Šta je novo?

Mass Effect

Kad neko produzi garanciju na tri godine to celu tvoju konstrukciju rusi kao kulu od karata.

Ti se blago meni zezas. Ako zelis da ti konzola provede po mesec dana na popravci na svakih mesec dana koriscenja neka ti je sa srecom mr. potencijalni kupce, a kad postanes pravi kupac otvori 360 pa ces skapirati zasto postoje topici kao ovaj:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=148060

Da je problem toliko ozbiljan kao sto ti zelis da ga predstavis i kao sto je to pokusao da uradi Wahad izmisljenim izjavama MS-a, produzenje garancije bi bila poslednja stvar koju bi zeleli da urade.

Sta mislis, na sta ide milijardu dolara za popravke ako ne na popravke :wall: I koliko se konzola moze popraviti za milijardu dolara? I to je za tebe ok i izmisljen problem? Ajd blago meni brzo kupi 360 pa se posle na tenane kaj al nemoj pricati da je super a da ga nekupis i da navlacis druge ljude da je sjajno nesto sto nisi ni video, ok?

I za razliku od tebe imam obe konzole pa sam malo upoznatiji sa prednostima i manama obe od tebe. Kad jednom vidis unutrasnjost 360 sve ce ti postati jasnije...

Poslednja izmena:
xxxander, kladim se da mislish kako je i Windows ultra dobar, stabilan, siguran i brz, a njihovi mishevi najbolji...

Poslednja izmena:
Ovakve igre su veoma pipave. Kada se može posetiti par desetina lokacija (planeta), a ovde vidim da se radi o više od sto, veoma je bitno povezati to na adekvatan način i napraviti odgovarajuću strukturu misija. Ukoliko se upadne u repetitivnost i sličnost problema/neprijatelja/zadataka na toliko svetova, igra lako može da postane totalni smor kao Kotori, koje je vadio relativno mali broj lokacija i SW zaraznost (koju lično ne razumem). Imajući u vidu dosadašnja iskustva i primere, lako se može desiti da se upravo to i dogodi. Koliko samo vremena treba za dizajniranje svih tih lokacija, uklapanje priče i sl. To do sada u tolikoj meri niko nije dobro odradio u ovom žanru.

Poslednja izmena:
aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha ovo ide u xbox360 kvarovi i ostala ****** :D

Ma igra je monumentalna a bioware tvrdi da ce prica biti epskih razmera nesto nevidjeno do sad u igrama
pogledajte ovaj trejler sa nekim novim detaljima

http://www.n4g.com/News-53205.aspx
Sto se tice trovanja tredova vidim da je trojac sa emu foruma driver,kraken i wahad preduzeo novu anti microsoft i anti xbox kampanju

P.S. za ovo cu vjerovatno dobiti jos jednu opomenu od moderatora ali ne zalim

...kraken ... preduzeo novu anti microsoft i anti xbox kampanju

Na osnovu cega to zakljucujes? Na osnovu toga sto imam 360 kod kuce i vidim kako je lose napravljen da ljudima toliko masovno crkava pa je cak ms morao da izdvoji milijardu dolara za krpljenje ocajno napravljenog hardvera? To nije "anti microsoft i anti xbox kampanja" vec realnost koju neces videti dok ne dozivis potrebu da se pridruzis najvecem threadu o 360-ci na neogafu:

bioware tvrdi da ce prica biti epskih razmera nesto nevidjeno do sad u igrama

Nemoguce, ja ocekivao da ce da tvrde da je prica prazna i vec vidjena sto puta u igrama, ne znam zasto mi na pamet pada narodna - svaki ciga svoga konja hvali :p

Poslednja izmena:
Na osnovu cega to zakljucujes? Na osnovu toga sto imam 360 kod kuce i vidim kako je lose napravljen da ljudima toliko masovno crkava pa je cak ms morao da izdvoji milijardu dolara za krpljenje ocajno napravljenog hardvera? To nije "anti microsoft i anti xbox kampanja" vec realnost koju neces videti dok ne dozivis potrebu da se pridruzis najvecem threadu o 360-ci na neogafu:

Pa zasto si ga uzimao onda ponekad pomislim da si xbox uzeo samo da bi mogao da kazes da ga imas i kako to nista ne valja.Nego neka ovo bude moj zadnji post ovdje koji nema veze sa igrom zamolio bih i ostale da ne skrnave vise ovo remek-djelo sa neadekvatnim postovima a ovu raspravu mozemo prenjeti nedje drugo :bottle: :bottle: :wave:

