ima slika u drugoj temi
neshto zahtevniji su MARKOVI,igre i ostalo,moraju obe grafike da imaju struje,a uzmi i donesi te dve karte da stavimo na "mog" intela pa cesh se smejati sam sebi ko shto ti se ja smejem...
aj da si reko da ti je bolji proc od e2160 pa da razumem ali ovako samo mogu da se smejem i sad sam vec umro od smeha i aj zdravo:wave:
O.T.umiri ti koliko hoces ali ako malo prodjes netom videt ces da taj tvoj proc(e6600) nije nista bolji od mog. to je raspravljano 1000 puta. cekaj samo da izadje i amd sa novom tehnologijom jer i sa starom se dobro drzi uz intela. stvar je ukusa ko ce sta ugradit i koliko ce para bacit na komp. ja znam sigurna da dik je amd-a nikad se vise necu vratit na intel jer imam jako losa iskustva sa njim. i ono za skorove ja sam i sam rekao da su losi a i napajanje treba da stigne pa ce mozda bit bolje no i ovako moj racunar se dobro drzi sa igrama a to mi je dovoljno i ne zanima me oce li bit u 3dmarku 12000 ili 15000 bodova.
aj zdravo i tebi:wave:
O.T.
Čisto merila radi, kako igrice da datim platformama mogu da budu merilo poređenja, tako i markovi mogu da budu merilo kakvog, takvog upoređivanja. Stoga razlika postoji, kolika god da je, ali ako hoćete obojica da napravite poređenje, evo obezbedicu ja dva GTX-a, a ti ako si voljan, što bi bila i moja molba tebi, provrti mi jedan 3dMark 03, posto je najduži li 05, pa postuj postavku setup-a, i narano sliku sa svim bitnim detaljima(obavezno overklokuj), pa ćemo prodiskutrovati ovde ili u nekoj drugoj sobi, čisto da se vidi kolika je razlika.
To bi bila moja molba, a ne da se prepucavate, baš ste bezveze oboica. :trust:
e ovo da nije odusvljen kako radi Q6600 u odnosu na AMD 6000+ i dalje ne mogu da poverujemLJudi ja sam uzeo plocu proc od datoreca meni to radi perfekt, on je uzeo q6600 i nije bas odusevljen, tako da amd i dalje radi posao
treba ti ploca sa Nvidia cipsetom, jer SLI ne radi na Intelovim cipsetovima, dok recimo CrossFire radi. I naravno trebaju ti dve identicne graficke, ne mora od istog proizvodjaca bitno je samo da su iz iste serije tj isti modelOvo je tema za SLI? E sad, kako ja mogu da napravim SLI konfiguraciju? Da li je dovoljno da kupim jos jednu karticu ( polovnu naravno) da bude isti model (8800 gts 320) ili karice mora budu indenticne ( isti proizvodjac)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari