Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Meni se djasvi... Naravno, ako ispostuju CB i njegov scenario u atmosferi pri pravljenju igre...

Ova igra mi je prva na listi igara koje ičekujem ove godine.

Takođe. Drago mi je što će izaći za PS3.

"The further you go in to the city, the further back in time you travel until you reach the point of origin, the moment the Firstborn came into begin."
....... OMG .............
ovo je moj komentar na site i sve sto sam video u njemu ..... kada izadje koopojem sav potreban HW za "ugodno" igranje ... (mislim da ce za ovu igru biti presudni i zvoocnici i muzicka kartica ;) )

znaci Xfi na sve strane ce biti. I Vel'ki monitor i mracna soba i vakum-slushke neke fine...

Ne zitra vraga mladi Goranehehe :-devil-: :-devil-: :-devil-: :-devil-:

ja bas poceo doom 3... i zavrsio kad sam cuo zvuk u klonji...

Chicken :D :D :d

Kada se ocekuje da izadje ? Obozavao sa undying ,nadam se da ce biti u tradiciji...

meni nekako ne ide squad based fps i gos'n Barker. ako mi se igra squad based FPS igracu Vegas ili GRAW2...trt.
mada imam dobar osecaj...

Ma ja u Mr. Barkera ne sumnjam ni sekunda! Chovek u horror realmu jednostavno zna znanje. Garant zna napamet sva poglavlja Necronomicona!!! :D

Jericho ce biti totalni HEADSHOT svemu u zadnje 2 godine (na nevidjeno)!!! Samo ako bude posedovo makar upola (od onoga) amalgama horrora sto ga je imao Undying!!!!!!!! ;)

Jedva cekam!!!!

p.s. Ako ista u zivotu mrzim - to je hype, i lozenje na svakojake gluposti!! Ali posto je svako nesavrsen (pa naravno i ja) postoje tri stvari koje pogubno uticu na moje rasudjivanje.. 1. Snake, 2. Duke i 3. C.Barker-ova alhemija... Tu sam nemocan! To je jace od mene!!! ;)
:D

Poslednja izmena:
Jedino sto je problem sto jadni C.Barker nema ama bas nikakvog uticaja na izradu igre. On se dobro omastio kada je prodao prava da se igra uradi po jednoj od njegovih prica, i tu se otprilike zavrsava bilo kakav ozbiljan uticaj na izradu igre ...

Ne svidjaju mi se ti sajber likovi i oruzja, bolji smek je imao Undying, bar ovako dok gledam shotke za sada ... Videcemo ... Ne ponavaljaju se bas lako atmosfere koju je pogodio Undying.

Smarate sa Klajvom Barkerom užasno, koga boli uvo za njega. On je lepo prodao prava da se njegova priča iskoristi kao premisa za igru i gotovo. Meni je bitno da bude dobra igra, nemam nikakvih problema da je prihvatim kao horor/fps/squad fps/strategiju/rpg/akcionu avanturu ili šta već :) Samo da nije trka ili vožnja skejtbordovima. Ovo ima sve preduslove da bude veoma zanimljivo.

e to se zove sajt u duhu igre :)

izaslo je par gameplay trailera na gametrailers
a koliko tamo mogu da vidim pise:

Release Date: 9/3/2007
Platforms: PS3, XBOX360

nigde ne vidim pc :/

Tamo tako piše i za COD4 koji 100% izlazi i za PC.

Poslednja izmena:
true... ono vise lici na doom... mislio sam da ce makar malo atmosfere iz undying-a da prenesu u ovu igru, a ono nista... puska..

Pogledah te gameplay trailere ... Kakvo njesra!

Bolje od GRAW-a svakako :d

PS. Ovo je FPS. Kakva ce prica biti: videcemo. U prevodu: Ako je ovo ******, onda je isto toliko ****** kao i Quake4, STALKER, DOOM3, FarCry, Nadolazeci Bioshock i sve FPS igre. Kolko se secam ovih igara koje su izasle - nisu vam bile ******, ne vidim zasto vam je ovo ista drugacije. Ako bude dobro napucavanje - odlicno ! Nije ono sto smo ocekivali ali to igru ne cini automatski losom ! ;)

Poslednja izmena:
Samo maalkice nek zakači atmosferu Undying-a,maaaalkice...

Biće ovo:
''Evo još jedna dušo i neću više majke mi,još jedna samo,evo obećavam ti,što si bre takva,znaš koliko te volim,pusti me samo još jednu i posle toga ću da se uozbiljim,evo tebe mi...'' :) :) :) :)

Igra obećava...čekam...!!!

Gameplay uopste ne deluje lose, sve se dosta brzo odvija, a tu su i magije, dosta podseca na undying (mislim na sam gameplay naravno, ne na tematiku ili okruzenje). Neko je napisao da Barker nema neke posebne veze sa igrom dok ovaj narator tvrdi suprotno.

Jos malo i sve ce nam se4 samo kasti :guitar:

Gameplay uopste ne deluje lose, sve se dosta brzo odvija, a tu su i magije, dosta podseca na undying (mislim na sam gameplay naravno, ne na tematiku ili okruzenje). Neko je napisao da Barker nema neke posebne veze sa igrom dok ovaj narator tvrdi suprotno.

Barker se u projekat Undying uključio tek pred sam kraj razvoja, a Jericho je njegova tvorevina i tu je uključen od početka.E sad, Undying je bio jako dobra igra, tako da o Jericho-a očekujem da bude vrh (TM by Ðani Ćurčić & MT:S :d )

Vrh Dno