Šta je novo?

AMD or Intel ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

= IGY =

Čuven
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
765
Kada pogledam celu seriju c2d procesora amd mi postane smesan!

E sad,po tom pitanju mislio sam da uradim sledece:

ASUS M2N-E >>> GIGABYTE GA-965P-DS3
AMD X2 4200+ >>> INTEL C2D E4300

Posedujem konfiguraciju iz potpisa i sada zanima me vase strucno misljenje.
Ako bi uradio zamenu samo gore navedenu znaci proc-a i ploca-e,a da mi ostane sve ovo ostalo sto imam,(ukljucujuci i kuler AC Freezer 64 PRO)
i uzimajuci u obzir da mi sada komp radi na 2,6 da li se to isplati!?
Podrazumeva se da ce se taj E4300 klokovati!!! :-devil-:
Znaci sa ovom memorijom iz potpisa,kulerom... sta mislite koliko bi zagarantovano mogao da
izvucem iz tog E4300 sa tim gigabyte-om! Da li ce se isplatiti!?

Hvala unapred

Poslednja izmena:
amd nije "klokabilan" 😀

zashto- zato shto je krsh:d

lele,sad ce da krene prozivanje😀😀

moj brisbane 3600+ ide opusteno na 2.85 sa box kulerom tako da te price ne piju vodu.

ovo sto ste mu predlozili je suludo bacanje para, gomila intel zaludjenika pljuje amd platformu koja realno ne zaostaje ni malo.

moja preporuka za jablana koji je otvorio topic, drzi se postojoce masine razliku osetiti neces.

moj brisbane 3600+ ide opusteno na 2.85 sa box kulerom tako da te price ne piju vodu.

ovo sto ste mu predlozili je suludo bacanje para, gomila intel zaludjenika pljuje amd platformu koja realno ne zaostaje ni malo.

moja preporuka za jablana koji je otvorio topic, drzi se postojoce masine razliku osetiti neces.

Zato moj e6300 RADI opusteno na 3,3 GHz (1,86 GHz mu je default) stabilno tako da te price PIJU vodu.
Intel se jednostavno mnogo bolje klokuje od AMD i nepotrebna je dalja diskusija.

Zato moj e6300 RADI opusteno na 3,3 GHz (1,86 GHz mu je default) stabilno tako da te price PIJU vodu.
Intel se jednostavno mnogo bolje klokuje od AMD i nepotrebna je dalja diskusija.

to ne vazi za 90 nanometarske procesore, amd moze prilicno da se overklokuje, iako sve zavisi donekle od jezgra. oni u fabrici imaju specijalne mikroskope koje su namenjeni tranzistorima od 45 nanometara.. a da je intel bio bolji za dual i posebno quadro procesore to je tacno, mada ni amd stari opteroni i mp procesori nisu bili losi..

wooow i sad da menja sve zbog 300mhz? ma daj, preveliki cim, za koji mesec kad padnu malo cene jacih procesora nek nabije quad core i cao

zbog ovakvih ljudi cu da kupim i jedan AMD,pa da testiram na istim frekvencijama,da bih dokazao pojedincima razliku...Al ajde shta da se radi,zivite u pogreshnom ubedjenju,meni svejedno....😛

Verovatno iz istih razloga što je u zemlji Srbiji golf 2 još uvek najcenjeniji polovnjak. Znači, isključivo ljudska glupost i povodljivost. Vi ljubitelji intela ste k'o neka sekta... :-devil-:
wrong!zato sto daje prilicno za ulozenu lovu bas kao i intel 😉 ali da ne ponavljam sada ovde zasto je i 64bit athlon meni bio djubre i pored veceg fps-a i 3dmark/superpi skorova.ali evo moram da navedem samo par stvari: nekompatibilnost memorija,tv i sky star kartica,maxtor diskova,sb kartica...e vidis to na intelu nikada nisam video i nikada nisam imao problema...plug&play 😉 a i sto se tice cena sada je intel povoljniji (e2140/60)
ovo oko sekti stvarno necu da komentarisem lol pa intel je bre vatikan+budizam i islam u odnosu na amd "komunu" koja mu po brojnosti dodje kao "joga letaci" haha
over&out :wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno