Nisi mi bas bio jasan. Player ima samo osnovne funkcije (nazalost) za reprodukciju, ali ga to ne cini ni malo losijim od nekih samsung ili ti bla bla napucanih playera sa grafickim ekvilajzerima, itd. Po meni jedina mana je sto nema REPEAT.
Nepotrebni su graficki ekvilajzeri i ostalo jer bih muziku slusao 95% vremena kada je telefon zatvoren. Meni je najbitnije da se lako i brzo menjaju pesme, pojacava i utisava, premotava i pretrazuje po direktorijumima na spoljasnjem ekranu. Repeat nikada nisam koristio u zivotu, dok shuffle i nema mnogo smisla na plejlisti od 25 pesama. Generalno je plejer stvarno izuzetno bedan, slazem se...
Uzgred, iz kog razloga nije hteo da mi instalira lyrics show? Gde ga smesta nakon instalacije?
Mozda je malo neumesno ali kako da peimenujem citav folder(one knjizice naslagane)?Je li to da mijenjam ili neshto pak drugo-recimo unutar kada se raspakujeone fajlove ili....
Prvo podesi opciju u windowsu, kada otvoris neki folder, pod tools /folder options/ view/ hide extensions for known file types, to iskljuci, tako da ti prikazuje ime fajla zajedno sa ekstenzijom. Onda mozes da preimenujes samo ekstenziju iz rar u jar.
Celo ime fajla je, recimo, OPERA.RAR
OPERA -----> ime fajla
.RAR -----> ekstenzija (tip) fajla
Ime ne diras (mada mozes ako hoces) nego samo preimenujes ekstenziju posle tacke iz rar u jar. Jar samo oznacava da je u pitanju java arhiva a ne obicna arhiva. Dakle govorimo o celom fajlu (winrar slika sa naslaganim knjizicama). Ti ne treba da raspakujes fajlove, jer tako ne mozes da instaliras program na telefon. Prilikom instalacije ti je potreban spakovan ali mora da bude .jar, i uz pomoc jad makera napravis jad fajl za taj fajl opera.jar... Znaci za instalaciju imas samo dva fajla:
opera.jar
opera.jad
Stavis ih u jedan folder gde cuvas programe, aplikacije i igre za telefon, i uz pomoc JMI (Java Midlet Installer) pronadjes sa leve strane gde se nalazi taj folder na hardu, udjes u folder, kliknes na opera.jad i instaliras aplikaciju na telefon, (odaberes sa desne strane da instalira java aplikaciju a ne java igru), nakon toga resetujes telefon, kada se upali instalirace midlet i to je to. Tako sam bar ja instalirao neke igre koje sam skinuo samo kao zip, trebalo bi da funkcionise i za sve ostalo.