Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
Kad neko produzi garanciju na tri godine to celu tvoju konstrukciju rusi kao kulu od karata.
Ti se blago meni zezas. Ako zelis da ti konzola provede po mesec dana na popravci na svakih mesec dana koriscenja neka ti je sa srecom mr. potencijalni kupce, a kad postanes pravi kupac otvori 360 pa ces skapirati zasto postoje topici kao ovaj:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=148060
Da je problem toliko ozbiljan kao sto ti zelis da ga predstavis i kao sto je to pokusao da uradi Wahad izmisljenim izjavama MS-a, produzenje garancije bi bila poslednja stvar koju bi zeleli da urade.
Sta mislis, na sta ide milijardu dolara za popravke ako ne na popravke :wall: I koliko se konzola moze popraviti za milijardu dolara? I to je za tebe ok i izmisljen problem? Ajd blago meni brzo kupi 360 pa se posle na tenane kaj al nemoj pricati da je super a da ga nekupis i da navlacis druge ljude da je sjajno nesto sto nisi ni video, ok?
I za razliku od tebe imam obe konzole pa sam malo upoznatiji sa prednostima i manama obe od tebe. Kad jednom vidis unutrasnjost 360 sve ce ti postati jasnije...
Poslednja izmena: