vanyadds
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2003
- Poena
- 620
Ovo se polako pretvara u Canon vs Fuji....Definitivno treba reci da S6500 pravi bolje fotografije od S3 i tu je tacka (licno sam poredio fotke sa oba aparata 6Mp slicni uslovi dan noc)...pogotovo su me zadivile fotke na vecim iso vrednostima kod s6500 i definitivno on je FOTOAPARAT....na zalost to se ne moze reci za celu seriju S... Canon je pokusao da objedini babe i zabe (FOTO i VIDEO) i dali je u speo pa sa S1 je krenuo sa S2 postigo sta je zeleo sa S3 evoluirao i sta dalje S5...S15 sve je ostalo kozmetika i zahtevi trzista samo cekam kad ce na 1/2,5" CCD staviti 30Mp i onda ce se naci neka hepo kockica da se lozi na nova tehnicka dostignuca...nama koji smo sa SLR presli na DSLR uvek je bila znacajna FOTOGRAFIJA i koliko se DSLR po kvalitetu fotki priblizio kvalitetu slajda na SLR....naravno to se ne moze ni uludilu uraditi sa 1/2,5" sensorom...Prosumer su aparati za ljude koji hoce puno a nemaju para da udju odmah ili ikada u DSLR vode....Koje su to prednosti S5 nad S3 ali objektivno (upuceno Aargh i svim koji brane S5)....i koliko su vam ta neophodna poboljsanja uopste potrebna i koliko cesto cete ih koristiti...Super zum bez stalka..opticka stabilizacija..face detection (jedino pametno je kontakt za blic ...a i to je diskutabilno sobzirom na velicinu senzora) u klasi ispod 500 eura...dajte ....Canon je Canon ko sto rece "Master)D(M1nD" bio nekad i ostao u nekim klasam ali sad definitivno S6500 ga pobedjuje u klasi prosumer aparata i to najvaznijom stavkom kvalitetom fotografija...a ako neko hoce da objedini sve nek pogleda PowerShot TX1...to je po meni veca hepo kockica od S5...i definitivno moram priznati da treba citati postove i komentare "drivera, byMaXa i andjelkoyu" od ljudi se ima sta i nauciti ....ne treba biti bas tvrdoglav...