Makso, bas si baksuzDo duse, meni je toliko mobilnih pocrkavalo da bi mogao da kazem "I cime me je mobilna telefonija nagradila ?"
Moras to sve gledati kao "potrosnu robu" ili delove sa vekom trajanja, kao delovi na autu.
Vidim da si imao sreće s hardverom k'o Raikonen s bolidima :dČekaj, ako ja od 1996. nisam "podržavao PC kao igračku mašinu", ne znam ko je. Uvek najskuplji hardver, gomila bačenog novca na nešto što se jednom rečju može nazvati "neoptimizacija". Čime me je PC nagradio? I pored savršenih uslova - od 1996. više puta je crko hard disk (prestao da brojim), modem, dva puta monitor, ISDN modem, AP ruter, tri puta vrhunska memorija (najbolja DDR1 memorija, ako se dobro sećam - Samsung TCCD), grafička nijednom, četiri puta ploča (mogu i da nabrojim - Chaintech 6BTM, Abit ZM6, MSI KT7, Abit NF7-S). Da ne govorim o tome da nikad nisam kupio ništa što je lowend. E to se zove support PC industrije. Od mene pojedinica, mislim da je dosta. Po toj računici, Xbox bre, ako i kupujem jednom godišnje, isplati se (jedino me peče što dajem pare Microsoftu, al šta da se radi). Da počnem da pričam o problemima sa softverom? 95-ici, 98-ici, Me-u, XP-u, Visti???. Ma ne, da ne hejtujem dalje....
Vidim da si imao sreće s hardverom k'o Raikonen s bolidima :d
A opet ima ljudi kojima je, kao meni npr, u dosadašnjih ~deceniju posedovanja računara crkla 1-2 stvari, a opet ima ljudi kojima je kutija 13 puta crkavala
Takođe ima ljudi koji su sa 9550 srećniji nego neko sa 8800GTS, sve zavisi od slučaja, zato me i nervira stav koji se maltene ovde mogao čuti, mi što se igramo na PCu smo budale, a oni koji koji su uzeli kutiju su carevi i rešili su sve svoje probleme.
Stvar je što u poslednje vreme gde god se pomene
Stvar je što u poslednje vreme gde god se pomene
Fora je u tome sto je moj buraz od strica kupio "neki" komp od 300e koji ima 9600xt. On igra sve zivo. Sad je uzeo da igra stalkera. To ie u 15tak fps na setovanjima koja mu je igra namestila
I pored savršenih uslova - od 1996. više puta je crko hard disk (prestao da brojim), modem, dva puta monitor, ISDN modem, AP ruter, tri puta vrhunska memorija (najbolja DDR1 memorija, ako se dobro sećam - Samsung TCCD), grafička nijednom, četiri puta ploča (mogu i da nabrojim - Chaintech 6BTM, Abit ZM6, MSI KT7, Abit NF7-S). Da ne govorim o tome da nikad nisam kupio ništa što je lowend. E to se zove support PC industrije. Od mene pojedinica, mislim da je dosta. Po toj računici, Xbox bre, ako i kupujem jednom godišnje, isplati se (jedino me peče što dajem pare Microsoftu, al šta da se radi). Da počnem da pričam o problemima sa softverom? 95-ici, 98-ici, Me-u, XP-u, Visti???. Ma ne, da ne hejtujem dalje....
ah, pa naravno da jesam. Bio je električar u više navrata,
КЛИК :rtfm: Све што треба је инсталирано. У свим осталим играма ради беспрекорно, а и у DiRT се види како треба, али, као што рекох већ пар пута, не ради. На Гуглу нисам нашао никакав одговор.i u cemu je onda problem ?Menjas keyboard konfiguraciju i strelice zamenis sa axis-ima, ne bitno da li imas gamepad ili joystick. Jedino ako ti uopste ne podrzava joystick (koji joystick imas uopste ? Jel dolazi uz njega neki softwer ? Ako dolazi, obavezno stavi bez obzira sto nije driver).
Прорадило :bottle:
Нисам јутрос имао времена да напишем. Крајње банално решење. А и изгледа да сам испао вунстер...I ? Sta si uradio ? Ono sto sam rekao ili nesto drugo ?Ako je nesto drugo, napisi da i drugi znaju, nisi jedini sa problemom
![]()
@Danijel
Meni je pomoglo (a to sam procitao ovde ili na SK Forumu) da enable-jujes (ukljucis) mreznu kartu. Treba da ti stoji u System Tray-u (tamo gde pise koliko ima sati na desktopu) dva mala kompjutera i pise "cable is unplugged" kada se "digne" windows.
Ja sam ovo odradio i sada mi lepo sacuvava profile.
Ti si prava osoba koju treba da pitam. Ti imas slicnu konfiguraciju kao i ja (pod uslovom da nisi overclockovao procesor i graficku). Ti E6400, ja E4400, imamo istu graficku i istu kolicinu memorije.
Ja sam instalirao najnovije drajvere 162.18. Kada sam prvi put pkrenuo igru radila mi je na 1024x768 na ultra podesavanjima, i radila je odlicno. Sada se izgleda nesto desilo, i igra mi secka samo tako. Kad pocne da secka, odmah izadjem iz nje i pokrenem STALKER i ova radi perfektno na 1280x1024 sve na max (a ovo je takodje zahtevna igra).
Znaci pitanje za tebe je kako ti radi DIRT na 1024x768 na ultra podesavanjim sa ukljucenim 4x AA, i koje drivere za graficku si instalirao 162.18 ili starije ?
Fora je sto ja smanjim na medium i iskljucim AA i opet secka, dakle nesto se poremetilo, jer mi je radila perfektno.
Mozda bi trebalo da instaliram starije drivere 97.74 (ove sam dobio as grafickom), ali me mrzi da se cimam samo zbog jedne igre to da radim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari