Šta je novo?

Alpha Prime Demo

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Hmmmm ovo je mozda naslov koji preti iz zasede....
dosta lepo izgleda, sada sam odigrao demo iako stoji na hardu vec nedelju dana... i dosta je zanimljivo
lepa grafika, dobra akcija... odlicne preformanse... jedino sto je ruzan rag-doll... ali se to moze i preboleti ako full verzija igre bude zanimljiva kao ovaj demo...
demo sadrzi 2 misije... za njihovo prelazenje ce vam biti potrebno jedno pola sata max, da istrazite sta sve imate, isprobate sva oruzja i sve gluposti... iskreno, dosta je zanimljivo...
igra podseca na doom III ali je malo brza u izvodjenju i implementiran je bullet time sto je jako zanimljivo... :)
evo nekoliko screenova iz igre pa ko hoce neka skida ovaj demo.... nece se pokajati...

igra mi se bas svidja kako izgleda, nekako je sve brzo a lepo... :) fino je za sada... nadam se da nece da useru za full verziju
a da... demo je na ceskom. igra radi besprekorno... najmanje 40fps i to na drugom nivou kada su oko mene bila njih 4ica i sve je prstalo oko mene

ovo cheski:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/alphaprime/alphaprime_nove_demo_cz.exe.html

http://hry2.sme.sk/alphaprime_demo_v2_cz.exe

ovo je ruski
http://public.ag.ru/vd/232f0acb70bd82850a13fbd2f2dbcd33/demos/14624/AlphaPrime_demo_Rus.exe

http://public.ag.ru/vd/709a5db575e82b88a1efc049d8807e88/demos/14624/AlphaPrime_demo_Rus.exe

http://games.cnews.ru/files/pafiledb.php?action=license&id=1&file=1896

http://files.games.1c.ru/alpha_prime/files/demos/AlphaPrime_demo_Rus.exe

http://games.1c.ru/alpha_prime/?type=file&file_id=254

Poslednja izmena:

ne... njihov je... oni ga napravili sto po malo i cudi....

Demo ne izgleda loše :)

Bas sam se uzeleo neke FPS razbibrige .
Kada izlazi final ??

Ova igra je totalni chabar. Kanda su zakasnili 4-5 godina sa izlaskom na trziste, a ni tada ne bi bilo nista posebno.

Ajde objasni sta to tacno ne valja?

I jos blatis istu govoreci kako je zakasnila vise od 4-5 godina i to osecam samo zato sto nema grafiku na nivou igara koje trenutno igras.

Ma da, al smo se razmazali sa prohtevima. Nista necemo da igramo sem Crysis-a, jel da? A kada se pojavi necemo da ga igramo jer nisu dobro odradili levu zenicu oka cudovista. A zapravo necemo da ga igramo na 5.5 frame-a.
Odigrao sam demo Ap-a, a sta igrati u ovo doba? Mozda da skidamo do besvesti "pametne" stvari sa neta i redjamo naslove u fijoke.

Malo kasnis sa ocenama.Samo par meseci :D
Inace koliko mi se demo svideo, cela igra nije.Vrlo je teska i zamorna i ako izuzmemo dugo igranje zbog tezine moze se reci da je igra kratka.

A meni deluje ovo kao dobra trash(a takve bas volim) igra pa ako je nadjes negde mozda vredi:
http://www.3dgamers.com/games/instinct/downloads/

Poslednja izmena:
Ma da, al smo se razmazali sa prohtevima. Nista necemo da igramo sem Crysis-a, jel da? A kada se pojavi necemo da ga igramo jer nisu dobro odradili levu zenicu oka cudovista. A zapravo necemo da ga igramo na 5.5 frame-a.
Odigrao sam demo Ap-a, a sta igrati u ovo doba? Mozda da skidamo do besvesti "pametne" stvari sa neta i redjamo naslove u fijoke.

skini serije. Evo skini "heroes" ili "Prison break", moze i "4400"...ne treba ti hardwer za to , a uzivaces. Veruj mi, kad otkrijes serije, otkrio si veliku zarazu, ja filmove vise ni ne skidam :D

Sto se tice Prison breaka, moj prijatelj je pogledao prve dve epizode, napljuvao je najstrasnije , tako da sam odustao od gledanja. Kasnije je poskidao sve sezone i redovno gleda. Ja nemam tako brzi net kao Vi ( posao- Ptt kds 1MBs, home Adsl Sezam 512kbs), a jos ga delim sa komsijom. Nije mi jeasno, ako radis, kada uspes sve to da odgledas?

Zanimljivo da je u SK-u Alpha Prime dobila ocenu 91 - igra im se extra svidela.

skini serije. Evo skini "heroes" ili "Prison break", moze i "4400"...ne treba ti hardwer za to , a uzivaces. Veruj mi, kad otkrijes serije, otkrio si veliku zarazu, ja filmove vise ni ne skidam :D

Amen to that! Ne postoji vece zaraze od serija!

Ja ih skupljam ko hrcak hranu pred zimu. Imam sve Star Trek serije osim TOS i TAS, nisam odgledo pola, oba Stargatea, SG-1 i Atlantis - nista nisam odgledo, da ne pricam o BSG, Heroes, Prison Break... Jedino sto sam uspeo relativno uspesno da pratim jeste SmallVille...

Poslednja izmena:
Off: My name is Earl :banana: :banana: :banana:

ma Lost je konza :) I Futurama ;) (kakav OT :d )

Sto se tice Prison breaka, moj prijatelj je pogledao prve dve epizode, napljuvao je najstrasnije , tako da sam odustao od gledanja. Kasnije je poskidao sve sezone i redovno gleda. Ja nemam tako brzi net kao Vi ( posao- Ptt kds 1MBs, home Adsl Sezam 512kbs), a jos ga delim sa komsijom. Nije mi jeasno, ako radis, kada uspes sve to da odgledas?

pa imas dovoljno brz net, sta ti fali ? :) I ja skidam sa 512 lokala, ali na serijama los seed pa je to cesce 20kb/s nego 60kb/s :( ali u svakom slucaju imas oko 300mb po epizodi, u toku noci svuces 3-4, pa ako stignes da pogledas sve 3-4, taman ti se svukla i peta :p

Sto se tice onoga "ako radis, kad uspes to sve da pogledas" pa vidi, ne radim 24h :) ne gledam svaki dan, ne radim svaki dan... :wave:

SK je malo precenio igru...malo vise.

ja sam igru obrisao u roku od 2 nivoa :) da bi joj 2/10, i ta dva su cisto za dobar uninstaler i brzu uninstalaciju :)

Smanjices ti ocenu kada saznas da si zapatio starforce pro 4.5 :d

ja sam igru obrisao u roku od 2 nivoa :) da bi joj 2/10, i ta dva su cisto za dobar uninstaler i brzu uninstalaciju :)

Heheh, my man! ...

Sasvim slucajno prelistao sam Svet Kompjutera (dok sam se vozio Taxi prevozom) i video kako je igra ocenjena sa ni manje ni vise nego 9.1 (ili 91%), i odmah sam krenuo pogledom na dole da vidim da li je to Kuzmanovic radio review, srecom nije, jer bih provristao od muke :D.

Svaka cast na dugogodisnjem postojanju casopisa, ali te ocene nemaju veze sa mozgom. Ustvari ne toliko sa mozgom koliko sa ukusom.

mozda se revju-polagac zazeleo FPS-a ... pa u nedostatku istog (ne racunajuci STALKER-a) malo prenaglio :)

ma...REALNO gledano:

1. Osecaj oruzjau rukama je nikakav
2. Zvuk je katastrofa.
3. Animacija likova uzas.
4. Animacija okoline = nepostoji
5. Atmosfera (zvukovi, prica, objekti) - ocajna, sve je poluprazno i vidi se da je na frku rdjenu ili da je manjak dizajnera u pitanju...
6. Tehnicka izvedba je malko bolja od ostalih navedenih stavki, medjutim ima bagova u engine-u, ne znam kako da opisem ali sve to nekako kilavo radi iako je framerate dobar.
7. Eye-candy i efekti su nula, grafika je losija nego u doom3.
8. Opet moram oruzja da pomenem - stvarno su ocajna ! imam osecaj kao da pucam iz pistolja na vodu (i puske takodje), ni "njik-njik" zvuk iz puske ne doprinosi boljem osecaju, naprotiv :D
9. Nisam dalje stigao :) Uninstall je odlican :p

Igra je krš.

Meni je igra Ok. Za mene, amatera, igra je na momente dosta teska, neprijatelji su mnogo jaki.Trenutno sam u Level-u 5-Officies.
Vi, prekaljeni borci u fps-u, zaobidjite je. Za Vas je samo on-line counter, Exract point ...