Nemoguce, ja ocekivao da ce da tvrde da je prica prazna i vec vidjena sto puta u igrama, ne znam zasto mi na pamet pada narodna - svaki ciga svoga konja hvali

Za ovo si u pravu sve je moguce but I believe in almighty Bioware

xbox360 ce 3rlod-ovati cim se zumira neki lik u toj igri (ili cak explodirati od overheating-a) ako ga ne oprave u falcon izdanju... ja sam se susreo sa xbox360 i video sam koje je ******, hardware, otvarao ga i sve to, jer se, belive me or not, pokvario u prvoj nedelji... da nov premium xbox360 (hvala bogu nije bio moj)

podseca me na one telefoncice sto su se prodavali za par desetine dinara na pijaci sto imaju provalu na svakom dugmetu :)

almighty bioware je po meni zasrao sa nwn2, izgubio sam trust...

a ovo "remek delo" nadam se da ce raditi u pristojnom frame rate-u jer su i na e3 sajmu imali problema sa tim kao sto se nadam da ce falcon izdanje biti nekvarljivo pa i ja da obnovim narudzbinu svoje kutije :)

a ovo "remek delo" nadam se da ce raditi u pristojnom frame rate-u jer su i na e3 sajmu imali problema sa tim kao sto se nadam da ce falcon izdanje biti nekvarljivo pa i ja da obnovim narudzbinu svoje kutije :)

Da bude nekvarljiv i fleshabilan!!:D

xbox360 ce 3rlod-ovati cim se zumira neki lik u toj igri (ili cak explodirati od overheating-a) ako ga ne oprave u falcon izdanju... ja sam se susreo sa xbox360 i video sam koje je ******, hardware, otvarao ga i sve to, jer se, belive me or not, pokvario u prvoj nedelji... da nov premium xbox360 (hvala bogu nije bio moj)

podseca me na one telefoncice sto su se prodavali za par desetine dinara na pijaci sto imaju provalu na svakom dugmetu :)

almighty bioware je po meni zasrao sa nwn2, izgubio sam trust...

polemisacu samo o igri === sto se tice bioware nikad nisu podbacili u toj mjeri da bih izgubio trust a igra jos ima povremena stucanja ali tipa oblivionovog lodovanja u manjoj varijanti ne nekog velikog pada frameratea .Pa i sami kazu da je igra u fazi peglanja do samog izlaska.

Ti ovo vec zovesh remek delo, a nisi ni probao igru ? :D

Poslednja izmena:
Pa zasto si ga uzimao onda ponekad pomislim da si xbox uzeo samo da bi mogao da kazes da ga imas i kako to nista ne valja.Nego neka ovo bude moj zadnji post ovdje koji nema veze sa igrom zamolio bih i ostale da ne skrnave vise ovo remek-djelo sa neadekvatnim postovima a ovu raspravu mozemo prenjeti nedje drugo :bottle: :bottle: :wave:

MA naravno, prvo me pljucnes pa ti odgovorim al tu se ne zavrsi vec me opet pljucnes i predlozis da se tu zavrsi, simpa zar ne :trust:

Odgovor na tvoju prozivku: kad budes video da komentarisem wii slobodno me pljucni jer samo retard moze da komentarise konzolu koju nema. wii sam koristio nekoliko puta po par sati i to je nedovoljno za procenu kvaliteta neke platforme a ne spadam u zaludne ljude koji pricaju o necemu sto niti su videli nit probali (kao sto mnogi rade sa ps3 ili 360). 360 bas i mogu da komentarisem posto ga imam kod kuce i jer vidim kako je lose napravljen i dao Bog da mi pozivi do tog mass efecta imajuci u vidu da cim je preko 20C konzola se zagreva unutra ko luda a ventilator slabo sta izbacuje.

Da nemam ps3 pored 360 mozda bih i mislio da je to next gen- nestabilne konzole koje imaju sijaset multimedijalnih ogranicenja (nemogucnost da prebacim mp3 i slike na 360 hdd je cudo) al ovako sam svestan koliko je konzola brzo sklepana samo da bi prvi izasli na trziste.

