Šta je novo?

*.jar editovanje?

zeko

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
360
Da li je moguce editovati jar aplikaciju (j2me) za mobilne telefone i kako ili ako bi neko ko to zna bio ljubazan da izmeni jednu sitnicu na doticnoj aplikaciji (nije zasticena copy right-om)?

Stvar je u sledecem, aplikacija trazi konekciju na gprs da bi skinula reklame kako bi se pokrenula, i uopste nemoze da se koristi bez tog koraka. To i nebi bio problem da ja imam gprs na mobu (citava tehnicka podrska mts-a nije mogla da ga natera da radi na mom k750 - izgleda ih mrzi:d Pa ako bi neko od vas mogao da skine taj prvi nepotrebni korak u startovanju aplikacije kupio bih mu pivo..i to 'ladno:d

Hehe kako nije zasticena copy-rightom? gpl?
imas source? Moze da se dekompajlira, ako nemas...

Hehe kako nije zasticena copy-rightom? gpl?
imas source? Moze da se dekompajlira, ako nemas...

Ozbiljno nije copy right protecded - neko fizicko lice je napravilo postavilo na getjar sajt i nigde nepise da nesme da se menja i da je copy right tako da to oslobadja odgovornosti (ja pravnik, ja znam:d

Nemam source, samo gotovu jar aplikaciju (evo je u attach).

Dekompajlira? (kako i jel bih mogao ja to da uradim ili mi treba neko ko to zna...na primer ti:-devil-: ?

Prilozi

• PonGo.zip
    30.8 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Kucaj na guglu "java decompile" i dobices nekoliko dekompajlera.
Ali cak i da kod nije obfuskovan bice necitak jer java kompajler radi optimizacije koda. E sad, ako si dovoljno uporan(lud)...

To i nebi bio problem da ja imam gprs na mobu (citava tehnicka podrska mts-a nije mogla da ga natera da radi na mom k750 - izgleda ih mrzi:d
Da ti nije brendiran softver? Ja sam kupio K750i sa Vodafonovim softverom i nisam mogao da koristim migg33 (isto java aplikacija koja zahteva gprs) dok nisam flesovao fabricki softver.

@speeder
Nije brendiran softver, originalan je. Problem sa gprs-om je u tome sto mob krene da se konektuje (na wap sajt recimo) i tako stoji (connecting) jedno 5min, i onda izbaci poruku da ne moze da se poveze..ako par puta za redom pokusam onda se mozda i konektuje, ali posle minut-dva pukne veza!

Znam da je borba protiv vetrenjaca, ali ako je pod garancijom, reklamiraj ga...

Znam da je borba protiv vetrenjaca, ali ako je pod garancijom, reklamiraj ga...

Nema leba od toga, nosio sam im, oni flashovali nov softver i nista...

Nego da ne odemo u off, znaci nema dobrovoljaca koji bi sredili ovaj ping-pong i dobili malo pive:d

Nazad
Vrh Dno