Poslednja izmena:
Ne kapiram konstataciju. Valjda ćemo da poredimo igru sa dobrim srodnim ostvarenjima, a to subjektivno "meni je ok" važi i za Chicken Invaders i za Crysis. Igra ima lošu grafiku (ajde, to je najmanji problem), očajnu fiziku, prilično loša oružja, glupe neprijatelje, odvratnu animaciju, jednoličnu atmosferu (makar na prvih nekoliko nivoa). Priča je prilično čudna, za nekoga će biti imerzivna, za nekoga će biti trešina najstrašnija - kao i u svakoj igri gde se ne nude odgovori do pred sam kraj igre. Ok, nekome će ovo biti dovoljno dobro da odigra, ali ima ljudi koji su već 100 puta igrali slične igre i ne žele opet da se bakću sa ispodprosečnim naslovom i to je to. Klasični fpsovi su u velikom broju svojih aspekata jako slični jedni drugima, te stoga novi naslovi trebaju da imaju "nešto" što će naterati ljude da ih igraju. Bila to fantastična grafika, fenomenalna priča, zastrašujući delovi, nelinearnost, neke fore u samoj igri ili nešto deseto, potpuno nebitno. Ovo sve govorim za single play. Da ne ulazim u to da igra ovog žanra bez dobrog multipleja ni nema preduslove da uspe na tržištu.
edit: taj što je pisao za SK je ili ljubitelj pisca SF romana koji je pravio priču, ili se loži na istočno evropske naslove pa im daje veću ocenu nego što zaslužuju, ili je lud. Ili sve to pomalo.

Poslednja izmena:
Ne kapiram konstataciju. Valjda ćemo da poredimo igru sa dobrim srodnim ostvarenjima, a to subjektivno "meni je ok" važi i za Chicken Invaders i za Crysis. Igra ima lošu grafiku (ajde, to je najmanji problem), očajnu fiziku, prilično loša oružja, glupe neprijatelje, odvratnu animaciju, jednoličnu atmosferu (makar na prvih nekoliko nivoa). Priča je prilično čudna, za nekoga će biti imerzivna, za nekoga će biti trešina najstrašnija - kao i u svakoj igri gde se ne nude odgovori do pred sam kraj igre. Ok, nekome će ovo biti dovoljno dobro da odigra, ali ima ljudi koji su već 100 puta igrali slične igre i ne žele opet da se bakću sa ispodprosečnim naslovom i to je to. Klasični fpsovi su u velikom broju svojih aspekata jako slični jedni drugima, te stoga novi naslovi trebaju da imaju "nešto" što će naterati ljude da ih igraju. Bila to fantastična grafika, fenomenalna priča, zastrašujući delovi, nelinearnost, neke fore u samoj igri ili nešto deseto, potpuno nebitno. Ovo sve govorim za single play. Da ne ulazim u to da igra ovog žanra bez dobrog multipleja ni nema preduslove da uspe na tržištu.
edit: taj što je pisao za SK je ili ljubitelj pisca SF romana koji je pravio priču, ili se loži na istočno evropske naslove pa im daje veću ocenu nego što zaslužuju, ili je lud. Ili sve to pomalo.

Si ti uopste igrao bar jedan level ili si procitao review na gamerankingsu? Mozda su protivnici suvise jaki za tebe, a pri tome ne pomaze headshoot, jer ne dozvoljavaju da im se priblizis.
Ljudi iznose svoja misljenja o igri i naopako je da se svi sloze s tobom da je igra krs. Da li to znaci da je Stalker strava igra, samo zato sto smo je cekali 5 godina, marketing je odigrao ogromnu ulogu u svemu tome.
Sta fali grafici u AP?
Kao sto si rekao u fps-u nema niceg novog, prica se ponavlja i s time se moramo pomiriti. Jedino je Pray uneo realne novine, a i njega ste pop.uvali.

Stvarno grafika je vrlo dobra.Ja sam na momente mislio da je losija od recimo Doom3, jer sam istu poredio sa Prey-om, ali kada sam instalirao doom3 video sam da AP ima daleko bolju grafiku, tako da ocene grafika je krsh ili joj nesto debelo fali ne stoje.
Mada filipnenko kao i uvek sigurno poredi grafiku sa oblivionom(namerno malim slovima :D ) sto nema veze sa vezom, ili mozda istu poredi sa nadolazecim Crysisom i onda je naravno grafika AP-a losija od istih.

Nazad
Vrh Dno