Ko sto rekoh- samo da se ne pokvari do mass efecta i bice oclicno :S:

MA naravno, prvo me pljucnes pa ti odgovorim al tu se ne zavrsi vec me opet pljucnes i predlozis da se tu zavrsi, simpa zar ne :trust:

Odgovor na tvoju prozivku: kad budes video da komentarisem wii slobodno me pljucni jer samo retard moze da komentarise konzolu koju nema. wii sam koristio nekoliko puta po par sati i to je nedovoljno za procenu kvaliteta neke platforme a ne spadam u zaludne ljude koji pricaju o necemu sto niti su videli nit probali (kao sto mnogi rade sa ps3 ili 360). 360 bas i mogu da komentarisem posto ga imam kod kuce i jer vidim kako je lose napravljen i dao Bog da mi pozivi do tog mass efecta imajuci u vidu da cim je preko 20C konzola se zagreva unutra ko luda a ventilator slabo sta izbacuje.

Da nemam ps3 pored 360 mozda bih i mislio da je to next gen- nestabilne konzole koje imaju sijaset multimedijalnih ogranicenja (nemogucnost da prebacim mp3 i slike na 360 hdd je cudo) al ovako sam svestan koliko je konzola brzo sklepana samo da bi prvi izasli na trziste.

Ko sto rekoh- samo da se ne pokvari do mass efecta i bice oclicno :S:

ne kapiram, kako nije riknula u ove dane kada je temperatura bila milion stepeni. Još mi stoji odmah do prozora, gde je najtoplije i ceo dan je radila... postoji određena serija loše sklopljenih konzola i to je to. One koje rade već pola godine, radiće još jako dugo...

Odredjena serija a puklo trecina napravljenih ? :)

Poslednja izmena:
ne kapiram, kako nije riknula u ove dane kada je temperatura bila milion stepeni. Još mi stoji odmah do prozora, gde je najtoplije i ceo dan je radila... postoji određena serija loše sklopljenih konzola i to je to. One koje rade već pola godine, radiće još jako dugo...

meni je nekako uglavljen ispod klime sad preko leta..ali da,daj boze da je istina to sto kazes

Odredjena serija a puklo trecina napravljenih ? :)

Sličan FUD kao i ono "iPod se grebe, pa je neupotrebljiv", a i onaj sa početka launcha PS3 "greje se, loše igre, kasni, loš SIXAXIS, krš, otac plejstešna dao ostavku i sl." Za mesec dana više niko neće pričati o kvarovima, a Xbox će nastaviti da se prodaje u zadovoljavajućim količinama...

ovde imamo i optimiste :)... slatko :)

Sličan FUD kao i ono "iPod se grebe, pa je neupotrebljiv", a i onaj sa početka launcha PS3 "greje se, loše igre, kasni, loš SIXAXIS, krš, otac plejstešna dao ostavku i sl." Za mesec dana više niko neće pričati o kvarovima, a Xbox će nastaviti da se prodaje u zadovoljavajućim količinama...

Na dan launcha se videlo da X360 ima problema, secam se snimaka gde su se ljudi zalili na izgrebane diskove sa vremena posle launcha, a vrlo brzo posle toga krenule zalbe za 3RROD. Ali poshto je to tek pochelo, nije se moglo znati koji je procenat, Microsoft je sve radio da bi to sakrio, da bi priznali greshku na kraju kada su morali, i ko misli danas da je to FUD, verovatno prati samo Toms Hardware.

Sa druge strane, PS3 nije nikada ni imao probleme, a u pochetku se vishe prichalo o PS3 pregrevanju nego o X360, pa ti sada vidi ko pravi FUD. I dan danas ima americhkih retarda koji pominju pregrejavanje PS3, shto je neverovatno i shto objashnjava zashto se X360 uopshte i kupuje u USA.

Poslednja izmena:
***a, to je jedna od igara zbog koje vredi strepeti od crvenog prstena, zar ne? :D

Ne, to je igra za geekove :D

Jaoj, ovo je bolesno... ja mislio da gledam neki bolji film/intro kad ono ladno sve uradjeno u engineu... le le, opet sam poceo da razmisljam od x kutiji...

Poslednja izmena:
Neverovatno dobro.Ja sam stvarno mnogo ocekivao ali ovo je i premasiolo moja ocekivanja, jos treba docekati novembar.Sad kad vidim ove ostale igre nista mi se ne igra.Ako Mass Effect ne bude mozda i glavni kandidat za igru godine ne znam sta ce?? :D

Nazad
Vrh Dno