da bi mogao na 2GB kartica da snimish dosta videa ? :d Na kraju cemo da dodjemo do toga da je na fotoaparatu bitnija mp3 reprodukcija nego koliko je upotrebljiv kao fotoaparat
Ti ne razumeš ili ne želiš da razumeš ono što sam napisao.
Da li ti shvataš da je mnogima film snimljen digitalnim aparatom jedini digitalni film koji sebi mogu da priušte?
Da li možeš da poveruješ da je mogućnost reprodukcije mp3 i avi fajlova na PMP Samsung digitalnim aparatima mnogima veoma primamljiva?
Ako si pažljivo čitao što sam napisao mogao si da primetiš da sam ove mogućnosti spominjao kao korisne odlike nekih digitalnih aparata.
Nisam među kompaktnim digitalnim apatatima spominjao Leica-u.
Niti sam spomenuo DSLR aparate, Mamiya-u npr.
Misliš li da ne znam šta je dobro?![]()
Ne koristim ja samo jedan digitalni aparat.
Za razliku od mnogih u prilici sam da imam različite.
Iznenadio bi se, kao i mnogi, kada bi video neke fotografije koje sam Samsung Digimax i6 napravio.
Znachi prodavac si koji ne zna mnogo o aparatima a nudi lager ?
A otkad to treba biti chlan NASE da bi mogao da vidish fotografije sa tog samsunga ? Pa imash ih svuda po netu, i krsh su...
Odakle vadite te informacije ?
u klasi ga pere S6500...
Canon S5 IS je superiorniji fotoaparat od S6500 (ne govorim samo o kvalitetu fotografije, vec sveukupno). Pokretni ekran, opticki stabilisan objektiv, stopica za eksterni blic, metalni navoj za stativ, odlicna izrada i jos mnogo toga....
http://www.axelfoto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=544&Itemid=30
Poshto uglavnom (svi) znamo sve prednosti i mane ovog ili onog aparata,jedino shto je za mene nepremostiva enigma odakle Driveru zivci da po milioniti put objashnjava nekim ljudima neobjashnjivo.,)
Da zakljucim, ukoliko se gleda sam kvalitet fotografije na iso 100, nema razlike izmedju 6500 i S5 IS, kod vecih ISO vrednosti bolji je 6500 dok je u svemu ostalom (ukljucujuci i video mod), S5 IS u znacajnoj prednosti.
Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari